AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 17 jul 2018, 22:00

Treba vratiti Braidu, Leonarda, Gandinia i cijelu staru klapu, dok su oni bili Milan je licio na nesto....neka prvo Conte dodje lako ce ostalo, jer nece Conte doci bez garancija siguran sam.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 18 jul 2018, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jul 2018, 22:29

Raonffa je napisao/la:
Beduin je napisao/la:A sta bi od onog krila iz Sahtjora ili gdje je vec igrao pa kao dolazi besplatno, brz, okretan...? Pricali da je vec to gotova stvar, a nakraju dodje Halilovic, hhh.

Ja Leonarda ovdje prizivam vec godinama unazad i nadam se da ce doci, uz Maldinija bi to bila ozbiljna garnitura u klubu.
Bernard?

Ne znam da se on ikada službeno povezivao sa nama, ta priča se provukla po forumu samo :mrgreen:
Jest, jest se povezivao s nama, navodno da je vec bio usmeni dogovor, ali znas kako to kod nas ide...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2018, 23:36

koga bi vi dragi moji pilići, debelog ili moratu? :zzz:
navodno je sa obojicom postignut dogovor, ali samo jedan će doći... meni je nekako izgledniji scenarij da će debeli u čelzi, a morata ovamo ali vidjet ćemo.

debeli je sa igračkog aspekta daleko bolja opcija, ali davati pedeset miliona juveu za 31-godišnjaka i otplatiti im pola ronalda... :? :?

moratina jedina prednost je što je mlađi i vjerovatno top 5 najseksi fudbaler na svijetu (poslije silve), pa frajer nijednom u karijeri nije prevalio preko 15 golova u ligi (većinom su čak jednocifreni brojevi), a igrao je u ekipama poput reala, juvea i čelzija gdje od miline zabijaš golove, pa i ja bih prevalio preko 10 da me postaviš u šesnaeterac.

nije mi nijedan baš neka dobra opcija, ja bih najradije ćiruza ili čak falcaa na posudbu pa onda uložio u ostatak ekipe, ali eto izgleda da je izbor pao na onu dvojicu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jul 2018, 23:40

Ne zna se koja je opcija gora, Cutrone je Kalinić za njih obojicu :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2018, 23:51

slika

bez zajebancije, debeli je daleko bolja opcija jer je morata vjerovatno jedan od najprecjenjenijih i najsretnijih napadača ikada, ali imao bih problem s tim da daju pedeset miliona u juventusovu kasu, neće da može da na nama otplaćujete ronalda, mrš stoko lopovska :kafa:

mada vjerovatno će se desiti da ingvajn završi u čelziju a morata ovdje, nekako najlogičniji razvoj događaja.

FORZA MILAN !

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 18 jul 2018, 00:19

Higuainu karijera jeste u silaznoj putanji, ali mislim da ipak nije toliko da bi potpisao za Milan. Nakon Bonuccijevog zayeba, mnogi igraci ce dobro razmisliti prije nego dodju. Mada ja ne bih imao nista protiv da vam ga prodamo. Kod nas nema mjesta svakako, a vas bi ucinio konkurentnim Romi i Laziu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 18 jul 2018, 01:10

Fassone i Mirabeli ce dobiti nogu,samo se ne zna jos da li odmah ili na kraju mercata

Tosk1927
Kontakt:

Post Postao/la Tosk1927 » 18 jul 2018, 01:59

Zar je moguce kako na sportsport.ba ovoliko ne vole kada pisu o igracima koji odlaze i dolaze u Milan.Zasto toliko ponizavanja ne razumijem,o svima realno pisete samo o Milanu ne? Jadno stvarno jadno ne na forumu nego opcenito kada se pise na sportsport.ba o gigantskom klubu kao sto je Milan.. ovo je samo primjer ; Higuaina (30) želi i bivši trener Sarri u Chelseaju, ali Argentinac bi radije ostao u Seriji A. Mada, Milan nije klub u koji bi danas neko rado dotrčao, no pričekajmo da vidimo razvoj situacije. KAKO VI ZNATE KAKVO JE STANJE,AKO IGRACI KAZU DA JE DOBRO KAO I GATUSSO. UZASNO I LICEMJERNO,VJEROVATNO VELIKI NAVIJACI juventsua ili sintera. :bow: :bow: :bow: :plac: :plac:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2018, 03:49

Pa nije to nista novo. I ja sam ranije pisao o tome. Nema kod na profesionalnih novinara. Iz gotovo svakog njihovog teksta (vjerovatno ga pise ista osoba) o Milanu vidi se koliko taj lik mrzi Milan. Ako pročitate ostale objave na sportsport.ba nije teško zaključiti da se radi o navijaču Juventusa.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 jul 2018, 08:12

