Premijer liga BiH - aktuelno

rodjak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la rodjak » 22 feb 2023, 16:23

Nije mi jasnoi da se niko ne buni iz Sarajeva (javno ni klub da posalje neki dopis ni navijaci) da im je savez odredio da domace utakmice igraju bez svojih navijaca.

Pa ovo izgleda isto ko da je Sarajevo kaznjeno da ne moze igrati na svom terenu,onda i druga kazna ,na tom novom terenu ne mogu imati domacih navijaca.Evo da je Sarajevo nesto krivo pa hajde,ali sva krivica je na NS Bih i niko ni rijeci protesta ,negodovanja,svi se slazu sa tim ,to mi nije jasno nikako.

Ako su vec domaci navijaci bili u dosadnjim utakmicama na Bilinom Polju u Zenici zasto sada ti isti ne mogu prisustvovati u Trenig kampu.Pa i na stadionu Rodjeni da su otvorili za domace navijace nikakvih problema ne bi bilo.Da je recimo policija iz Mostara rekla da je utakmica visokog rizika i da oni ne mogu garantovati sigurnost,onda bi i nekako razumio,ali daleko od toga da je takvo stanje. :crazy:

Mene samo cudi da se niko iz Sarajeva ne buni u vezi toga a nista krivi nisu ,na odluke Saveza koje su nidje veze :hmmmmm:
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 22 feb 2023, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 feb 2023, 16:23

ReX je napisao/la:
22 feb 2023, 16:19
NazorUso je napisao/la:
22 feb 2023, 16:13
ReX je napisao/la:
22 feb 2023, 16:12
https://****/status/1628412024324513794?s=46&t=cYasLVjJ9rSq0S33fwI1nw

Haj, svakako je bojkot? :mrgreen:
Bojkotujemo domace tekme k'o ti gramatiku :ljepota:
E lika u pm. Tipicni primjer napacenog bosnje, ovog forumasa.. U ostalom, znas li za zayebanciju moronu? :facepalm:

A tekst je prenesen sa Faktora tako da posalji mejl na redakciju i reci da ne znaju raditi svoj posao.
Brundo nije ovaj text, ne brukaj se haha znas ti dobro za sta su te prozivali haha

Tri ekipe mogle bih imati velike probleme zbog prevelikog broja stranaca u drugom djelu polusezonu. Podsjetimo, u zapisniku za jednu utakmicu može biti samo njih pet. 👀⚠️

mogle BIH :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2023, 16:33

rodjak je napisao/la:
22 feb 2023, 16:23
Nije mi jasnoi da se niko ne buni iz Sarajeva (javno ni klub da posalje neki dopis ni navijaci) da im je savez odredio da domace utakmice igraju bez svojih navijaca.

Pa ovo izgleda isto ko da je Sarajevo kaznjeno da ne moze igrati na svom terenu,onda i druga kazna ,na tom novom terenu ne mogu imati domacih navijaca.Evo da je Sarajevo nesto krivo pa hajde,ali sva krivica je na NS Bih i niko ni rijeci protesta ,negodovanja,svi se slazu sa tim ,to mi nije jasno nikako.

Ako su vec domaci navijaci bili u dosadnjim utakmicama na Bilinom Polju u Zenici zasto sada ti isti ne mogu prisustvovati u Trenig kampu.Pa i na stadionu Rodjeni da su otvorili za domace navijace nikakvih problema ne bi bilo.Da je recimo policija iz Mostara rekla da je utakmica visokog rizika i da oni ne mogu garantovati sigurnost,onda bi i nekako razumio,ali daleko od toga da je takvo stanje. :crazy:

Mene samo cudi da se niko iz Sarajeva ne buni u vezi toga a nista krivi nisu ,na odluke Saveza koje su nidje veze :hmmmmm:
Šta ti nije jasno tu? Uprava ne zna ništa vezano za fudbal a i nije baš da im je stalo. Nema se ko boriti za klub, bitno je da legne plata pa da se može otići na bankomat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 22 feb 2023, 16:49

A jest vico hebe sarajvo pa to nije realno. Bas je pik na vas bacio

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 feb 2023, 17:05

Greska.Ne bune se jer je garant nesto obecano.Haveri su to netreba zaboravit.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 feb 2023, 17:14

