Kako smo po ko zna koji puta sacuvali obraz svog kluba,znaci BEZ MRLJE I DRUGE LIGE,ehh to je INTER....Bravo Moratti doktore
FORZA INTER ! ! !
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
obraz kluba?? pa on je vec ukaljan 2006-te a i sa novim snimanim razgovorima je dokazano ko sta kako i kad, razlog ne oduzimanja skudeta je po rijecima Palazzia, sto je proteklo dosta vremena, dakle indirektno priznaje da je bilo predmeta za istragu, gdje nece , 170 000 razgovora nije malo, to sto ti mislis da ste prosli ne okrznjeni, to se samo mozes tjesit, cijela Italija sem navijaca intera, ubraja vas kao tim koji ima papirni skudeto, dovoljna ljaga na klubGrande je napisao/la:Ponadali ste navijaci juventusa i ostalih klubova da ce nam oduzeti titulu,eeeee nece moci ove noci![]()
![]()
Kako smo po ko zna koji puta sacuvali obraz svog kluba,znaci BEZ MRLJE I DRUGE LIGE,ehh to je INTER....Bravo Moratti doktore![]()
![]()
FORZA INTER ! ! !
stelili nismo, procitaj presudu pa lupetaj, a jos bi volio tih milion dokaza da pokazes, ili makar da od suda koji nas je izbacio posudis podatke, pa da i mi juventini vise ne zivimo u zabludi, da nas prosvjetlis sa tim dokazima, bilo bi fer stvarnoAdnel je napisao/la:Ma juve hoce da spere ljagu sa sebe a zna i mahnit covjek da su oni stelili milion dokaza je izneseno a porotiv intera ni jedan nego sve neke gluposti sto nemaju veze sa stelom .
LJUBOMORA JE CUDOJuveSissoko je napisao/la:stelili nismo, procitaj presudu pa lupetaj, a jos bi volio tih milion dokaza da pokazes, ili makar da od suda koji nas je izbacio posudis podatke, pa da i mi juventini vise ne zivimo u zabludi, da nas prosvjetlis sa tim dokazima, bilo bi fer stvarnoAdnel je napisao/la:Ma juve hoce da spere ljagu sa sebe a zna i mahnit covjek da su oni stelili milion dokaza je izneseno a porotiv intera ni jedan nego sve neke gluposti sto nemaju veze sa stelom .
jesi vidio mladica...Santon, Criestig, Caldirola, Alibec, Obi, Coutinho, Mariga, Castaignos, Natalino, Faraoni fale jos samo Destro i Dell Angelo i svi su tuInterista di cuore je napisao/la:Novi igraci za sad :
http://www.inter.it/aas/squadra/player1 ... ne=2011/12
i meni najdraze i najbolje od svega :
Nemojte dovodit nikoga u sredinu,pustite ovog momka da igra !
da ti nisi na moj klub ljubomoran ne bi ti prvi prozivao navijace Juventusa danas, pa dobio od mene odgovor, sta imam bit ljubomoran na klub od kojeg smo daleko uspjesniji??? ne pali ti ta logika, by the way ovo nije tvoj licni forum tako da ja imam pravo pisat gdje god hocu, kad ti kupis licno ovaj forum i ne prozivas druge, onda mozda i necu pisat na ovoj temiGrande je napisao/la:LJUBOMORA JE CUDOJuveSissoko je napisao/la:stelili nismo, procitaj presudu pa lupetaj, a jos bi volio tih milion dokaza da pokazes, ili makar da od suda koji nas je izbacio posudis podatke, pa da i mi juventini vise ne zivimo u zabludi, da nas prosvjetlis sa tim dokazima, bilo bi fer stvarnoAdnel je napisao/la:Ma juve hoce da spere ljagu sa sebe a zna i mahnit covjek da su oni stelili milion dokaza je izneseno a porotiv intera ni jedan nego sve neke gluposti sto nemaju veze sa stelom .![]()
Hajde lagano odleprsaj sa teme i ukini onu temu o vasem namjestanju,hhahahah...
