UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Rose ako ne bude nokautirana ce biti izobličena
Obećao je da će ovaj put završiti Masvidala.
Tek sam provalio da Jorge jos nema poraz nokautom ili submissionom u UFCu. Sve decision.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jako tesko ga je zavrsiti pisao sam ja o tome ranije.
Jos plus pola tih odluka je moglo otici na njegovu stranu.
Iako ima jako male sanse nadam se nekom nokautu nekom iznenadjenju da malo ucini diviziju interesantnom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema u UFCu, ali ima prije, jedan od najboljih submiossiona ikad. Mislim nevezano samo volim pogledat uvijek jer je jako rijetko
Donnie Darko je napisao/la: ↑23 apr 2021, 15:05Nema u UFCu, ali ima prije, jedan od najboljih submiossiona ikad. Mislim nevezano samo volim pogledat uvijek jer je jako rijetko![]()
Ovu diviziju treba ugasiti ako i Colby opet dobije borbu za pojas, bez da se u međuvremenu borio barem još jednom osim Woodleya.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa, želio se i trebao boriti protiv Masvidala, koji je kao za nagradu za odbijanje te borbe dobio borbu za pojas
Ovako nema ni razloga da se bori jer zna da će dobit borbu za pojas. Glupost, al štaš.
U nekom nerealnom scenariju da Jorge uzme, Colby ga bas pusi. Ali u scenariju da Kamaru uzme Jorgea i ode u penziju, kao sto se pocelo govorkati, veliki je pobjednik.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa i ne baš. Masvidal vs Colby je najveća borba koju mogu napravit za Masvidala što se tiče PPV-a. Osim Diaza i eventualno Conora, s tim da računam da će Diaz popušit od Edwardsa.
Colby bi izvisio u slucaju da Masvidal dobije jer bi se spremala trilogija sa Usmanom.
Izgleda da od svih vas ja najviše šansi dajem Masvidalu protiv Usmana, tj. ne smatram Masvidala tolikim autsajderom. Po meni ima šanse, sigurno da je Usman favorit, ali ima načina da ga Masvidal pobijedi. Najvjerovatniji scenario je da ga Usman ponovo izmrcvari, ali ja neke šanse dajem da ga Masvidal može nokautirati, u odvajanju iz klinča zna baciti dobre kombinacije i definitivno je bolji u stand upu od Usmana, tvrd je, teško ga je završiti, a Usmana je i Burns dobro uzdrmao. Usman će ipak naravno za razliku od meča sa Burnsom da forsira rvanje i klinč, ali ipak šanse da ga Masvidal dobije po meni sigurno da postoje.
Naravno da postoje,ali kada pogledas prvi mec,Usmanov rezime i cinjenicu da lik jos napreduje...
Antipatican je,a Masvidal je postao iritantan sa pricaj jedno a radi drugo fazonima.
Antipatican je,a Masvidal je postao iritantan sa pricaj jedno a radi drugo fazonima.
Usman se raspravlja na twitteru kad mu govore da je dosadan, nije on toliko mentalno jak da ga nije briga šta ljudi pišu o njemu, ući će u borbu sa planom da nokautira Masvidala.
- wadethegreat
- Kontakt:
I ja se tome nadam jer u zadnje vrijeme korsiti stand up vise naravno uticaj Trevora.
Sa druge strane mislim da ako to uradi da se nece bas dobro provesti koliko god je popravio direkt i stand up Masvidal je citavu karijeru stand up borac uz to je strasno eksplozivan i jako udara.
Boks mu je odlican tako da ja bih stvarno volio da se to desi makar jedan dio borbe jer gledati opet ono plesanje u kavezu se ne da nikome.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam, romantik i optimista u meni se nadaju da je Usman izabrao da se bori sa Masvidalom opet da dokaže ljudima što ga prozivaju da mu grljenje i gaženje stopala nisu jedini načini na koji može dobit Masvidala, i da osjeća potrebu da dokaže da može i u stojci, i da mu je uspjeh protiv Burnsa dao samopouzdanja.
Mada, vjerovatno odgovor za još jednu borbu sa Masvidalom leži u tome što Usman misli da može lagano dodat još par miliona na svoj bankovni račun.
Nadam se da će biti što više razmjena u stojci, i da je Usman napredovao dovoljno pod Whitmanom da zapravo može parirati Masvidalu i da će biti što zanimljivija borba. Nisam nešto pretjerano zagrijan za kopiju prve borbe manje od godinu dana poslije.
Mada, vjerovatno odgovor za još jednu borbu sa Masvidalom leži u tome što Usman misli da može lagano dodat još par miliona na svoj bankovni račun.
Nadam se da će biti što više razmjena u stojci, i da je Usman napredovao dovoljno pod Whitmanom da zapravo može parirati Masvidalu i da će biti što zanimljivija borba. Nisam nešto pretjerano zagrijan za kopiju prve borbe manje od godinu dana poslije.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zanimljivo. Malo J*** Whittakera u mozak, nadam se da se neće morat borit još jednom dok pobjednik ovoga ne bude spreman opet.BREAKING: Israel Adesanya faces Marvin Vettori in UFC 263, on June 12th, for the middleweight title
Ne znam šta da mislim o ovoj borbi, Adesanya je klasu iznad u stojci i još je napredovao od prve borbe, al Vettori ako ga uspije rušiti imat će Adesanya problema. Prva je bila 2-1 čisto za Adesanyu dvije runde bolji na nogama, i treću Vettori preležo na njemu, očekujem isto i od ove borbe samo je pitanje hoćel ga Vettori uspjet rušit u tri runde i da li će preživit do kraja. Ni Jan ga nije rušio sve do četvrte.
Uopste me ne bi iznenadilo da ga Marvin dobije ovaj puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.