AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2018, 16:45

ovdje se ni dalje ništa ne dešava, niti se ko dovodi, niti znamo koji su planovi, niti novinari imaju pojma sa kojim igračima se povezujemo, baš ništa, yebo me svako ako nije bilo zanimljivije pod berluskonijem kad smo isčekivali sosu, govedo, kucku, birsu i slične bisere, bar se nešto dešavalo :zzz:

taman kontaš "evo ga", ali onda neko demantuje i sve tako u krug...

valjda leonardo iskopa neko ime, ulažem nade u njega. :geek:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 jul 2018, 17:17

Ma hej dok niko od ovih nasih da kazem bitnijih igraca ne ide i to je dobar znak, neko ce valjda doci tj dosli su Halil, Strinic i Reina :D :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2018, 17:25

pa sve to stoji, ali ako je cilj povratiti klub i uvesti ga za početak u LŠ onda moraju doći bar 3 kvalitetna prvotimca jer sa trenutnim rosterom ćemo se opet boriti sa atalantom oko šestog mjesta.

ma ne sumnjam ni da će dovoditi igrače, ali mi više preko glave ovog čekanja, pa čitavo ljeto nešto čekamo i nikad dočekat :crazy:

a merkato traje do 18.8 ako se ne varam, znači nema tu više čekanja, mora se krenuti u akciju... iako smo već u gubitku jer ko god došao neće proći skoro nikakve pripreme sa timom, ovi naši će sklopiti ekipu tamo dan, dva, tri prije prve zvanične utakmice :roll:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 jul 2018, 17:50

Ma haj nece ni Rona proci pripreme sa Jeveom :) nek oni dovedu lako ce se uklopiti ako su dobri igraci, ha ja

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2018, 18:51

pa problem je što se ništa ne radi dok konkurenti jačaju ekipu.

priča se o higuainu i benzemi, a na krajj će se završiti na zazi ili u najboljem slučaju falcau koji je već godinama gotov igrač, kao i prošle godine kad se sa aube spalo na kalinića :roll:
onaj iz lyona veli da nema šanse da će prodati depaya, znači po svemu sudeći ostajemo bez (kvalitetnog) krila ove godine jer ne vidim koga drugog dovesti osim njega a da je razumna cijena u pitanju, a to nam je možda i najkritičnija pozicija jer nam hronično fale brza, prodorna krila.

jedina pozitivna stvar je što se naziru neka bolja vremena sa ovom upravom i novim ljudima, navodno planiraju upariti i maldinija uz leonarda, ali bojim se da će ovo biti još jedna sezona za zaborav.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 jul 2018, 19:32

Neka bolje ovako nego sto smo prosle god euforicni bili pa se brzo prizemljili, treba pustiti da nas iznenade, jedno je sig da je ekipa god na okupu sig su uigraniji i to je vec jedan plus u odnosu na proslu sezonu

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jul 2018, 19:36

Što neko gore napisa, sreća u nesreći je to što nas niko ne napušta, tako da ako ništa bar nećemo ući slabiji u narednu sezonu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 jul 2018, 19:45

Ja od ove nove uprave očekujem nešto tek u narednim mercatima. Sad je već kasno da se nešto napravi a kako se priča ne mogu kupovati ako ne prodaju igrače. Nadam se da to nije tačno ali vidjećemo. Neka se barem napravi ta nova uprava pa da ipak nešto naprave. Od besplatnih vjerovatno će doći Badelj, onaj Bernard se nigdje ni ne spominje a nemam pojma šta je sa onim Mayerom i da li bi nam on mogao pomoći.

Fassone i Li će da tuže Elliott i nadam se da ni to nećemo čekati da se završi. Mirabelli bi danas trebao da ode.

Priča se da će možda Bonucci ići ali mislim da neće otići. Montolivo i Bertollaci bi trebali napustiti kao i Kalinić osim ako oni iz Atletica ne dođu pameti.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 jul 2018, 19:55

Nigdje veze je sve ovo sa Milanom...Ljudi svake sezone kreću ispočetka? Sve neki dugogodisnji planovi od godinu dana cc

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2018, 21:04

ovaj put bi trebalo biti za ozbiljno, berla je prošli put uvalio neznalici klub u ruke :mrgreen:
ustvari činjenica da je sud poništio odluku uefe dovoljno govori o ozbiljnosti elliota, oni skoro nikad ne poništavaju uefinu riječ.

opet čekanje, umjesto danas opet je prolongiran za sutra mirabelijev otkaz, a ne može se pokrenuti merkato dok se ne raščisti njihova uloga. :salut:

i nova peripetija, izgleda da gatuso ne želi da ode mirabeli :salut:

bože pomozi više...

