Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Sissoko » 28 jul 2014, 17:29

Jedna stvar/problem kod većine navijača Juventusa je ta što misle da su ovi rezultati, ova tri skudeta nešto realno i očekivano, a zapravo su jedno iznenadjenje čak i za samu upravu Juventusa jer oni cijelo vrijeme imaju detaljan uvid u finansije Juventusa i stanje cijele Serie A.
Zato je meni bilo čudno da mnogi tvrde da je osvajanje SAMO Serie A prošle godine neuspjeh.
Ja radi svoje lične satisfakcije i mira od naredne sezone ne očekujem trofej, jer niti finansijsko stanje niti zakon vjerovatnoće nisu na strani Juventusa, stoga bolje je za sve pročitati što više o finansijama Juventusa i biti realan, tako ćemo bit sretniji kad opet možda nešto osvojimo.
Juve jeste Juve, treba da osvaja svake godine, al s druge strane kao ovaj gore post sa juventuz.com pokazuje koliki je zapravo uspjeh ova tri skudeta, uprava jeste pravila greške ali i pored tih grešaka mi smo nešto osvojili dok mnogi drugi klubovi nisu ništa.

Mi možemo biti ljuti što velike zvijezde ne možemo dovesti ali s jedne strane nisu krivi u Juventusu zbog te činjenice, velika odgovornost za takvu situaciju leži u svim ostalim klubovima Serie A koji su lošim radom srozali imidž i marketinšku privlačnosti ove lige a zajedno s njima i Juve pati.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 jul 2014, 17:51

Pa kada mi ne osvojimo ligu znat ćemo je l' Serija A krenula naprijed. Ovako, kuburimo sa ligom.
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jul 2014, 17:55

cekaj ba zar vi niste do ovog posta pisali kako se ne moze trositi jer se posluje u plusu, saniraju se dugovi itd itd a et i ja u onom postu sa sluzbene stranice ,a i ovaj lik u ovom tekstu pokaza da se iz godine u godinu zavrsava u minusu..znaci pobiste sami svoju pricu koju pricate 2 godine o finansijskom plusu dok vas mi koji znamo protumaciti fin izvjestaj 2 god uvjeravamo u suprotno..

ovo ostalo svi znaju, propala liga, propala drzava, nema para, marketinski vise nismo atraktivni, nema nas na azijskom trzistu itd itd- to su odavno poznate cinjenice odavno

ali i ja bih rekao da Juventus sa ovim resursima koje ima na raspolaganju je mogao i morao vise bar prethodne godine, sad je vec manje-vise gotovo, 10-ak timova je svjetlosnim godinama ispred nas, ne po sastavu vec po finansijama i perspektivi..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 jul 2014, 18:02

A koje to "vi", tako kad postaviš pitanje ne možeš precizan odgovor dobit sem ako time želiš da pokažeš kako si ti upravu a ostali nisu, ono uzdizanje sebe i svojih predvidjanja. "a lonely warrior"

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jul 2014, 18:21

Sissoko je napisao/la:A koje to "vi", tako kad postaviš pitanje ne možeš precizan odgovor dobit sem ako time želiš da pokažeš kako si ti upravu a ostali nisu, ono uzdizanje sebe i svojih predvidjanja. "a lonely warrior"
Ma pusti ga bolan. Svakim postom potvrđuje da zapravo ne čita ničije druge i samo lupa po tastaturi i glavom kroz zid.

Ja otkad sam ovdje na forumu ne sjećam se da je neko govorio da je Juventus u pozitivnoj finansijskoj situaciji. Da Agnellijevi i Elkannovi imaju svoje ogromno bogatstvo, da. Da Juventus ima nešto od toga, ne. Najbliže tome što sam vidio je bilo ono standardno "Kako nema para nakon tri uzastopne titule..."

Čim se spomenu finansije on dolazi sa ovim "Kad sam ja govorio..", a ustvari sam sebi skače u stomak. Borba sa vjetrenjačama.

I što je najgore, ovdje popuje kako je on nešto bio u pravu od samog početka, a pljuje na Marottu gdje god stigne jer "neće", "ne zna" dati pare za velike zvijezde, a za te pare i on sam tvrdi da ih nema. :wtf:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jul 2014, 18:30

Vidal trenira sa ekipom na drugom treningu. :clap:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 jul 2014, 18:32

Vratite Lipija :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 jul 2014, 18:41

Carli je napisao/la:Vratite Lipija :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 jul 2014, 18:43

LIVE - Marotta: "Su Vidal solo voci di mercato. Non abbiamo mai cercato di venderlo" ‪#‎LiveVS‬
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 jul 2014, 18:55

Andrej je napisao/la:
LIVE - Marotta: "Su Vidal solo voci di mercato. Non abbiamo mai cercato di venderlo" ‪#‎LiveVS‬
:clap:

Marotta: Looking for opportunities, forward and defender

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 jul 2014, 18:57

golden je napisao/la:
AmorJuve je napisao/la:12 mil keša plus Giovinco i Ogbonna za Candrevu, pa ovo ako se desi ja preteška srca prestajem pratiti Juventus godinu dana. Van svake pametni ponuda, ukoliko je istina da je bila i da je odbijena.
Auu :mrgreen: pa samog Gia ne bi ponudio za Candrevu.. mora da se neko šali ba, ne ide to tako, previše preseravanja na jednom mjestu...

