Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Dje to ima?!rob do bagro je napisao/la:Ko tebe pendrekom, ti njega Afrikom
![]()
![]()
naziv kolumne jednog kolumniste
Ja pa moze da bude tako, posto sam ga ja i vidio kad je igrala Bosna-turska. Vjerovatno ce i sad doci gledat nasu dragu Bosnu. Mozda da trazi jos stopera(Nadarevic) il mozda dolazi za Ibru.. Ali svakoko dolazi da navija za BIHAda je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci, nek ih je sdid ako mogu a nedodju
, a sve neke patriote!
koliko se sjecam zuti je dobi nakon starta nad pepeom i to je rekao da je prijetila kontra , a ne zbog igranja rukombossna je napisao/la:spahic je legenda ovdje kaze da je stitio lice a na tv-u kaze da je namjerno igrao rukom zato sto je vidio da bi nam gol mogao biti ugrozenBlueSharks je napisao/la:ZA SVE ONE KOJI MISLE DA NISMO POKRADENI, POSEBNO ZA Wolverine
KAPETAN Bosne i Hercegovine istaknuo je kako unatoč svom neigranju vjeruje kako Zmajevi mogu preko Portugala...
"Mi smo porodu Lisabonu", rekao je za kraj.
--- SPAM ---
Jok, ti znasrob do bagro je napisao/la:sarajevocrticaxcomznas li koja je str.
KAKVE PICHKEDinoTM je napisao/la:Al' ga sere covjek..rob do bagro je napisao/la:Godinho: Ovo je najgori travnjak koji sam vidio
Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho izjavio je kako je Bilino polje najgori stadion koji je vidio.
Portugalska reprezentacije je upravo završila jednini trening na Bilinom polju. Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho kritizirao je stanje u kojem se nalazi travnjak Bilinog polja.
To je najgori travnjak koji sam ikad vidio, rekao je Godinho, koji se osvrnuo i na natpise portugalskih medija u kojima stoji da će njihov Savez uputiti tužbu FIFA-i zbog incidenata na sarajevskom aerodromu.
Bilo je tu navijača koji su željeni autogram, ali i onih koji su upućivali uvrede. Nije istina da ćemo uputiti tužbu FIFA-i, ali ćemo svakako poslati izvještaj, dodao je Godinho.
KAPETAN Bosne i Hercegovine istaknuo je kako unatoč svom neigranju vjeruje kako Zmajevi mogu preko Portugala...
"Mi smo porodica. Ja neću igrati, ali hoću da moji suigrači znaju da smo svi zajedno, dišemo jedan za sve, svi za jednog. Kod nas nikad nije bilo klanova, svađa, niti najmanjeg incidenta. To nas je dovelo na korak do Afrike", rekao je Spahić za San.
"Portugalci jesu kvalitetni, ali u Zenici neće proći. Ja im to poručujem, jer znam kakvo zajedništvo vlada kod nas. Imamo i mi svoje adute. Mi se nećemo služiti prljavim stvarima, dobit ćemo ih u korektnoj igri, dodao je.
Spahić je jako nezadovoljan suđenjem...
"Mi smo navikli da nas kradu, pa kada nam ne isključe igrača ili ne sviraju penal protiv nas, mi sretni. Engleski sudac nas je želio masakrirati, ali mu to nismo dozvolili. Svirao je nepostojeće slobodnjake u zoni šuta, izmislio igranje rukom, iako sam štitio lice. Pomoćni sudac nije dizao ofsajd u finišu utakmice premda je nedozvoljena pozicija bila očigledna. Sudac je bio brz na kartonima Rahimiću, Muratoviću i meni... Kao da je želio pomoći da Portugalci završe sav posao u Lisabonu", rekao je za kraj.
--- SPAM ---
Ili..."ko tebe pendrekom, ti njega hrakni"Unknown je napisao/la:http://www.---SPAM---/bih/clanak/091117069
Ne treba nam nasilje
Nikako, ama baš nikako ne ide nam u korist bilo koja vrsta nasilja, jer naš cilj je jasan, a on je odlazak na Mundijal u Afriku. Imamo snažan nacionalni tim koji nam protiv njihovih prepotentnih zvijezda na Bilinom polju može ostvariti snove. Shodno tome, apsolutno nam nije potrebno da im priredimo bilo kakvu neugodnost. Prema određenim informacijama koje kruže medijima u Evropi, bilo ih je po dolasku Portugalaca u zemlju mirisnih i plemenitih „ljiljana“.
Bili smo dostojanstveni i u najtežim trenucima naše istorije, agresije na ovu državu, pa smo je odbranili, sačuvali. Upravo taj recept potreban nam je kako bi ostvarili novi istorijski uspjeh, a na koji bi bili ponosni svi naši preci. Dakle, Portugalcima ne treba uzvratiti njihovim „papanlukom“. Najbolja osveta za sve što su proživjeli naši navijači, pa i igrači u njihovom glavnom gradu je da ih „isprašimo“ na terenu, te da „ovim“ stanovnicima Evropske unije pokažemo kako se fanatično, ali sportski i dostojanstveno navija za svoju zemlju.
