FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

GunnerS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la GunnerS » 22 mar 2010, 12:22

Moj najbolji igrač i po svemu je Zizou, znam gdje jede, kad piša itd itd... Tako da, nemoj meni govorit o tome kad je igrao gdje i kada... OK ?!

Rekao sam ti, pogledaj koji video i ako si trunku realan ne možeš reć ni da je bolji a kamol' duplo...

Sa tobom vidim ne može se realno pričat tako da, odustajem od toga... Ćao, budi pozdravljen...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 22 mar 2010, 12:35

@sin3xpa
ko je rekao da je zizu kanta?
@gunners
kazem ti da se ne moze porediti sa messijem koji je bolji

a to sto je zizu tebi najbolji igrac svih vremena je druga prica
i meni je mozda overmars davids ili neki treci drag najdrazi itd pa ga opet necu dizati u zvjezde da je naj naj
budi malo objektivan pa ces vidjeti da grijesis
ja te opet pitam koliko imas godina? i nemoj se izvlaciti sada na to ne moze se s tobom pricati bla bla bez obzira sto znas gdje jede pisa kupa se itd
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 mar 2010, 12:37

21 godinu, ako ti to išta znači. Da ja sam realan, Zizou je osvojio 3 puta za najbolje igrača prema FIFI a Messi ?! Ne kažem da neće ovaj osvojit više, da neće bit bolji, al sad da je duplo bolji, to je stvarno izvan svake pameti...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 22 mar 2010, 12:42

nije pametno uporedjivati vrijeme maradonino i sada messijevo :roll: danas je mnogo teze igrati samim tim messijeva vrijednost je veca ali ima vremena za njega mora jos dosta toga uraditi i na reprezentativnom planu ne samo u barci ;)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 22 mar 2010, 12:44

znaci to mi govori da kad je presao iz juventusa u real ti si imao 12 godina
kad je presao u juventus ti si imao citavih 7 godina
a kad je presao u bordo ti si imao citave 3 godine

tako da o tome kako je igrao vecinom si gledao njegove igre u realu i na tome donio zakljucak
i na osnovu video isjecaka iz njegove karijere od ranije
pa na isjeccima da stavis samo piplicu bio bi najbolji golman jer se tu stavlja samo najbolje od igraca
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 mar 2010, 12:49

hahah pucao sam od smijeha gledajući messija kako baca po terenu igrače zaragoze :mrgreen: :mrgreen: joj giganta :D svaka čast čarobnjaku iz argentine
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 mar 2010, 13:10

respo je napisao/la:znaci to mi govori da kad je presao iz juventusa u real ti si imao 12 godina

tako da o tome kako je igrao vecinom si gledao njegove igre u realu i na tome donio zakljucak
pa na isjeccima da stavis samo piplicu bio bi najbolji golman jer se tu stavlja samo najbolje od igraca
Hehe, gledao sam ja njegove tekme u Juve-u, al nisi mi odgovorio, koliko Messi ima "titula" najboljeg igrača na planeti ?!

Opet ponavljam, nisam rekao da neće bit al da je duplo bolji, smiješno...

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 22 mar 2010, 13:17

Mesi je sve osvojio,zna da podvali loptiu,zna da od centra dodje do gola i zabije,zna slobodni da izvede nista Zidan nije bolji osim da doda loptu,uostalom kakav je Zidan bio sa 21-22 godine?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 mar 2010, 13:37

slika

Ovo je najaci detalj utakmice,Pep zove Cigru da se spremi da udje u igru,Cigra ustaje sa klupe i vjerovatno govori da su vec izvrsene tri izmjene,citava klupa puca od smjeha naravno prednjace Henry i Toure,Pep se hvata za glavu i bjezi skonto da se izofiro :mrgreen:

Dobra atmosfera,sve na zezanciju okrenut :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 mar 2010, 13:40

da, da, ja sam se toliko smijao kako ga Henry i Yaya furaju i smiju mu se, ono, od srca :D

Dobro je ndok je ovako, zvijezde na klupi a opet se smiju, cirkuze...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 22 mar 2010, 13:44

respo je napisao/la:znaci to mi govori da kad je presao iz juventusa u real ti si imao 12 godina

nemoj ti vrijedjati naseg piplicu :D messi igra fudbal sa druge planete, nema mu ravnog, samo da ga zdravlje posluzi..
Volim te Bosno!!!

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 22 mar 2010, 14:27

GunnerS je napisao/la:

Hehe, gledao sam ja njegove tekme u Juve-u, al nisi mi odgovorio, koliko Messi ima "titula" najboljeg igrača na planeti ?!

