Damir_BvB je napisao/la:
Ovo je slika koju je sinoc Kagawa na svom FB profilu postavio i napisao je Chelsea FC 1 vs 0 FC Barcelona . Meni se ovo nikako ne svidja jer po meni onda ide u Chelsea. Jbg nije on ovo dzaba postavio na profil ha ya . Znaci ili zaista voli Chelsea i Dorgbu i njihov je fan ili kratko jasno covjek prelazi u Chelski . Sta vi mislite o ovom ?
Ako je istina , sta mozemo ?
Mozemo tebe Damire-zamolit za jedno susenje "kamikazine" karijere kako si napravio sa Sahinom !
Salim se naravno.Kagawa je po meni tu najmanje kriv jer i slijep covjek vidi da je on nas najbolji igrac.Danas svi vole novac i tako i simpaticni japanac.Stvar je vrlo jednostavna ponudi momku 4 milona bruto po sezoni i vidjet ce te da ce ostati, to je minimum ( sto se mene tice apsolutno ga zasluzuje ).Par zar treba jedan LEVAT-PODOLSKI da prima 2,5 milona u hebenom Kolnu a covjek koji je "mozak" prvaka da igra za sicu....
Malo ali samo malo cu biti ljut na upravu ako se s Kagawom ne produzi jer budite sigurni da je Njemac da bi se naslo 5 milo bruto da on ostane !
Po meni dovodjenje Reus-a ako ne bude para za Kagawino produzenje je GLUPOST ! ( druga je prica da Kagawa nece da ostane i tako to, nesto sto uprava nije pogla predvidjeti...onda je ok )
Znaci Kagawa nije ispao supak kao Sahin kojem je nudjeno sve , a ipak je otisao ...to moramo imat na umu !
Ako se odluci za odlazak , ja mu mogu reci samo HVALA TI ZA SVE !
Jos nesto zelim da dodam...
Imam neki osjecaj da se njemu ne nudi ugovor koji zasluzuje iz razloga sto imaju percepciju u fazonu " Kao dosao si iz neke 2.japanske ne zasluzujes odmah da dobijes platu koja je medju najvecima " i da su povukli rucnu u vezi njegove plate iz razloga sto previse gledaju koliko je on imao dosad ! Nesto u fazonu imaso si 500.000 eura , dosta ti je 1.100.000 npr !