U namestanju.adointer je napisao/la:jeste jeste,najjaci ste,,jos malo pa stigli Real jbte,,a u cemu ste to tolko uspjesni??kolko to ima Juve Lp pa se pokazao svijetu i europi?sreca pa su ljudi gledali samo 2005 i 2006![]()
evo za tebe, pa kad inter bude imao istu brojku, nek se javi, al nemoj ubrajat ove papirne trofeje svega tiadointer je napisao/la:jeste jeste,najjaci ste,,jos malo pa stigli Real jbte,,a u cemu ste to tolko uspjesni??kolko to ima Juve Lp pa se pokazao svijetu i europi?sreca pa su ljudi gledali samo 2005 i 2006![]()
ti si samo uspjesan u trolanju i provokacijama, kao i onaj tvoj smecarski klub u vezama sa mafijom i namjestanjimaMaGiCa je napisao/la:U namestanju.adointer je napisao/la:jeste jeste,najjaci ste,,jos malo pa stigli Real jbte,,a u cemu ste to tolko uspjesni??kolko to ima Juve Lp pa se pokazao svijetu i europi?sreca pa su ljudi gledali samo 2005 i 2006![]()
To objasnjava disproporciju stranih i domacih uspeha.
Hajde SIssooko pedala mani se djeciji svadja jedino ako ti je neki 14 godina onda te shvatamJuveSissoko je napisao/la:ti si samo uspjesan u trolanju i provokacijama, kao i onaj tvoj smecarski klub u vezama sa mafijom i namjestanjimaMaGiCa je napisao/la:U namestanju.adointer je napisao/la:jeste jeste,najjaci ste,,jos malo pa stigli Real jbte,,a u cemu ste to tolko uspjesni??kolko to ima Juve Lp pa se pokazao svijetu i europi?sreca pa su ljudi gledali samo 2005 i 2006![]()
To objasnjava disproporciju stranih i domacih uspeha.
kako je bolji, sto ima vise jednu titulu, a one dvije osvojene dok je tv se gledao u crno bijeloj tehniciInterista di cuore je napisao/la:LP : Inter 3,Juventus 2 !
Kup Uefa : Inter 3,Juventus 3 !
Ovo su dva najvaznija takmicenja u Evropi i tu je Inter bolji od Juventusa svidjelo se to tebi ili ne...
ne znam, nigdje ja ne idem, niti ce mi ko davat pedale, samo dajem odgovore na jutrosnje prozivanje, a i nastavicu sa odgovorima, dok trolovi sire dezinformacije a drug prozivaju, ako ti smeta sta pisem slobodno log out i odes na neku drugu stranicu, nije ovo tvoje niti interovsko privatno vlasnistvo?? nadam se da se razumijemoAdnel je napisao/la:
Hajde SIssooko pedala mani se djeciji svadja jedino ako ti je neki 14 godina onda te shvatam
ja ti govorim samo , a tvoj je problem sto ne znas sta je uspjeh, da Juventus u Europi ima vise uspjeha od intera, to je cinjenica, od svih trofeja uzmes ti sta tebi godi, kad ste toliko jaki i bolji od Juventusa u Europi sto vam je trebalo 40 godina da je osvojite, za to vrijeme Juventus je u svakoj deceniji igrao po jedno finale, a u 90tim tri zaredom , toliko o disproporciji, a kad su skudeta u pitanju, tu necu ni da raspravljamInterista di cuore je napisao/la:Inace svi pamte polufinala i finala,titule se ne broje![]()
![]()
![]()
Vidi znam da te boli,bilo dok su bili crno bijeli televizori ili ne,ali cinjenice su da Inter ima 3 osvojene LP,a Juventus 2.Eh sad ako ti mozes na neki nacin promijenit te cinjenice onda ok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.