Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najbolji pristupi stadionu. Najbolji parkinzi oko stadiona. Najkvalitetnija mogucnost za organizaciju utakmica najveceg moguceg rizika. Najveci broj kapija i ulaza.
Istina, treba se srediti i napucati. Usminkati. Sve to stoji. Ali kako god okrenes urbanisticki i strukovno najkvalitetnije rijesen stadion i sve oko njega.
Istina, treba se srediti i napucati. Usminkati. Sve to stoji. Ali kako god okrenes urbanisticki i strukovno najkvalitetnije rijesen stadion i sve oko njega.
- FKS -
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Obrazlozi sta je pisac zelio da kaze?kolezeljovac je napisao/la: ↑17 feb 2023, 07:40Još jedan dan i vraća se fudbal na naše stadione, galaktikosi iz klubova BiH![]()
evo napisi mi ti kako se pravilno piše pls

U SRCU NOISIM TE JA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne kontam te ali hajde. Ovo sam napisao dan prije kupa u smislu da se nakon 3 mjeseca vraća fudbal na naše stadione. Kad sam rekao galaktikose mislio sam ironično na super znalce i zvijezde iz klubova koji nastupaju za vikend.legendarni je napisao/la: ↑19 feb 2023, 21:07Obrazlozi sta je pisac zelio da kaze?kolezeljovac je napisao/la: ↑17 feb 2023, 07:40Još jedan dan i vraća se fudbal na naše stadione, galaktikosi iz klubova BiH![]()
evo napisi mi ti kako se pravilno piše pls![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Jedini način da Bosnjak zaigra u Širokom je da ima prezime Bošnjak kao ovaj sto je danas došao.
-
- Kontakt:
Zanimljivo kako Grbavicu slikaju samo iz jednog uglaMiljacka je napisao/la: ↑19 feb 2023, 19:00Genije hladno bacio sliku stadiona u sred radovaRobust je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:52egzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:48
Cuj Vež hahahaha
Opet je Koševo za ova tri stadioncica svemirski brod
gdje si sta ima svemirski brode , pa ima deponija koje ljepse izgledaju od stadiona Koševo![]()
![]()
![]()
![]()

Još željkan i spisak bi bio potpun. 

Tu su i oni, eto ih prvi na spisku. Nije direktno navedeno ime, kao kod Zrinjskog, ali podrazumijeva se. To bi bilo isto da su naveli Ismir Mirvic, nema imena Sarajeva, ali te bi pare indirektno bile donirane klubu.
Kako lagano Santos od najboljeg krila lige, pade na prosječnog igrača. 

-
- Kontakt:
Sutra odjavljujem sve njihove usluge, neću da moje pare idu negatorima države.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Hahaha nek Zeljkovici naprave neko Udruzenje gradjana ili nesto vamo u Federaciji, cisto nek pokupe lovuworchester je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:14Vidis da je kriterijum bio da novac ne smije preci entitetsku liniju![]()

Od kad je Memorijalni Centar Potocari u FBiH?worchester je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:14Vidis da je kriterijum bio da novac ne smije preci entitetsku liniju![]()
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
jeste realno ,pa i HT Eronet stalno daje svoje pare udruzenjima ,klubovima i humanitarnim organizacijama po Bosni ali i po Hercegovini ,evo recimo svake godine iznenade Velez svojom nekom donacijom ,prosto nam postalo neugodno kako nas paze i to na ustrb Sirokom i zrinjskom

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Na kraju sezone ističe trogodišnji ugovor sa mtelom vrijedan negdje oko 22/23 miliona KM. Ja se nadam produženju ugovora jer bi to značilo nastavak prenosa utakmica na Areni i naravno da bude veći ugovor jer time više dobijaju klubovi.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Što štrumfete pjene? Vama je svejedno koji je zamjenski teren, ne možete ni na jedan doći.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hoće li se ulaznice za tekmu Sarajeva i Svinja prodavati samo u Sarajevu ili će biti ulaznica i na stadionu?
https://sportsport.ba/fudbal/zvanicno-s ... tru/444801
https://sportsport.ba/fudbal/zvanicno-s ... tru/444801
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neki ovdje pokusavaju predstaviti da je ekipi i navijacima Sarajeva drago sto citavu evo sezonu ne znaju na kojem stadionu ce igrati za 5 dana iz sedmice u sedmicu. Nakon Koseva, Bilinog, Mostara, evo sada i trening kamp - jako nam je drago i veselimo se sto na "domace" utakmice putujemo po BiH ko budale, organizujemo prijevoz i placamo to kao gostovanja. Naravno drago nam je, jer nas je strah gostujucih navijaca i njihove podrske pa nam odgovara sto njih nema. Hajde molim vas
I to da je Mirvic sa Viconijem dobar pa ovo sve dogovara, valjda bi dogovorio da se Kosevo vec jednom sredi i da se vratimo tamo gdje pripadamo, ali eto nekima ocito to nije jasno pa imaju svoje teorije i misle da svi gledaju kako njima da naskode, a ne vide koliko stete mi trpimo.
I to da je Mirvic sa Viconijem dobar pa ovo sve dogovara, valjda bi dogovorio da se Kosevo vec jednom sredi i da se vratimo tamo gdje pripadamo, ali eto nekima ocito to nije jasno pa imaju svoje teorije i misle da svi gledaju kako njima da naskode, a ne vide koliko stete mi trpimo.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordo10, Burberry46, Kapetan, Najprvi, Quartararo, supervizor i 22 gosta.