Da, frajer svaki dan pise protiv Milana, svaki dan Bonucija seli u novi klub, evo sad je i zatrazio transfer, cudno da on to zna, a niko od poznatih to nije prenjeo, al dobro nek pise ko sta hoce

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2018, 10:59

UPDATE:
Navodno Umberto Gandini je blizi za CEO AC Milana nego Arenalov Ivan Gazidis koji navodno hoce da ostne u Arsenalu sad kad je otisao Arsen :D
Bonucci je sve dogovorio s PSG, uskoro slijedi objava njegovog transfera
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 18 jul 2018, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2018, 11:23

Vala nemam ništa protiv odlaska Bonucija za isti keš za koji je doveden. Puno bi mi teže pao odlazak Romagnolija
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 jul 2018, 12:10

muxa je napisao/la:Vala nemam ništa protiv odlaska Bonucija za isti keš za koji je doveden. Puno bi mi teže pao odlazak Romagnolija
Nikad necu prezaliti sto su debilu dali kapitensku traku, covjek je obicna prevara od igraca, koji je prosle sezone kiksao Boga pitaj koliko puta :crazy:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 jul 2018, 12:34

Sad moraju dovesti i nekog stopera besplatno :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jul 2018, 12:36

kakva ba prevara, pa čovjek je pola godine fantastično i skoro bez greške igrao u paru sa romanjolijem, manite se onog rasula u prva 3 mjeseca gdje apsolutno ništa nije funkcionisalo.

o tom transferu niko od relevantinijih ništa nije prenio niti je sinoć di marzio išta pisao o tome, a danas navodno neka žnj novina zna o tome i to da je čak transfer blizu, kako da ne :roll:
jedino što se zna je da hoće neke garancije od elliota i da daju uvid u svoje planove, ali vjerujem da će ga oni htjeti zadržati, ne možeš jedinog wc igrača u timu prodavati.
uostalom milan je jasno rekao da nemaju namjeru nikoga prodavati, ali neće zadržavati onoga ko želi transfer... tako da će mu pući cijenu na 50 miliona pa ko hoće, platit će, ko neće ne mora. :mrgreen:

sutra konačno stiže vijest sa suda, čak se i nadaju da će biti pozitivna vijest jer će advokati igrati na kartu dvostrukih aršina uefe koja je po prvi put ovako drastično kaznila neki klub iako postoji sijaset drugih klubova koji manipulišu sa FFP, a sada sa novim vlasnikom i sređenim finansijama nema smisla da ta odluka ostane na snazi.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 jul 2018, 13:03

Ko je sad novi vlasnik :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jul 2018, 13:13

pa elliot aka paul singer, uopšte ne pratiš gradivo :kafa:

navodno će ulagati i dizati vrijednost kluba, pa ga prodati za recimo 2-3 godine, bar kako mediji pričaju.

uglavnom, sa njim je čitava situacija oko kluba čista i transparentna što je za početak dobra stvar, a za dalje ćemo vidjeti.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 jul 2018, 17:00

rope11 je napisao/la:pa elliot aka paul singer, uopšte ne pratiš gradivo :kafa:

navodno će ulagati i dizati vrijednost kluba, pa ga prodati za recimo 2-3 godine, bar kako mediji pričaju.

uglavnom, sa njim je čitava situacija oko kluba čista i transparentna što je za početak dobra stvar, a za dalje ćemo vidjeti.
De ga priupitaj šta konta za transfere, hoće li dovesti nekoga, uskoro kreće liga :kafa:

Jesu li hairli potvrdili da su nas izbacili iz EL? :pray:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 jul 2018, 17:26

Jos nista nema, a dns bi trebala biti zvanicna odluka, da se i to zavrsi, pa da vidimo hoce li biti ista od transfera.

Nego ovaj Mayer iz Schalke je slobodan igrac, kontam da smo ga mozda mi vec dog dok ga niko ne dovodi sebi niti se sta prica oko njega

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jul 2018, 19:27

nije danas nego sutra dolazi presuda, yebo majku nema kraja ovom čekanju :facepalm:

i opet čekaj subotu kad je onaj prvi glavni zvanični sastanak da se vidi šta i kako oko merkata, o čemu ćemo saznati sve u nedjelju :lolno:

fali mi onaj smajli što obješen visi sa kanape, to savršeno označava ovo ljeto.

navodno su optimistični jer je sastanak skoro 10 sati trajao, ono u smislu ne bi se toliko odužilo da su već jednoglasno presudili i da nisu pustili milanove advokate da tako dugo pričaju i prilažu dokaze... što duže traje, veće su šanse da će vijesti biti pozitivne.
a realno trebali bi ovo poništiti s obzirom da nema više kineza i da je sada sve fino transparentno prikazano oko finansija, baš je bezveze da se kola slome baš na milanu.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.