FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Navodno je na derbiju bio i Mamić. Došao sa namjerom da prati Antolovića, ali mu je za oko zapao Bandović. A skauti francuskog prvoligaša Marseillea su bili na Koševu kada smo igrali protiv Slavije, ''meta'' im bio Dupovac, ali im se više svidjela igra Radovca i Suljića.
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 maj 2013, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cuj to nisam znao da je bio, a sto se tice Dupovca volio bih ali za dobru sumu. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- zeljo4life
- Kontakt:
Ne kontam...dosli da gledaju stopera,znaci ciljano,al im se vise svidjela igra dva veznjakaa? Znaci nije bio Dupovac na meti...High je napisao/la:Navodno je na derbiju bio i Mamić. Došao sa namjerom da prati Antolovića, ali mu je za oko zapao Bandović. A skauti francuskog prvoligaša Marseillea su bili na Koševu kada smo igrali protiv Slavije, ''meta'' im bio Dupovac, ali im se više svidjela igra Radovca i Suljića.
Amare hvala ti...
Pa njima Dupovac nije bio ono što su očekivali i vidjeli su priliku u Radovcu i Suljiću. Ne mora značiti da su zacrtali dovesti samo defanzivca. Bog zna šta će od svega ovoga ispasti. Vidjet ćemo.
P.S.
Nadam se da ste pročitali informaciju u vezi sa Husrefovim oporavkom. Naš šef sutra napušta bolnicu.
P.S.
Nadam se da ste pročitali informaciju u vezi sa Husrefovim oporavkom. Naš šef sutra napušta bolnicu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja znam tebra ali nek si stavio za raju koja nema info u svakom slučaju hvala brate.High je napisao/la:Pa njima Dupovac nije bio ono što su očekivali i vidjeli su priliku u Radovcu i Suljiću. Ne mora značiti da su zacrtali dovesti samo defanzivca. Bog zna šta će od svega ovoga ispasti. Vidjet ćemo.
P.S.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Sto nisu bili na derbije gdje je Amer uz Deju bio najbolji igrač.High je napisao/la:Navodno je na derbiju bio i Mamić. Došao sa namjerom da prati Antolovića, ali mu je za oko zapao Bandović. A skauti francuskog prvoligaša Marseillea su bili na Koševu kada smo igrali protiv Slavije, ''meta'' im bio Dupovac, ali im se više svidjela igra Radovca i Suljića.
Ako Said nastavi sa ovakvim igrama mogo bi Maminjo cesce biti na tribinama Koseva

Opet respect za manijake koji su skandirali Vedran Puljić u Širokom a rezultat neču komentarisati.
Sarajevo ljubavi moja!
normalno da mu je za oko zapeo bandović ,kad antolović nije imao poštenog šuta po goluHigh je napisao/la:Navodno je na derbiju bio i Mamić. Došao sa namjerom da prati Antolovića, ali mu je za oko zapao Bandović. A skauti francuskog prvoligaša Marseillea su bili na Koševu kada smo igrali protiv Slavije, ''meta'' im bio Dupovac, ali im se više svidjela igra Radovca i Suljića.
Eto što mi ne možemo da pričamo normalno, dok god je takvih kao ti jadno je ovo sve fuck!P.S. pogledaj moj post prije i sve če ti se samo reči.plavi100 je napisao/la:normalno da mu je za oko zapeo bandović ,kad antolović nije imao poštenog šuta po goluHigh je napisao/la:Navodno je na derbiju bio i Mamić. Došao sa namjerom da prati Antolovića, ali mu je za oko zapao Bandović. A skauti francuskog prvoligaša Marseillea su bili na Koševu kada smo igrali protiv Slavije, ''meta'' im bio Dupovac, ali im se više svidjela igra Radovca i Suljića.
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
High ba pusti se supljih 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
misliš da ne bi snimili kamermani Mamića u loži ? ili im je ipak Enes Begović zanimljiviji...
FORZA MARŠAL !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
hodža je napisao/la:misliš da ne bi snimili kamermani Mamića u loži ? ili im je ipak Enes Begović zanimljiviji...
