Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Al onaj Sancez kako me nervira, ne moze lik teren da pogodi sa ispucavanjem
Odigra jednu dobru utakmicu i sljedecih 5 amater
Odigra jednu dobru utakmicu i sljedecih 5 amater
Steta za nkukua sto nema mesta,dobar je igrac, moze na levo krilo mozda da se proba a neto desno, jedino tako,dzeksona ne treba dirati dok daje golove.
Jel moguće Jacksona Wade pohvaliowadethegreat je napisao/la: ↑27 okt 2024, 17:07Reece strasna partija.
Palmer Jackson odlicni.
Neto isto danas bas posao odradio.
Idemo dalje top za sada postoji sansa da ostanemo 4ti nakon ovog kola.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ne možeš to raditi, Neto će desno, nek se rotiraju, kakav vam je bio Reece?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑27 okt 2024, 17:31Iza Nice bih ja njega probao a Palmera pomjeriti desno jer ovaj Madueke ne daje znake zivota
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Sta fali Netu lijevo?Ionako je prodorniji od Mudryka i Sancha pogotovo,mislim ionako se trebaju svi isprobavati na razlicitim pozicijama,stvarno ih je puno gore,Reece dns jedan od boljih iako je prvo igrao na LBIQ200 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 18:03Ne možeš to raditi, Neto će desno, nek se rotiraju, kakav vam je bio Reece?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑27 okt 2024, 17:31Iza Nice bih ja njega probao a Palmera pomjeriti desno jer ovaj Madueke ne daje znake zivota
James prvi put kao levi bek,dobar u odbrani, ostajao je vise pozadi gusto se ubacivao,nedostaje napred ima vrhunski sut,centarsut,to je njegovo najjace oruzje.
Najbitnije za njega je da ostane fit.Gdje god da ga ovaj stavi Reece ce se pokazat.Pomalo je i zalostan podatak da ce u decembru napunit 25godina a nema jos ni 200 odigranih profesionalnih utakmica (bar sto se ligaskog dijela tice)
Sve u svemu lijepo to Maresca hendla zasad ,puno bolje nego sam ocekivao.Mada i dalje je utisak da svaka utakmica moze otic na bilo koju stranu ,najvise zbog (ne)kvaliteta odbrane.Uz taj problem ,bit ce interesantno ispratit i to kako ce Maresca hendlat situacije sa igracima koji ne igraju toliko.
- Pensioner26
- Kontakt:
Veoma bitna pobjeda protiv Njukaša. Sada je bitno ne izgubiti na Traffordu. Žao mi je samo što ne forsira Felixa malo više.
Kad se sjetim da je onaj Chelsea prije Abramovicha bio crna mačka za Fergusonov Manchester United, poslije se nastavilo pod Romanom u doglednoj mjeri, a sad ovaj rahljavi United ne mogu dobiti da si pita.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 08:22Veoma bitna pobjeda protiv Njukaša. Sada je bitno ne izgubiti na Traffordu. Žao mi je samo što ne forsira Felixa malo više.
I dalje jedini tim u eri Premier league koji ima pozitivan skor protiv njih.
Zadnja izmjena: jose, dana/u 28 okt 2024, 09:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Meni je zao sto smo ga doveli.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 08:22Veoma bitna pobjeda protiv Njukaša. Sada je bitno ne izgubiti na Traffordu. Žao mi je samo što ne forsira Felixa malo više.
Nepotreban igrac. Nema mjesta za njega pored palmera i nkunkua.
Biće mjesta kad se dogodine bude igrala Liga prvaka, trebaće širine.soxx je napisao/la: ↑28 okt 2024, 09:19Meni je zao sto smo ga doveli.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 08:22Veoma bitna pobjeda protiv Njukaša. Sada je bitno ne izgubiti na Traffordu. Žao mi je samo što ne forsira Felixa malo više.
Nepotreban igrac. Nema mjesta za njega pored palmera i nkunkua.
Osim toga, zaboravili smo kako ovdje bolnica radi. Zasad su svi čitavi, pitanje je do kada.
United nije cemu ,al ta utakmica mi je mjerilo.Znali smo zadnjih godina na bas glupe nacine zijanit.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 08:22Veoma bitna pobjeda protiv Njukaša. Sada je bitno ne izgubiti na Traffordu. Žao mi je samo što ne forsira Felixa malo više.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobro znale su nas i sudije izyebati propisno protiv Uniteda.
Jednostavno ne leze nam godinama kakva god forma bila.
Sad imamo priliku da ih bas ranimo izgledaju ocajno.
Za ove sto prozivaju Caiceda
Jedan od konstantnijih ove sezone u sredini najbolji.
Da Lavija malo forme uhvati opasan tandem jos imas Enza da uleti
.
Neto trenutno bi trebao startati ispred Sancha a i Maduekea.
Madueke trenutno odigra jednu dobru 3 lose ako ne i vise.
Ono namjestanje na lijevu nogu pa ocajan sut pocinje ici na zivce.
Mora biti vise nesebican posebno kad ga ne ide.
Odbrana ce se ili sama dovesti u redu kako vise budu igrali ili moramo nekoga dovesti.
Niko ne trazi neku prestrasnu odbranu samo da svaku tekmu bas ne primaju gol i to obicno iz jedne ili dvije izgradjene akcije...
Zadnjih 6 tekmi u svim takmicenjima makar jedan gol smo primili.
Jednostavno ne leze nam godinama kakva god forma bila.
Sad imamo priliku da ih bas ranimo izgledaju ocajno.
Za ove sto prozivaju Caiceda
Jedan od konstantnijih ove sezone u sredini najbolji.
Da Lavija malo forme uhvati opasan tandem jos imas Enza da uleti
Neto trenutno bi trebao startati ispred Sancha a i Maduekea.
Madueke trenutno odigra jednu dobru 3 lose ako ne i vise.
Ono namjestanje na lijevu nogu pa ocajan sut pocinje ici na zivce.
Mora biti vise nesebican posebno kad ga ne ide.
Odbrana ce se ili sama dovesti u redu kako vise budu igrali ili moramo nekoga dovesti.
Niko ne trazi neku prestrasnu odbranu samo da svaku tekmu bas ne primaju gol i to obicno iz jedne ili dvije izgradjene akcije...
Zadnjih 6 tekmi u svim takmicenjima makar jedan gol smo primili.
- Pensioner26
- Kontakt:
Koliko je dobro da produžimo Ten Haagovu i Unitedovu agoniju s nekom pirovom pobjedom za njih, toliko ne bih volio mi da budemo ti koji to produžujemodarker10 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 10:36United nije cemu ,al ta utakmica mi je mjerilo.Znali smo zadnjih godina na bas glupe nacine zijanit.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 08:22Veoma bitna pobjeda protiv Njukaša. Sada je bitno ne izgubiti na Traffordu. Žao mi je samo što ne forsira Felixa malo više.
Ne mogu ih organski od onog finala iz Moskve
I tada su nas dobili, ne znaju ni oni sami kako
- wadethegreat
- Kontakt:
Strašan podatak u svakom smislu, nadam se da će James uspjeti ostati duže vrijeme zdrav. Vidjelo se protiv Newcastlea koliko nam znači njegov kvalitet.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nemamo ni jednu povredu pred Njukas
.
Otkad to nismo dozivjeli...
Prosle sezone ih je Poch satrao svojim treninzima...
Otkad to nismo dozivjeli...
Prosle sezone ih je Poch satrao svojim treninzima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.