ali hajd da to jednom- dvaput, nego bas smorise s tom pricom. Sta vas briga jarane, plaća covjeku dnevnicu da mu tipka kad zabije go i eto. Ti komentari imaju nekad po par stotina lajkova.
  ali hajd da to jednom- dvaput, nego bas smorise s tom pricom. Sta vas briga jarane, plaća covjeku dnevnicu da mu tipka kad zabije go i eto. Ti komentari imaju nekad po par stotina lajkova.Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jeste li primjetili fenomen na fejsbuku kad igra Džeko, najvise lajkova ima komentar "kako igras i tipkas u isto vrijeme"   ali hajd da to jednom- dvaput, nego bas smorise s tom pricom. Sta vas briga jarane, plaća covjeku dnevnicu da mu tipka kad zabije go i eto. Ti komentari imaju nekad po par stotina lajkova.
  ali hajd da to jednom- dvaput, nego bas smorise s tom pricom. Sta vas briga jarane, plaća covjeku dnevnicu da mu tipka kad zabije go i eto. Ti komentari imaju nekad po par stotina lajkova.

ali hajd da to jednom- dvaput, nego bas smorise s tom pricom. Sta vas briga jarane, plaća covjeku dnevnicu da mu tipka kad zabije go i eto. Ti komentari imaju nekad po par stotina lajkova.- 
				MesaBazdarevic
- Kontakt:
Djeca su to, moj sonik. Dzeko gospodin kakav se radja jednom u sto godina.sonik24 je napisao/la:Jeste li primjetili fenomen na fejsbuku kad igra Džeko, najvise lajkova ima komentar "kako igras i tipkas u isto vrijeme"ali hajd da to jednom- dvaput, nego bas smorise s tom pricom. Sta vas briga jarane, plaća covjeku dnevnicu da mu tipka kad zabije go i eto. Ti komentari imaju nekad po par stotina lajkova.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadam se da će Edin danas početi u prvoj postavi i završiti sa jednim golom... Ne mogu više da gledam onog Bony-a  

Bony je dobar bio za Holandske lige a Dzeku nemoze ni lopte dodavatjunioR je napisao/la:Nadam se da će Edin danas početi u prvoj postavi i završiti sa jednim golom... Ne mogu više da gledam onog Bony-a
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
						- 
				JerryLouis
- Kontakt:
Nadam se da ce BABO veceras zaigrati od prve minute, zasluzio je nakon odlicne utakmice protiv Andore pa i Austrije. Bony Cola neka saceka svoju priliku sa klupe.

- 
				TomBrajder
- Kontakt:
Gdje je ebony ?

Nisam dugo bio ja njihovom forumu.... mozda 2 god... jesu jos uvjek pesimisticki prema DzekiBozePetra je napisao/la:sad će kmečanje na Bluemoon-u
Neka neko postavi dobar link za tekmu,ako nije problem  

Po mogućnosti HD. One koje inače gledam, isključeni, pa unaprijed hvalaarelinho je napisao/la:Neka neko postavi dobar link za tekmu,ako nije problem

hoces kakve meze da ti posaljemoHariTz je napisao/la:Po mogućnosti HD. One koje inače gledam, isključeni, pa unaprijed hvalaarelinho je napisao/la:Neka neko postavi dobar link za tekmu,ako nije problem

HZ87
Suhog mesa momčiluko uvijek možerevoX. je napisao/la:hoces kakve meze da ti posaljemoHariTz je napisao/la:Po mogućnosti HD. One koje inače gledam, isključeni, pa unaprijed hvalaarelinho je napisao/la:Neka neko postavi dobar link za tekmu,ako nije problem

adal je napisao/la:Nisam dugo bio ja njihovom forumu.... mozda 2 god... jesu jos uvjek pesimisticki prema DzekiBozePetra je napisao/la:sad će kmečanje na Bluemoon-u
Nisam registrovana, zavirim ponekad da vidim šta ima, u zadnje vrijeme baš pljuju po njemu.
#Salihović
bio sam registrovan ali mislim da nema gori navijaca od njih zato i ne ulazimBozePetra je napisao/la:adal je napisao/la:Nisam dugo bio ja njihovom forumu.... mozda 2 god... jesu jos uvjek pesimisticki prema DzekiBozePetra je napisao/la:sad će kmečanje na Bluemoon-u
Nisam registrovana, zavirim ponekad da vidim šta ima, u zadnje vrijeme baš pljuju po njemu.
Ma oni pravi navijači su na Etihadu i oni ga vole. Na tom Bluemoonu ima Tadžikistanaca, Japanaca itd itd tako da ih ne smatram nešto posebno relevantnim kada su u pitanju komentari na Džeku.BozePetra je napisao/la:adal je napisao/la:Nisam dugo bio ja njihovom forumu.... mozda 2 god... jesu jos uvjek pesimisticki prema DzekiBozePetra je napisao/la:sad će kmečanje na Bluemoon-u
Ali što jest jest, pljuju po njemu baš, a Agueru likuju.
HariTz primjetio sam prije uvjek isti likovi tokom tekme pisu .. nisu na stadion nikad otisli ali je iritantno ja sam bio jos dok je tevez i mario igro u city

Ajde Edo ovo je tvoj dio godine, očekujem bar dvicu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar link, ali samo se morate registrovat, naš jezik. SK.HariTz je napisao/la:Po mogućnosti HD. One koje inače gledam, isključeni, pa unaprijed hvalaarelinho je napisao/la:Neka neko postavi dobar link za tekmu,ako nije problem

http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-18" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sretno Edine  

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
						Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Kyle88, Proximic, rukometubih23 i 23 gosta.