Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ne moze ni Lumia 1020,930,830,735... izdrzati 24 casaMula00 je napisao/la:K'o da kada je upaljen viber i whatsapp a sve ostalo ugašeno a mogućnosti koji štede bateriju su uključene da ne može izdržati 24 časa.
Osetljivost i nepreciznost ekrana te loša rezolucija videa.
Al' meni se sasvim svidio telefon i šta mislite jel bolje da sačekam da dođe mobitel u Bh telecom ponudu il' da kupim u mobilnoj radnji?

sto se tice osjetljivosti i nepreciznosti vec sam ti objasnio da verzija hardvera 3.0.0.0 ima problem i ganjaj veziju 5.0.0.0 to moras gledati
video po meni dobar s obzirom koliko je mobitel para
[youtube][/youtube]
sve je to isto samo sto umjesto Nokia pise MicrosoftSveti je napisao/la:ma ne mogu se te majkrosftove lumije poredit sa onim pod nokijom

-
- Kontakt:
Galaxy S6:
http://www.theverge.com/2015/2/22/80886 ... 6-revealed" onclick="window.open(this.href);return false;
Full metal body, VRH!
http://www.theverge.com/2015/2/22/80886 ... 6-revealed" onclick="window.open(this.href);return false;
Full metal body, VRH!

Sveti je napisao/la:
HOLLY FUCK

@semir01 ne moze buraz nikako biti isto. Krenuvsi od kamere pa sve do ekrana, u potpunosti je drugi,telefon 

naprijed rejal
Sada sam bišao sve radnje u gradu i nigdje nema lumie 535 :O
ja ti kazem da nema razlike pa ti pricaj sta hoces.... objasni mi kako ima neku razliku osim imena na telefonuSveti je napisao/la:@semir01 ne moze buraz nikako biti isto. Krenuvsi od kamere pa sve do ekrana, u potpunosti je drugi,telefon

kad izađe nasljednik Lumie 1020 imat ce natpis Microsoft na sebi a imat ce kameru i sve ostalo milion puta bolje nego sad tako da ti ta prica ne pije vodu

Mula00 je napisao/la:Sada sam bišao sve radnje u gradu i nigdje nema lumie 535 :O
Koji grad?
Mia San Mia
Zavidovići,a evo sad sam vidio da u Eronetu ima ponuda za lumiu 535 pa se nadam da će uskoro i u BH Telecomu
Evo men po Piku izbacuje u Ziv. 250KM, i također salju.
Pa ako si zagrizao dobro, dođes s jaranom, usput gdje sta popijes i lagano.
Pa ako si zagrizao dobro, dođes s jaranom, usput gdje sta popijes i lagano.

Mia San Mia
A ovaj univerzalno.com imal ko kakva iskustva sa njjima jer ja želim vako na rate ne bi ni osjetio 
I šta mislite hoćel ubrzo bit u Bh Telecom ponudi-Š?

- sagitarius
- Kontakt:
Eh da ti jeBurundi je napisao/la:Ako se uzme telefon u Bhtelekomu, da li moze mtel kartica?

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
More, sam odas cvaju na dekodiranjeBurundi je napisao/la:Ako se uzme telefon u Bhtelekomu, da li moze mtel kartica?

Mia San Mia
Hvala. Kad radim koristim ovaj mtelov mobilni internet, kupim paket od 7 ili mjesec dana, zavisi koliko sam na putu 
Eh sad pitanje, ima li na bhtelecomu ovakva mogucnost za mobilni internet, da preko kredita kupujes paket?

Eh sad pitanje, ima li na bhtelecomu ovakva mogucnost za mobilni internet, da preko kredita kupujes paket?

DD
univerzalno je dobra radnja, pod uslovom da kupuješ tamo u radnji na ruke.. ne vrijedi zajebavati se s njima oko dostave (ako nisi iz sarajeva) jer su jako nepouzdani.Mula00 je napisao/la:A ovaj univerzalno.com imal ko kakva iskustva sa njjima jer ja želim vako na rate ne bi ni osjetio
što se tiče samih telefona, isti su uglavnom uvezeni iz inostranstva i otključani.. tako su recimo meni na mobitelu (koji sam kupio kod njih) regionalne postavke prvobitno bile na njemačkom i kada se pali još uvijek se pojavi vodafone logo

eh, ima jedna lošta stvar, zbog koje mnogi ljudi upravo ne kupuju kod njih, a to je da je njihova garancija u suštini bezvrijedna, jer ona uopšte ne važi kod hardverskih oštećenja.. a softverske popravke možeš i sam proguglati.
@Burundi
Ako ti je telefon LG, mozes proci i za 2$ sto se dekodiranja tice, samo da znas
ako nije, ignorisi post 
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Ako ti je telefon LG, mozes proci i za 2$ sto se dekodiranja tice, samo da znas

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jel me moze neko posavjetovat, znaci korisnik sam student 2 paketa u bht, istekao mi je internet i pise mozete dokupit, i nadjem na njihovoj stranici buy n surf opcije za dokup medjutim nece nista, uvijek mi mob izbacuje nepoznat kod, jel se ko bavio sa tim
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.