Post sedmice!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
treba dovesti nekog na poziciju umjesto Zlatkovića a njega na klupu netreba ga pustiti djaba a i može proći da ponekada igra. ako ko ode iz odbrane kao npr. torlak ili dupovac treba dovesti i tu jednog odbradbenog. treba nam i dvojica trojica kvalitetnih veznjaka a džakmiću noga. i još nam treba jedan napadač koji može odmah od prve minute igrati i recimo juniora napadača prekomandovati u prvi tim i neka ga na klupi i davati mu šansu zadnjih 10ak minuta i u kupu. i to je to
Kakav Zlatković. Daj Bože pa ga iko i bude htio imati u svom timu. Zamotati ga u kakve krpe i cvaju ubaciti. A Čomora i Hrelju skupa umotati i stoju ubaciti. Ali nisu oni jedini koji trebaju otići...
- zeljo4life
- Kontakt:
Ipak je vama dobro sto onaj mali Radovac ostaje...on vam je buducnost.Samo ako "veliki menadzer"sta ne zajebe.koje je ono zlo **** mu plisek mater,mi to znamo najbolje...
Amare hvala ti...
Ma jasta, kao i svake sezone (polusezone) dovesti 20ili 30 novih igraca pa ganjati 2 ili 3 mjesto.Po mogucnosti dovesti nekog povratnika,Pehlica ili nekog drugog iz Kazahstana,koga imamo na raspolaganju? Do kad vise?Bistrik je napisao/la:treba dovesti nekog na poziciju umjesto Zlatkovića a njega na klupu netreba ga pustiti djaba a i može proći da ponekada igra. ako ko ode iz odbrane kao npr. torlak ili dupovac treba dovesti i tu jednog odbradbenog. treba nam i dvojica trojica kvalitetnih veznjaka a džakmiću noga. i još nam treba jedan napadač koji može odmah od prve minute igrati i recimo juniora napadača prekomandovati u prvi tim i neka ga na klupi i davati mu šansu zadnjih 10ak minuta i u kupu. i to je to
Bolja varijanta od te tvoje koju vec 20 god isprobavamo je uvesti u tim 7 mladih igraca pa probati tako,nego dovodjenje ,,pojacanja,, iz Srbije i drugih perspektivnih koji nisu uspjeli da se izbore ni za klupu nekog polukluba u Belgiji...
Ma znas sta,hebo me vise i prica i ,,oprobana,, strategija ,,evropskog Sarajeva,, Kad ce se vec jednom poceti ozbiljno raditi?
sekac je napisao/la:Opet respect za manijake koji su skandirali Vedran Puljić u Širokom a rezultat neču komentarisati.
.....In David we trust.....
ja nisam to rekao, na ovo sada što imamo treba dovesti 4 ili 5 igrača jer mi nemamo para da dovodimo igrače za koje treba platiti obeštečenje. dakle mi smo nažalost primorani dovoditi samo slobodne igrače a tu je problem jer je slabo kvalitetnih igrača koji su slobodni zato sam ja za to da se netjera 10 igrača nego dvojica trojica i na ovo dovesti i graditi ekipu. eto vidiš npr. željo mjenja vrlo malo roster igrača i zato su nagradjeni dobrim rezultatima i tako isto i mi moramo početi raditi. jer evo vidiš da smo i sa ovim igračima dogurali do drugog mjesta pa zašto nebismo mogli jurišati na titulu sa ovim igračima plus još koji igrač tamo gdje škripi.Denizmare je napisao/la:Ma jasta, kao i svake sezone (polusezone) dovesti 20ili 30 novih igraca pa ganjati 2 ili 3 mjesto.Po mogucnosti dovesti nekog povratnika,Pehlica ili nekog drugog iz Kazahstana,koga imamo na raspolaganju? Do kad vise?Bistrik je napisao/la:treba dovesti nekog na poziciju umjesto Zlatkovića a njega na klupu netreba ga pustiti djaba a i može proći da ponekada igra. ako ko ode iz odbrane kao npr. torlak ili dupovac treba dovesti i tu jednog odbradbenog. treba nam i dvojica trojica kvalitetnih veznjaka a džakmiću noga. i još nam treba jedan napadač koji može odmah od prve minute igrati i recimo juniora napadača prekomandovati u prvi tim i neka ga na klupi i davati mu šansu zadnjih 10ak minuta i u kupu. i to je to
Bolja varijanta od te tvoje koju vec 20 god isprobavamo je uvesti u tim 7 mladih igraca pa probati tako,nego dovodjenje ,,pojacanja,, iz Srbije i drugih perspektivnih koji nisu uspjeli da se izbore ni za klupu nekog polukluba u Belgiji...
