Postaćeš ateistaSarajlijc@ je napisao/la:Povratih boga oca iz sebe
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
po stilu pisanja se vidi da je bazeni nabildan
e moj legendo previše informacija tražiš od mene, ne ide to tako
čuj zidar, arhitekt sam ja 
@LBJ on je ateista, ne znam otkud kod njega Bog

e moj legendo previše informacija tražiš od mene, ne ide to tako

@LBJ on je ateista, ne znam otkud kod njega Bog

DRUG NEBI TI PUNCA
- spielführer_21
- Kontakt:
Hajde ti jarane u hitnu, pametnije ti jeSarajlijc@ je napisao/la:Povratih boga oca iz sebe

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- legenda reala
- Kontakt:
Denga da nisi pojo šta pokvarenoSarajlijc@ je napisao/la:Povratih boga oca iz sebe

Jak, visok , slabo predpostavljašbazeni je napisao/la:nabildan![]()
![]()
![]()
A kakve si ti građe pretpostavljam mršav,sitan...

Bagrchavi
Jesi završio Građevinsku ili Arhitektonsku

Haj ba daj neku informaciju, možda te znam(al u đavolu)

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I ja sam iznenađen 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Završio sam i ja ima nekolike godine, i sad sam da ne kažem šta.bagrcavi je napisao/la:ma završio sam školu boli me briga, sad sam student
A radovo sam se ko i ti tako samo daj da je završim, sad bih rado išo još četri godine

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A kako ti pretpostavljaš kad si mene stavio u nabildane,krupne

Jesul prve 3 godine najtežebagrcavi je napisao/la:ma završio sam školu boli me briga, sad sam student

- legenda reala
- Kontakt:
Pa vidim ti one jarane što te zajebaju za United, i vidim da bi njih mogo u zubima nositi, pa zato kažem da si nabildan(za svoje vršnjake)bazeni je napisao/la:A kako ti pretpostavljaš kad si mene stavio u nabildane,krupne![]()
![]()

I kažeš ne sjećaš se nikad onakve situacije bilo je u Bundesligi 2001 isto nako, Schalke/Manchester slave titulu, Bayo/City u zadnjim sekundama daju gol i osvajaju titulu, ovi drugi plaču

Mali nemoj se družit s @legendom odvešće te ko mene na krivi put. 

Šta ja znam od 2001. godine nisam ni znao da sam rođen
Danas ja stižem u školu kad neka galama se čuje,a ono oni meni deru se "OOOOO Edin Džeko" i "City" :mrgreen:Prebit ću ih sutra
Ma neka me izazivaju svi navijaju poput tebe za Rea,l joj šta sam im ja radio kad je Real izgubio of Bayerna i od Barce 5-0
Ma slab sam ja fizički,ako ćemo iskreno.

Ma neka me izazivaju svi navijaju poput tebe za Rea,l joj šta sam im ja radio kad je Real izgubio of Bayerna i od Barce 5-0

Joj Zole ti reče da si se okanio ove teme i da pišeš samo na ozbiljinim temama.LBJ MVP je napisao/la:Mali nemoj se družit s @legendom odvešće te ko mene na krivi put.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pa i ovo je ozbiljna tema 

- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Vidi mali bazenac, čuj

Vidi mali bazenac, čuj

Mali puno pričaš, koja to tema može biti ozbiljna kad mali Lebron na njoj pišeLjumanM95 je napisao/la:
Joj Zole ti reče da si se okanio ove teme i da pišeš samo na ozbiljinim temama.![]()
Gledaj ga gori od legende postao.

Kad tine bi prigovorio tačno bi nešto biloLjumanM95 je napisao/la:Joj Zole ti reče da si se okanio ove teme i da pišeš samo na ozbiljinim temama.LBJ MVP je napisao/la:Mali nemoj se družit s @legendom odvešće te ko mene na krivi put.![]()
Gledaj ga gori od legende postao.

Ti mala da šutiš...bazeni je napisao/la:Pa i ovo je ozbiljna tema

@legendo
Pa za tebe svi mali.

@Zole
Neka, neka, napadao si mene, a gle isti si.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mi to rjesavamo sakamabazeni je napisao/la:Šta ja znam od 2001. godine nisam ni znao da sam rođenDanas ja stižem u školu kad neka galama se čuje,a ono oni meni deru se "OOOOO Edin Džeko" i "City" :mrgreen:Prebit ću ih sutra
![]()
![]()
Ma neka me izazivaju svi navijaju poput tebe za Rea,l joj šta sam im ja radio kad je Real izgubio of Bayerna i od Barce 5-0![]()
Ma slab sam ja fizički,ako ćemo iskreno.

Cuj izazivaju te zbog ovih stranih bogalja ccc raznesi se druze.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Miko ne kenjaj bre
@Mali ne slušaj i sarajlicu on je mlađi od tebe

@Mali ne slušaj i sarajlicu on je mlađi od tebe

Legenda
zar je potrebno da me posjećaš na ovaj bolni trenutak
samo da znaš da sam nakon ovog gola pustio suzu jednu,sitnu

Sarajlić
Nasilje nije rješenje
zar je potrebno da me posjećaš na ovaj bolni trenutak

samo da znaš da sam nakon ovog gola pustio suzu jednu,sitnu

Sarajlić
Nasilje nije rješenje

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Google [Bot] i 1 gost.