Inače kapiten reprezentacije, nekada igrač zeničkog Čelika.Mancini je napisao/la:A koji je to Spahić ponikao u našoj ligi?

Upik'o?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Inače kapiten reprezentacije, nekada igrač zeničkog Čelika.Mancini je napisao/la:A koji je to Spahić ponikao u našoj ligi?

Za Spahica nisam znao da je igrao po nasim terenima, ima jos i Granov koji je igrao u Spaniji.FliX je napisao/la:Ma bilo ih je jos osim Dzeke i Rahimica.. bio je onaj neki Spahic, sto je nekad igro u Sevilji.. nije ni on los.propuh je napisao/la:Porediti Besliju i Maletica je kao da poredis Dzeku i Zeca.
Sta ovdje sve neces procitati, cak i Banjalucani govore Navijacima Zelje o stanju u doticnom klubu![]()
@maxmore dodje potcijenjivat Besliju koji je poslije Dzeke i Rahimice imao najbolju karijeru od svih igraca koji su ponikli u ovoj nasoj ligi.
I kao sto sam rece "Nekad je bolje šutiti nego bilo šta reći"
Šta da upikam?Prvi put čujem da je neke utakmice odigrao.Znam da mu je onaj brat igrao u Želji i da je nešto trgovao u istom.Nimla_RZ je napisao/la:Inače kapiten reprezentacije, nekada igrač zeničkog Čelika.Mancini je napisao/la:A koji je to Spahić ponikao u našoj ligi?
Upik'o?
A imas i Luku Modrica koji je prve seniorske utakmice odigrao u PLpropuh je napisao/la:Za Spahica nisam znao da je igrao po nasim terenima, ima jos i Granov koji je igrao u Spaniji.FliX je napisao/la:Ma bilo ih je jos osim Dzeke i Rahimica.. bio je onaj neki Spahic, sto je nekad igro u Sevilji.. nije ni on los.propuh je napisao/la:Porediti Besliju i Maletica je kao da poredis Dzeku i Zeca.
Sta ovdje sve neces procitati, cak i Banjalucani govore Navijacima Zelje o stanju u doticnom klubu![]()
@maxmore dodje potcijenjivat Besliju koji je poslije Dzeke i Rahimice imao najbolju karijeru od svih igraca koji su ponikli u ovoj nasoj ligi.
Kako god okrenes spadamedju najbolje sto je dala nasa liga.
Baš, ja zaboravio Salihovića, Ibiševića, Salihamidžića, Spahića,Barbareza,Muslimovića,Misimovića, Pjanića...Levatipropuh je napisao/la:POrediti Besliju i Maletica je kao da poredis Dzeku i Zeca.
Tvoja ironija je krik gov.neta za slobodom.Armageddon2012 je napisao/la:Još bih za Bešliju istakao da je i jedan veliki gospodin,i na terenu i van njega,a ne samo jedan od najboljih evropskih igrača protekle decenije.
Uvijek , zar si sumnjao ?Armageddon2012 je napisao/la:bešlija je bio gospodin u kopačkama,a ti si gospodin za tastaturom
Mirsad BešlijaArmageddon2012 je napisao/la:bešlija je bio gospodin u kopačkama,a ti si gospodin za tastaturom
sličan se sličnom raduje.
Polako,ima jos 50 dana do nove sezone,a jos se nisu slegli utisci ni od prethodne.Bijeljina055 je napisao/la:Ko je zaduzen za klubove na temi Premijer lige?Sada kada se zna da ce Mladost igrati PL,a za Vitez to je od ranije poznato vrijeme je da se nadju na temi,umjesto federalnih ligasa Gradine i Gosk-a,ili je moderator sentimentalno vezan za ova dva kluba?
Hmmmmaxmore je napisao/la:Baš, ja zaboravio Salihovića, Ibiševića, Salihamidžića, Spahića,Barbareza,Muslimovića,Misimovića, Pjanića...Levatipropuh je napisao/la:POrediti Besliju i Maletica je kao da poredis Dzeku i Zeca.
I kao sto sam rece "Nekad je bolje šutiti nego bilo šta reći"![]()
šta su oni pored Bešlije i tako bliže i dalje. Uostalom , nisam nikoga podcijenio replicirao sam na post koji se odnosi na poredbu Hartsa vs Zenita, Smiješno. Kažem da ima balkanski klubova koje Harts neće dobiti. ** Nisam vidio da se odnosi na igrače iz naše lige. Znači napravio bolju karijeru nego Saša Papac, Spahić.. ja bi rekao da Pandža, Ibričić, Ibišević, V. Musić, Bolić, Konjić i ..... imaju bolju karijeru od njega... Zato tišu mišu
Saša Papac - Široki Brijegpropuh je napisao/la:Hmmmmaxmore je napisao/la:Baš, ja zaboravio Salihovića, Ibiševića, Salihamidžića, Spahića,Barbareza,Muslimovića,Misimovića, Pjanića...Levatipropuh je napisao/la:POrediti Besliju i Maletica je kao da poredis Dzeku i Zeca.
I kao sto sam rece "Nekad je bolje šutiti nego bilo šta reći"![]()
šta su oni pored Bešlije i tako bliže i dalje. Uostalom , nisam nikoga podcijenio replicirao sam na post koji se odnosi na poredbu Hartsa vs Zenita, Smiješno. Kažem da ima balkanski klubova koje Harts neće dobiti. ** Nisam vidio da se odnosi na igrače iz naše lige. Znači napravio bolju karijeru nego Saša Papac, Spahić.. ja bi rekao da Pandža, Ibričić, Ibišević, V. Musić, Bolić, Konjić i ..... imaju bolju karijeru od njega... Zato tišu mišu
Jesi ti svjestan sta pises.
Gdje oni igrase mozda u Turbini, Zmaju od Bosne ili Djerzelez Zenici nisam upratio, daj podatke koje godini i u kom klubu su igrali u Premijer ligu BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.