Opet ponavljam, nisam rekao da neće bit al da je duplo bolji, smiješno...
hocemo dalje? idemo
zidane u citavoj karijeri ima 3 titule najboljeg igraca jednom je bio drugi i jednom podijelio trecu nagradu
messi sa 22 godine 1 titula najboljeg i prije osvojene te titule 2 puta zaredom drugi
znaci negdje u sredini karijere ima 1 titulu i 2 druga mjesta hoces da sacekamo par godina pa da po toj listi koju ti dizes u nebo gledamo?
ako ces po tome i ronaldo ima 3 titule

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 mar 2010, 15:38

kolko sam ja primjetio, lopta se kretala prilikom izvodjenja prekida, koji je usljedio drugim golom zaragose. sudija je to trebao ponistiti, ali nije da se bunim :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 mar 2010, 16:59

Video Special: The Origins of Messi

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 mar 2010, 19:27

zanimljivo :mrgreen: :lol: :P

Jeste li se pitali kakvog je okusa Messijev gol?

Jordi Roca zadužen je za deserte u katalonskom restoranu Celler de Can Roca, smještenom u Gironi. Već je šest mjeseci zaokupljen mističnim receptom.

"Messijev gol" ime je jela koje Jordi pokušava osmisliti kao imitaciju gracioznog stila pri postizanju pogodaka argentinskog nogometaša Barcelone, piše Marca.

"Želim da taj desert ima okus Messijevog pogotka. Radim na njemu šest mjeseci. Mislim da sam blizu idejnog rješenja",
rekao je najmlađi od trojice braće koja vodi restoran. Najstariji Joan je glavni kuhar, a srednji Josep je sommelier.

"Spojim li nježnost slatkog vrhnja s mekoćom kombinacije limuna i jasmina, jesam li možda blizu?", pita se ekstravagantni kuhar nastavljajući: "Kako u jelu postići euforiju Messijeva gola? To je moj cilj. Slatko vrhnje jedini je sigurni sastojak jela. To je jedino što vam mogu otkriti."

Jordi se nada da će u sljedećih nekoliko sedmica njegov najnoviji desert zablistati na originalnom jelovniku restorana koji ima tri Michelinove zvjezdice i koji je u Top 50 izboru magazina Restaurant za 2009. godinu proglašen petim najboljim restoranom na svijetu.

Najmlađi brat Roca već je ranije kreirao deserte koji nose imena poznatih parfema, poput Kleinova Eternityja, Diorova Hypnotic Poisona ili Lancomeova Tresora.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 mar 2010, 21:05

Henry nece da igra protiv Arsenala :P

slika

Pique nije trenirao ima neku laksu povredu,pa mozda nece biti spreman do srijede za utakmicu protiv Osasune
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 mar 2010, 21:13

Sajoni je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:U ZIVOTU DVA IGRACA koja volim gledati kada imaju loptu u nogama su ronaldinjo i messi .....dva fudbalera koja znaju sa loptom SVE ...s tim da je ronaldinjo ipak osvojio SVE i njemu vise fudbal nije najvazniji...ali ipak kada hoce .....
a onda Messi .... ono je cudo,koja pokretljivost....nadam se da ovo nije samo bljesak.....ako nastavi na ovom nivou ....jadan rasenal :D :D a da nepricam za real.....et one budale iz reala da su fino izdvojile onih 300 000 miliona i kupile messija( valjda bi ga uspjeli za te pare kupiti) sad bi se setali ligom :D ,fino das loptu mesiju ii et :D heheheh
ne znam o kakvom bljesku govoris...Messi vec 3 sezone igra vrhunski!!!
ne,nisi shvatio...htio sam reci da ce nastaviti ovim tempom....npr ev spomenuo sam ronaldinja koji je nakon svih trofeja osvojenih ipak posustao ....nadam se da ovaj nece ;) ...i jos nesto ...sto me vise zadivilo i od njegove igre,i od poteza i golova
1.rekao je da sve duguje Barsi i da ce tu ostati......
2.neinteresuje ga novac i fudbal ocigledno igra iz ljubavi....posebno prema barsi i navijacima
3. onaj potez kada nakon nekoliko asistencija Ibahimovuc,odlucuje dati da ovaj puca penal .......RESPEKT
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 mar 2010, 21:36

Kakva je sad ovo prica Henryia - ne kontam.
Cuj ne želi da igra protiv Arsenala :evil: on izgleda zaboravio na cijem je platnom spisku i za koji klub nastupa i s kim ima ugovor.
Nevjerovatno kakva izjava :o :shock:
Fabregas jedva ceka susret sa Barcelonom,garant ce zapeti ko nikad u životu (što je i normalno jer je profesionalac) a ovaj miš ne želi ni da igra :oops: :oops: žalosno kakva izjava :(
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 mar 2010, 21:38

čuj ne želi da igra protiv arsenala :roll: :roll: :roll:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 mar 2010, 21:43

De malo procitajte tu izjavu pa onda komentarisite...nemojte biti bukvalci...covjek fino rekao borit cu se i sve to ali jednostavno nije zelio da igra protiv Arsenala(sto je i razumnjivo) i rekao je da nece slaviti gol ako ga postigne...sta tu ima lose?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.