ovo vam je tata paul, ako je koga zanimalo kako vlasnik izgleda... :mrgreen:
slika

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 23 jul 2018, 21:08

Ama ljudi sta polako....sta od sljedecih marketa....pa nije milan celik da se stabiliziju u iducih 5 god. Pa mi ne igramo ligu prvaka sigurno nekih 5 god.kakvo vise cekanje....sa ovom ekipom od 6 do 12 mjesta...kolko je berluskoni bio najbolji predsjednik milana toliko je upravo on milana unazadio....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2018, 21:43

higuain, vidal i cebalos u nedostatku lijevog krila bi bili taman za ovaj merkato, to je vjerovatno maksimum koji se može izvući :zzz:
conti leo rom rr
kessie vidal cebalos
suso ingvajn hakan
ali ništa se ne može pokrenuti dok zvanično leonardo ne zasjedne na poziciju, samo još ih i mirabeli treba tužiti pa da se i to oduži :mrgreen:
najgore je što će i oni kinezi tužiti elliota, frajer već okuplja najbolje advokate oko sebe tako da mi se čini da će ova sapunica trajati još duže vrijeme :mrgreen: ali dobra je stvar što je klub zvanično u paulovim rukama, znači nema šanse da kinez to ponovo "preuzme" sebi.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 23 jul 2018, 22:09

Neka dodju Maldini i Leonardo, te ostanu svi iz lanjske squadre - uz 2 susjeda i Reinu na golu smo već jači po igračima.

Žestok udar bi bila prodaja Bonuccija, tale su inače lojalne - nadam se da ostaje Leo

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2018, 22:33

e vala ako će nas strinić, halil i reina osnažiti, onda stvarno ne znam... :mrgreen:

pojačati će nas u toj mjeri da završimo šesti umjesto sedmi, to definitivno.

kakvog ovo lika krademo arsenalu, neki gazidis što će biti CEO ilitiga zamjena fasoneu :think:
ja sam se sad skroz pogubio sa ovim imenima i titulama, te onaj neki scarpone predsjednik, pa se vraća i gandini (ko više zna na koju poziciju, ja sam mislio da je on taj CEO), pa gazidis pa leonardo pa i vrlo moguće maldini.

FORZA MILAN !

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 jul 2018, 22:45

Gdje treba uplatit da vam dode Gazidis,mislim da bi vam Arsenalovi fanovi financirali merkato cijeli samo da njega uzmete

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2018, 22:48

ko je taj lik uopšte i što ga ne volite :rol:

maldini blizu dolaska, uz leonarda i gandinija... ma preživit ćemo tog gazitisa, kakav god bio.

FORZA MILAN !

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 jul 2018, 22:53

Title Chief executive
službena titula :D
Al inače je zadužen za sve,Kronke ima puno povjerenje u njega i bavi se svime u klubu.Nešto kao Galliani :D
Samo što je nesposoban i otkako je tu od neke 2008g na toj poziciji Arsenal je u kanalu kakvom jest.Brukamo se u skoro svim segmentima toliko da mu je neki dan neka prevaranstka lažna kompanija uspijela uvalit nekakav ugovor kojeg je mastermind potpiso i neslužbeno košto Arsenal određen iznos :D

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 23 jul 2018, 23:10

rope11 je napisao/la:e vala ako će nas strinić, halil i reina osnažiti, onda stvarno ne znam... :mrgreen:

pojačati će nas u toj mjeri da završimo šesti umjesto sedmi, to definitivno.

kakvog ovo lika krademo arsenalu, neki gazidis što će biti CEO ilitiga zamjena fasoneu :think:
ja sam se sad skroz pogubio sa ovim imenima i titulama, te onaj neki scarpone predsjednik, pa se vraća i gandini (ko više zna na koju poziciju, ja sam mislio da je on taj CEO), pa gazidis pa leonardo pa i vrlo moguće maldini.
To su tebi ispunili zelju, rasirili nam klupu :mrgreen:
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jul 2018, 23:18

e jesu je proširili u pi.čku materinu :nedam:

kae mogao bi se reina već prodati u čelzi i to još nude 9 miliona, kakav bi to posao bio :tokralju:

mora se dovesti neko poput gazidisa da nešto ujebe, ne može biti sve savršeno.
ali čudno da ovakav ozbiljan lik poput paula postavi ovako dobru postavu ljudi u upravu i da još želi i ozloglašenog gazidisa, jednostavno mi se ne uklapa, neko od vas tu folira :rol:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jul 2018, 06:36

Bio bi vrhunski posao prodati Reinu za 9 mil funti, ako Dona ostaje svakako je Reina visak, a za te pare doveati Badelja i Vrsaljka i Vidu da imamo hrv repku na okupu :)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.