@Stranac upravo to, grozan mercato.. Ostaneš bez velikog šampiona kakav je Conte, dobiješ nekog pokušaja od trenera, slaba pojačanja.. Romulo i Pereyra su samo za nijansu bolji od Padoina i Isle, po meni je Isla bolji od Romula, jer Isla itekako može napredovati...
Samo da Vidal ostane, pa nek dovedu i Boriela još :mrgreen: svejedno, ionako nemam prevelika očekivanja ove sezone.

Slazem se da je mercato ocajan jer nismo se pomjerili puno u kvalitetnom smislu znaci pojacali smo klupu sa nesto boljim igracima od predhodni nista spektakularno :kafa: :kafa:

A ostali svjetski velikani svake godine nam odmicu sve dalje tako da realno stanje tesko da cemo im prici blizu zadugo nazalost

A potvrda tog stanje ce biti ako prodamo Vidala
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 28 jul 2014, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 jul 2014, 18:58

Carli je napisao/la:
Carli je napisao/la:Vratite Lipija :mrgreen:
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jul 2014, 18:58

jah eto niste pisali kako se ne trosi jer se saniraju dugovi :D ...

al znas sta mi je najjace, neki lik iz Toronta napise clanak u kojem iznese da je klub u minusu zadnje 2 godine i to odmah niko ne spori- to je neoborivi, a dok on nije napisao toliko su "pismeni", da ne znaju otic na sluzbenu stranicu kluba te nac i protumacit sluzbeni fin izvjestaj :D ..nema tu nikakvog mog mudrovanja, otvoris i vidis sta pise

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 jul 2014, 19:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:jah eto niste pisali kako se ne trosi jer se saniraju dugovi :D ...

al znas sta mi je najjace, neki lik iz Toronta napise clanak u kojem iznese da je klub u minusu zadnje 2 godine i to odmah niko ne spori- to je neoborivi, a dok on nije napisao toliko su "pismeni", da ne znaju otic na sluzbenu stranicu kluba te nac i protumacit sluzbeni fin izvjestaj :D ..nema tu nikakvog mog mudrovanja, otvoris i vidis sta pise
A ko to?

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 28 jul 2014, 19:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:jah eto niste pisali kako se ne trosi jer se saniraju dugovi :D ...

Kako si tezak frajer, pa voli li tebe iko insane, voli li ?
Ohladi malo i pravac Sarjevo i upisi ekonomiju ili gdje na zapad, mozda u Torino pa pricaj profesorima kako si ti prije njih to uocio jer drugi nisu inteligentni da to uoce.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 jul 2014, 19:11

1. Chievo-Juventus
:mrgreen:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jul 2014, 19:15

davno ja svoju ekonomiju zavrsio...a je.e se bege i mene su prozivali da nisam upravu, sad cu se logicno nasladjivat sa ovim sto nisu u stanju formirati sopstveno misljenje dok ga negdje ne procitaju...

sad je u pitanju ovaj finansijski izvjestaj jer je lik iz toronta pisao o tome..i "anonimus" iz toronta kaze da smo 2 god u minusu, to je odmah ovdje na temi aksiom :D

a svako ko iznese misljenje koje nije procitao na juve-balkan ili nekoj od ovih drugih stranica taj je neprijatelj il ga niko ne voli hahha :mrgreen: ne smiju nam se vazda dzaba po drugim temama davno sam ja rekao

prvo kolo 1-3, Zuka sa 3o metara

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 jul 2014, 19:15

Sissoko je napisao/la:
Andrej je napisao/la:
:clap:

Marotta: Looking for opportunities, forward and defender
Zapata i Borriello? :D
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 jul 2014, 19:16

2.KOLO JUVE-UDINESE
3.KOLO MILAN - JUVE
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 jul 2014, 19:18

ultrasstyle_tz je napisao/la:davno ja svoju ekonomiju zavrsio...a je.e se bege i mene su prozivali da nisam upravu, sad cu se logicno nasladjivat sa ovim sto nisu u stanju formirati sopstveno misljenje dok ga negdje ne procitaju...

sad je u pitanju ovaj finansijski izvjestaj jer je lik iz toronta pisao o tome..i "anonimus" iz toronta kaze da smo 2 god u minusu, to je odmah ovdje na temi aksiom :D

a svako ko iznese misljenje koje nije procitao na juve-balkan ili nekoj od ovih drugih stranica taj je neprijatelj il ga niko ne voli hahha :mrgreen: ne smiju nam se vazda dzaba po drugim temama davno sam ja rekao

prvo kolo 1-3, Zuka sa 3o metara
Bilo bi dobro da počneš pričati istinu ili izneseš dokaze za svoje tvrdnje.

Dotad si samo notorna lažovčina.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []