Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad se igra odgođeni mec Velez Zrinjski
Država će nam pokloniti kao i vama.Alipasino je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:53Cuj trening centar Zenica.Sta bi sad odjednom nije problem igrat u Zenici.Stekli se uslovi.Nema navijaca sta bi odjednom.Sta je sa Mostarom.Ko će gledat derbi tj nije vise ni derbi čim vas bacaju gdje hoce.Sto niste sredili stadion.Au izvinjavam vas nije do vas vi nemate stadiona.
Samo je jedan dom ( trening kamp, Zenica, Kakanj, Vrapcici, Kosevo…).
Možeš ti to bolje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Cekajte, zasto se onda nije igrala utakmica u Zenici kad je i bila predviđena? A cekajte prvo da se sarajevo malo pojaca pa cemo odigrati derbi...vagine sa koseva.
Nema se šta nastavljat, sve smo ispucali
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa sam si dao odgovor, klub se nije žalio. Zbog toga se navijači nerviraju.denimen99 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 15:20Niti jedan klub se nije žalio, ni službeno niti onako, na kafi... Zbog toga ne vidim razlog da se navijači nerviraju.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 15:14Nisam cuo do sad mirvica i upravu da se zale za teren savezu
Vise klix kuko nego fk sarajevo
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Evo botine, yebo sebe, majku bi prodo za BHT

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kakav Mirvic, vidis da iz kluba sute ko picqe. Vodim ratove sa svojima na temi, kazu "Sta tu klub moze" ?! Pa moze se oglasiti, reci da su prekrseni rokovi, da smo izvarani... Al jok, imfluenserka Mirvic i infkuenser Aylah sute !!!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 15:14Nisam cuo do sad mirvica i upravu da se zale za teren savezu
Vise klix kuko nego fk sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Čekajte, zašto je vama savez pozajmio 300 milja za licencu, kada niste imali... Prosjaci sa Grbavice.zeljovac21 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:33Cekajte, zasto se onda nije igrala utakmica u Zenici kad je i bila predviđena? A cekajte prvo da se sarajevo malo pojaca pa cemo odigrati derbi...vagine sa koseva.
- MocMahale444
Vidi djipketa što se pohasiofks74 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:07Čekajte, zašto je vama savez pozajmio 300 milja za licencu, kada niste imali... Prosjaci sa Grbavice.zeljovac21 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 19:33Cekajte, zasto se onda nije igrala utakmica u Zenici kad je i bila predviđena? A cekajte prvo da se sarajevo malo pojaca pa cemo odigrati derbi...vagine sa koseva.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Valjda isti dan kao i Sarajevo - Željo (08. Mart)
Melji Rajvo!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Hoce li biti otvorena tribina u trening centru, barem 2000 ljudi da moze pogledati ili bez publike?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pocelo postavljanje tribine za gostujuce navijace u Konjicu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sarajevo Zeljo valjda ce bit po danu ne znam da li imaju reflektori u Centru i sumnjam da bi bilo u nocnom terminu tako da mislim da ce taj dan Velez Zrinjski bit u 19:00 ili 20:00 a Zeljo Sarajevo 16:00
Bojkotujemo domace tekme k'o ti gramatiku

E lika u pm. Tipicni primjer napacenog bosnje, ovog forumasa.. U ostalom, znas li za zayebanciju moronu?

A tekst je prenesen sa Faktora tako da posalji mejl na redakciju i reci da ne znaju raditi svoj posao.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: GenX, iliyaa8, jurisicduska, Napapijri, rishovski, supervizor, zeljovolimte i 37 gostiju.