Ma znas sta,hebo me vise i prica i ,,oprobana,, strategija ,,evropskog Sarajeva,, Kad ce se vec jednom poceti ozbiljno raditi?
Bas tako,Zeljo malo mijenja i zato su stalno prvi,a zna se ko je za sta odgovoran.
I upravo to sto si rekao,nemamo para,je razlog a i prilika ,a i opravdanje da koristimo djecu iz nase avlije koji nisu nista losiji sa 17 god od ovih ,,slobodnih,, za koje ne mozes kinte uzeti za razliku od mladog igraca. Ovo nije poseban uspjeh, i svima omrazeni Varesanovic je bio drugi sa mnogo vise domacih igraca.
Pa Radovac je derbi odigrao kao da ima godine iskustva,daleko najbolji igrac na terenu. Pa juniori i kadeti su svake godine ili prvi ili drugi u ligi,zar je moguce da nema 5 igraca koji mogu u prvi tim? Zar nema 3 igraca koji mogu odmah medju 11?
Za njih se uzimaju pare,pa ce biti para i za ,,obestecenje! U suprotnom vrtimo se ko ringispil 20 god,a ako se nastavi tako ce biti i narednih 20. Po meni je ovo jedino ispravno,probali smo sve, povratnike, odlicne povratnike tipa Saida,Srbijance, ,,uloge,, ,uprave,trenere nista... Niti smo uzeli pare,ni titulu,ni kup...
Zasto ne probati i jedino moguce na ovim prostorima a to je rad sa mladima..Bolje potrositi 5 godina na njih,pa stati na noge jednom zauvijek,nego ovako...
Bez ljutnje,Sarajevo volim vise od svega,zato i mislim da je ovo jedini ispravan put...
I upravo to sto si rekao,nemamo para,je razlog a i prilika ,a i opravdanje da koristimo djecu iz nase avlije koji nisu nista losiji sa 17 god od ovih ,,slobodnih,, za koje ne mozes kinte uzeti za razliku od mladog igraca. Ovo nije poseban uspjeh, i svima omrazeni Varesanovic je bio drugi sa mnogo vise domacih igraca.
Pa Radovac je derbi odigrao kao da ima godine iskustva,daleko najbolji igrac na terenu. Pa juniori i kadeti su svake godine ili prvi ili drugi u ligi,zar je moguce da nema 5 igraca koji mogu u prvi tim? Zar nema 3 igraca koji mogu odmah medju 11?
Za njih se uzimaju pare,pa ce biti para i za ,,obestecenje! U suprotnom vrtimo se ko ringispil 20 god,a ako se nastavi tako ce biti i narednih 20. Po meni je ovo jedino ispravno,probali smo sve, povratnike, odlicne povratnike tipa Saida,Srbijance, ,,uloge,, ,uprave,trenere nista... Niti smo uzeli pare,ni titulu,ni kup...
Zasto ne probati i jedino moguce na ovim prostorima a to je rad sa mladima..Bolje potrositi 5 godina na njih,pa stati na noge jednom zauvijek,nego ovako...
Bez ljutnje,Sarajevo volim vise od svega,zato i mislim da je ovo jedini ispravan put...
neznam baš za te juniore svaka čast na titulama jer sjeti se silni Handžića pa sada i Hrelja previše ih je a premalo kvalitetnih. jer evo iza rata koliko ih je izašlo da valjaju? 10ak nije više. mada netreba ih olako ni "baciti" treba im pružati šansu ako ništa prvu sezonu sa klupe i kup takmičenju a drugu sezonu češće a nebi možda ni loše bilo kad bi opet reaktivirali Sarajevo II pa tu pustiti juniore da igraju jer bez utakmica se nemogu razvijati i eventualno dovoditi mladje igrače iz nižih liga i davati im šansu kroz Sarajevo II i kantonalnu ligu. to več nije loša ideja i moglo bi dobro funkcionisatiDenizmare je napisao/la:Bas tako,Zeljo malo mijenja i zato su stalno prvi,a zna se ko je za sta odgovoran.