Da je Harden umjesto Irvinga bili bi idealni jer im treba plej.
Gornja ekipa ima cak tri losa sutera u ekipi sto ne bi islo. Ne uklapaju se nikako.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Da je Harden umjesto Irvinga bili bi idealni jer im treba plej.
Multiple Teams Inquiring About Raptors' Norman Powell, according to ESPN's Zach Lowe.
Since stepping into the Raptors' starting on January 22, Powell has had the best stretch of NBA in his career. He's averaging 23.5 points per game on 52% shooting, 45% 3-point shooting, and 88% free-throw shooting.
"The New York Knicks, L.A. Lakers, L.A. Clippers, Charlotte Hornets and New Orleans Pelicans are among those who have explored whether the Pacers are willing to part with the league's leading shot-blocker Myles Turner, league **** tell IndyStar."

Trebao je kao Jordan u prajmu otići igrati bejzbol, a ne po stare dane u FO
Ko ce to da cuva Shaqa i Giannisa
Ma Kobe je meni vazda bio simpatican, nije mi drag jer je igrao za anamo one al ono nisam imao nikad nista protiv njega a kamoli od 26.1.2020.Nail for Real je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:06Ko ce to da cuva Shaqa i Giannisa? A Steph da gadja sa trice...mislim znam da LeBrona i Kobija ne mozes organski, ali uozbilji se malo
.
U SA? To mislis zbog ovih nekih glasina?bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2021, 00:14@NEZALAGNJE jesi li zadovoljan sa Vučevićem kao mogućim izborom ?
Ma ja , negdje sam pročitao ..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 mar 2021, 00:55U SA? To mislis zbog ovih nekih glasina?bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2021, 00:14@NEZALAGNJE jesi li zadovoljan sa Vučevićem kao mogućim izborom ?
Ma nema sanse za to, a i da ima, ne bih volio. Za njega bi trebalo dati, pored nekog za meciranje plate, pik(ove) i nekog mladog igraca, a 30 mu je godina. Iako igra fantasticno, za najvise ciljeve ti treba 2 way AS igrac, a Vucevic to nije.Ne bi puno pomjerio "plafon" SA.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2021, 01:08Ma ja , negdje sam pročitao ..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 mar 2021, 00:55U SA? To mislis zbog ovih nekih glasina?bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2021, 00:14@NEZALAGNJE jesi li zadovoljan sa Vučevićem kao mogućim izborom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.