E sad se čuvaj!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HAHAHAHHAHAHAHA!!
Ahmoveliki je napisao/la: ↑12 apr 2021, 07:23Pantelija je napisao/la: ↑12 apr 2021, 06:48Pa fudbal da se gleda kako ga ti gledas, ne bi se moralo ici u skolu. Tebi je ok sto je krupa imala pred kraj 100% sansu da uzme bod? I sto je imala posjed na kosevu kao i mi i stvarala dolidne prilike? Ili siroki isto tako? Da te podsjetim da je jednom hodzic 40 cm od linije kako ne zna ni on izbio loptu da je igrac sirokog ne ubaci u prazan gol a drugi put jurilj imao otvoreno da suta sa 5 metara i zapetljao se.ajdohordas je napisao/la: ↑12 apr 2021, 00:26Jesu nas i namirisali, i Krupa i Siroki se kuci vratili bez datog gola a tri boda ostala kod nas. Nek nas svako tako namiriše sto se mene tice.![]()
Ja pricam o tome da te sad svako napada sa punim sastavom i kidise na tebe. Bilo je vremena kad su iste te ekipe izlazile sa drugom postavom na kosevu cuvajuci igrace za sljedece kolo. A ti ako to ne mozes da skontas jbg ja ne mogu da crtam nikome.
To mi najvise smeta, izgubili smo taj autoritet na terenu!!!
Imali smo ga prije 4/5 mjeseci i to me najvise boli, imali smo ga sa Amarom, a Krle i Tino ne mogu ispostovati Amarov nivo... o Zidanu vise ne treba ni prricati
3 bobe danas donesiteee !!!
Izmijeni to
Kako ti kažeš.
Mislio sam da dodaš drugo, neko ko je nama veoma drag..HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 apr 2021, 13:09Kako ti kažeš.![]()
Ma pusti to, rekoh da izbrišem, da ne bude belaja.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 apr 2021, 13:11Ma pusti to, rekoh da izbrišem, da ne bude belaja.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, benko21, johntravolta123, keli, Konzerva, Lecler, N3R3D, nedimmmm1337, rimljanin90, Vanja8 i 63 gosta.