Alipasino je napisao/la:
22 feb 2023, 17:05
Greska.Ne bune se jer je garant nesto obecano.Haveri su to netreba zaboravit.
Nista nije onako obecano. Sve smo mi to platili !! :mrgreen:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 22 feb 2023, 17:32

Jedna stvar mi nije jasna, uprave naše su se mogle dogovoriti. Kako?
Pa evo da se ovaj derbi odigrao na Grbavici, a da se u trećem krugu bez obzira na tabelu i onaj raspored koji zavisi od pozicije na istoj utakmica igra na Koševu (pod uslovom da se Koševo završi do tad).

Zar nije moglo nešto ovako majku mu....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 22 feb 2023, 18:37

Ajla i Mirvic uvedose zabranu i ovim sto ne bojkotuju 😂😂.

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 22 feb 2023, 18:42

Pa ulaže svoje pare ko da ga briga za ostala mišljenja. Očekuje li se reakcija udruženja ili će ovo proći da je Vico zabranio navijačima?

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 22 feb 2023, 20:36

Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.

:bow:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 feb 2023, 20:47

LeonProfessional je napisao/la:
22 feb 2023, 20:36
Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.

Zamisli kakva će kaljuža biti u Kaknju u nedjelju. :)
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 22 feb 2023, 20:59

Miljacka je napisao/la:
22 feb 2023, 20:47

Zamisli kakva će kaljuža biti u Kaknju u nedjelju. :)
Vjerujem da su o tome razmišljali i na osnovu toga donijeli odluku. :D

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 feb 2023, 21:06

MocMahale444 je napisao/la:
21 feb 2023, 23:55
fks74 je napisao/la:
21 feb 2023, 23:07
zeljovac21 je napisao/la:
21 feb 2023, 19:33
Cekajte, zasto se onda nije igrala utakmica u Zenici kad je i bila predviđena? A cekajte prvo da se sarajevo malo pojaca pa cemo odigrati derbi...vagine sa koseva.
Čekajte, zašto je vama savez pozajmio 300 milja za licencu, kada niste imali... Prosjaci sa Grbavice.
Vidi djipketa što se pohasio :D
Jel još šmrčeš ili si se izliječio ?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 feb 2023, 21:07

ReX je napisao/la:
22 feb 2023, 16:12
https://****/status/1628412024324513794?s=46&t=cYasLVjJ9rSq0S33fwI1nw

Haj, svakako je bojkot? :mrgreen:
U kolibu Rex !!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 feb 2023, 21:11

rodjak je napisao/la:
22 feb 2023, 16:23

Dozvolili bi da igramo sa nekim drugim, željkan , zrinjski pa i borac ne dolazi u obzir. Oni moraju u evropu, njih država štiti.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 22 feb 2023, 21:15

Pa vi i dalje bojkotujte :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 22 feb 2023, 21:21

redbull93 je napisao/la:
22 feb 2023, 21:15

Pa vi i dalje bojkotujte :mrgreen:
Očito Mirva i Ajla ne žele nikakav mogući sukob i dodir s navijačima. Hoće u "miru" probati ove 2 tekme odraditi.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 feb 2023, 21:32

kolezeljovac je napisao/la:
22 feb 2023, 17:32
Pa evo da se ovaj derbi odigrao na Grbavici, a da se u trećem krugu bez obzira na tabelu i onaj raspored koji zavisi od pozicije na istoj utakmica igra na Koševu (pod uslovom da se Koševo završi do tad).

Moglo je, ali bi u tom slučaju mi bili “domaćin” i samim tim bi trebali dobiti većinu stadiona. Koliko bi to vaša uprava a i navijači dopustili?

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 22 feb 2023, 21:39

hahahaha pitari, i da hoćete ne možete na stadion

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 feb 2023, 22:03

kolezeljovac je napisao/la:
22 feb 2023, 17:32

Ma nema ni s jedne strane volje da se ista konstruktivno uradi. Eto to je naprimjer odlicna ideja. Nego valja se dovijeka inatiti, podmetati nogu, a niko nikakve koristi od toga nema.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal, Paromlinac i 28 gostiju.