druze nije jos vrijeme za nba, polahkosoxx je napisao/la:daj mi lenbias jedan nba par sta bi ti igrao...
meni fali jedan nezz sta da odigram

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
druze nije jos vrijeme za nba, polahkosoxx je napisao/la:daj mi lenbias jedan nba par sta bi ti igrao...
meni fali jedan nezz sta da odigram
Zanimljivo !AgresivnoDjubre je napisao/la:Drago mi je .GazdaDjoka je napisao/la: Poslusao te i odustao od Intera![]()
Svaka cast!
![]()
Rogle-Brynäs (-4,5+) z2 1,85
Mislim da bi ovo trebalo proci.
Meni je tu Arsenal kritican, ne kazem da nece pobijedit al ja ih izbjegavam ove sezone pogotov kad su favoriti, Manchester bi trebao dobit al sve zavisi od sastava (valjda se veceras vraca par povrijedjenih igraca tako da ko ima zamijenit ove sto ce ih odmarat) ovo ostalo bi trebalo lagano.diplomatija je napisao/la:sta mislite moze li proci ovo: barca 1, man. utd 1, arsenal 1 i chelsea 1, uplatio sam 30 km, utjesite me bar, jer se vadim hah
zna li nekokinder_jaje je napisao/la:Alba Berlin - Panathinaikos2 (-3.5 AH) (1.85) moze objasnjenje jel ovo znaci da pao pobjedjuje sa vise od zadanog ?:D
jeste, 4 i vise razlike mora dobiti da bi prosao tip 2kinder_jaje je napisao/la:zna li nekokinder_jaje je napisao/la:Alba Berlin - Panathinaikos2 (-3.5 AH) (1.85) moze objasnjenje jel ovo znaci da pao pobjedjuje sa vise od zadanog ?:D
Panathinaikos pobjedjuje 4 il vise razlike ako si igrao 2. Sve ostalo ako se desi masio si.kinder_jaje je napisao/la:zna li nekokinder_jaje je napisao/la:Alba Berlin - Panathinaikos2 (-3.5 AH) (1.85) moze objasnjenje jel ovo znaci da pao pobjedjuje sa vise od zadanog ?:D
arsenal mi je bas kritican, ali kontam dosta je vise i tog swansea hah, slabo ih ko dobija, kontam ono da ce se arsenal otvoriti i razbiti ih, jer im je ovaj kup zadnja sansa za bilo kakav trofej ove godine, bice gusto veceras, a sati sporo prolaze_karabaja_ je napisao/la:Meni je tu Arsenal kritican, ne kazem da nece pobijedit al ja ih izbjegavam ove sezone pogotov kad su favoriti, Manchester bi trebao dobit al sve zavisi od sastava (valjda se veceras vraca par povrijedjenih igraca tako da ko ima zamijenit ove sto ce ih odmarat) ovo ostalo bi trebalo lagano.diplomatija je napisao/la:sta mislite moze li proci ovo: barca 1, man. utd 1, arsenal 1 i chelsea 1, uplatio sam 30 km, utjesite me bar, jer se vadim hah
Kortrijk-1
Chelsea-1
Sevilla-daje gol
Zvezda-1
Tunis-1
Danska-1
Kvota oko 6,9
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.