(Ne)pravedna Evropa
Oni su u skoro svim segmentima „zadnja rupa“ u EU. No, dio su moćne evropske porodice kojoj i mi težimo. Upravo zbog toga, dostojanstvom ih treba spustiti na zemlju, te cijelom svijetu pokazati ko smo i šta smo. Konačno je kucnuo čas da planeta o nama priča u superlativima. Razlog - naši fantastični fudbaleri koji su na pragu odlaska na Svjetsko prvenstvo. Radi njih ne smije nam se desiti da napravimo novi, bilo kakav incident. Zašto?
Pa, „stari lisac“ Sepp Blatter i njegovi „jataci“ u FIFA-i danima „sline“ za Cristianom Ronaldom, pogotovo poslije meča na La Luzu, gdje su vidjeli koliko smo moćni. Strepe da li će prvi igrač svijeta nastupiti na SP. Ako napravimo i najmanji „belaj“ Blatteru ćemo dati povoda da nas može diskvalifikovati, ne dozvoliti nam odlazak u Afriku, i ako Ćirini velemajstori izbore veliki trijumf. Dobri naš narode, najbolji navijači na svijetu haj'mo pokazati (ne)pravednoj Evropi da i od nas imaju mnogo toga za naučiti.
Godinama ispaštamo
Godinama ispaštamo zbog naših političara, ali i (ne)pravde Evrope. Nema nas na mapi! Za odlaske u inostranstvo čekamo u beskonačnim redovima kako bi dobili vize. Naravno, putujemo ako se neki „čato“ u ambasadi smiluje i udari nam pečat da možemo kročiti nogom, recimo, u „bahati“ Portugal. Za nas dolaze bolja vremena. Čekali smo dugo da bi prosuli sve iz opravdanog revolta.
Kukavice
Portugalska nekultura ne treba nam biti mjerilo. Brutalnost njihove policije bila je kukavička. Prepali su se mase ljudi koja neizmjerno voli svoju zemlju. Svjesno su ponižavali najbolje navijače na svijetu, jer su prošle subote preplavili Lisabon. Sve je to odraz nemoćnih i uplašenih, te je logično da im se pred nama „tresu gaće“. Mi smo prejaki na terenu, pogotovo na tribinama.
To treba potvrditi prije, za vrijeme i nakon najvažnije utakmice u istoriji napaćene države, a za koju danas navijaju i oni koji su u bliskoj prošlosti, 90-im godinama prošlog vijeka htjeli „omrsiti brkove“ o naš teritorij.
„Ko tebe kamenom, ti njega kruhom“, poslovica koje se vjekovima pridržavaju mnogi pošteni, mudri i pametni građani ove zemlje još ere velikog Kulina bana.
Poslije premlaćivanja, poniženja i maltretiranja u Portugalu: „Ko tebe pendrekom, ti njega Afrikom!“
Ili..."ko tebe pendrekom, ti njega hrakni"![]()
il ko tebe kamenom ti njega u gepek pa na smetove i sve ga kitom po celu udaratrob do bagro je napisao/la:Ili..."ko tebe pendrekom, ti njega hrakni"![]()
ko tebe kamenom...ti njega pecom![]()
![]()
hahahahahahaahahahaha dobro je ba vise hahahahahaabossna je napisao/la:il ko tebe kamenom ti njega u gepek pa na smetove i sve ga kitom po celu udaratrob do bagro je napisao/la:Ili..."ko tebe pendrekom, ti njega hrakni"![]()
ko tebe kamenom...ti njega pecom![]()
![]()
ma to da damo malo portugalcima moralaPrincipatus je napisao/la:Ovo sa Misimovicem mi se uopste ne svidja. Nadam se da ta povreda na koljenu nije nista ozbiljno.
16-11-2009 02:00rob do bagro je napisao/la:Godinho: Ovo je najgori travnjak koji sam vidio
Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho izjavio je kako je Bilino polje najgori stadion koji je vidio.
Portugalska reprezentacije je upravo završila jednini trening na Bilinom polju. Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho kritizirao je stanje u kojem se nalazi travnjak Bilinog polja.
To je najgori travnjak koji sam ikad vidio, rekao je Godinho, koji se osvrnuo i na natpise portugalskih medija u kojima stoji da će njihov Savez uputiti tužbu FIFA-i zbog incidenata na sarajevskom aerodromu.
Bilo je tu navijača koji su željeni autogram, ali i onih koji su upućivali uvrede. Nije istina da ćemo uputiti tužbu FIFA-i, ali ćemo svakako poslati izvještaj, dodao je Godinho.
ragnik je bio i protiv turske,kako sam ja cuo on navija za BiHAda je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci, nek ih je sdid ako mogu a nedodju
, a sve neke patriote!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.