Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
L'Avvocato@ druze sve to stoji sto si rekao,ali sad zato sto smo osvojili 3 titule zaredom treba da sutimo i ne treba kritikovati nikog iz uprave
Ja ponavljam ako ce nama osvajanje titule svake godine biti vrhunac onda smo se mi debelo srozali,jer to moze proci u manjim klubovima bez ambicije,ali to nije Juve nikad bio sa ovim tz pojacanjima cemo se dovesti na taj nivo jer ocito je da mi u LP nemamo neke ambicije u doglednoj buducnosti sa ovim pojacanjima,jos na to dodaj da 90% slijedece sezone ostajes bez Vidala i Pogbe a jos njih par je u godinama i onda cemo ici ponovno u stvaranje nove ekipe za titulu to je najzalosnija stvar
Ja ponavljam ako ce nama osvajanje titule svake godine biti vrhunac onda smo se mi debelo srozali,jer to moze proci u manjim klubovima bez ambicije,ali to nije Juve nikad bio sa ovim tz pojacanjima cemo se dovesti na taj nivo jer ocito je da mi u LP nemamo neke ambicije u doglednoj buducnosti sa ovim pojacanjima,jos na to dodaj da 90% slijedece sezone ostajes bez Vidala i Pogbe a jos njih par je u godinama i onda cemo ici ponovno u stvaranje nove ekipe za titulu to je najzalosnija stvar
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@avvocato
Pa da, ispade da je pljujem po upravi jer nam nisu doveli Suareza i Di Mariu. Mora da je u tome problem.
Znam ja vrlo dobro šta je realnost i šta može, a šta ne može. Isto važi i Sancheza. Dakle, promašena poenta, o tome ja uopće ne govorim.
Ono o čemu govorim je da se novac koji je utrošen mogao puno bolje iskoristiti jer je sasvim jasno šta fali ovoj ekipi.
Jeste li vi uopće svjesni da je jedini kreativac u ovoj ekipi regista od 35 godina?
Jeste li vi uopće svjesni da mi nemamo ni trequartistu, niti jedno rasno krilo u ekipi?
Ali zato imamo 6-7 centralnih veznjaka i do ove godine niti jednog lijevog beka. Sad imamo 33 godine starog Evru.
Doveli su trenera koji ne igra 3-5-2, ali ćemo to igrati dalje i sam bog zna na šta će to ličiti. Ali dobro kad zatreba amf-a će nam igrati Marchisio ili Pereyra. A krila Pepe i Giovinco.
Vedeta od 20 miliona će grijati klupu.
Ali kad malo bolje pogledam jedino i imamo igrače za 3-5-2. Svaki trener koji dođe može ostaviti sve ideje pred vratima Vinova, osim ako nije Mazzari, u narodu poznati kao ''čovjek koji je izmislio sistem sa tri stopera''.
Odustajem, nemam više živaca.
Lijep pozdrav.
Pa da, ispade da je pljujem po upravi jer nam nisu doveli Suareza i Di Mariu. Mora da je u tome problem.

Znam ja vrlo dobro šta je realnost i šta može, a šta ne može. Isto važi i Sancheza. Dakle, promašena poenta, o tome ja uopće ne govorim.
Ono o čemu govorim je da se novac koji je utrošen mogao puno bolje iskoristiti jer je sasvim jasno šta fali ovoj ekipi.
Jeste li vi uopće svjesni da je jedini kreativac u ovoj ekipi regista od 35 godina?
Jeste li vi uopće svjesni da mi nemamo ni trequartistu, niti jedno rasno krilo u ekipi?
Ali zato imamo 6-7 centralnih veznjaka i do ove godine niti jednog lijevog beka. Sad imamo 33 godine starog Evru.
Doveli su trenera koji ne igra 3-5-2, ali ćemo to igrati dalje i sam bog zna na šta će to ličiti. Ali dobro kad zatreba amf-a će nam igrati Marchisio ili Pereyra. A krila Pepe i Giovinco.

Ali kad malo bolje pogledam jedino i imamo igrače za 3-5-2. Svaki trener koji dođe može ostaviti sve ideje pred vratima Vinova, osim ako nije Mazzari, u narodu poznati kao ''čovjek koji je izmislio sistem sa tri stopera''.
Odustajem, nemam više živaca.
Lijep pozdrav.
- korisnikforuma
- Kontakt:
A na kojoj poziciji će Coman iznenaditi?IlCapitano je napisao/la:Mislim da ce Coman iznenaditi ako mu se da ozbiljna prilika, ima momak ogroman potencijal.
Svakako napredak sa Romulom i Pereyrom u odnosu na Pelusa i Islu.
Ja znam na kojoj neće, a to je bilo koja pozicija u 352

Znaci sta je meni najcudnije? Glavna kritika koja se upucivala Conteu je tvrdoglavo forsiranje 3-5-2 formacije. Sada je dosao covjek koji nikad nije igrao tu formaciju i nastavlja koristiti istu 
Nego, nadjel iko link vezano za prodaju imena stadiona?

Nego, nadjel iko link vezano za prodaju imena stadiona?
Il Club più titolato al mondo!
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.sportfive.com/index.php?id=385" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.repubblica.it/2008/03/sezion ... eting.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://uk.reuters.com/article/2008/03/2 ... 0120080320" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.repubblica.it/2008/03/sezion ... eting.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://uk.reuters.com/article/2008/03/2 ... 0120080320" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
@Stranac svi smo mi svjesni sta fali ovoj ekipi ali kako dovest recimo Shaqirija na posudbu od 2 mil. i raspodjelit ostalih 18 na 3 godine, pa Sancheza dovest na posudbu za 5 mil. pa placanje tih ostalih 30 mil. nadomjestit nekim suvlasnistvom igraca ili dovest Verattija i platit 30 mil. kroz 5 godina. To mozes radit sa Udineseom i tako radis jer nemas para da isplatis odmah. I koga onda tu krivit, Marottu sto ne zna/moze ili Elkanna i Agnellija sto ne daju pare ili nekog treceg ? Uostalom ja sam siguran da ova ekipa moze vise napravit vec sto se ovdje predvida a na osnovu cega su predvidanja ni sam nisam siguran, prosle sezone gdje smo popusili u LP i EL iskljucivo zbog Contea ili zbog igraca kojim je minimum prolazak barem grupne faze. A formaciju bi takoder trebao promijenit, glupost cista nastavit po sablonu koji si preuzeo i o kojem nemas pojma 

Alessandro Del Piero !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Baš kako sam i pisao ... prodato pravo imenovanja stadiona na 12 godina.IlCapitano je napisao/la:http://www.sportfive.com/index.php?id=385
Što se tiče ove gore priče, dosadilo je i meni više se raspravljati. Ako mislite da znate bolje prijavite se na konkurse u klub, pa im dajte koji savjet. Otvorićete im oči. Ne znaju Agnelli i ostali da mogu kupiti igrača za 40 miliona eura i dati mu platu od 10 miliona eura po sezoni, pa zato kupuju ove od po milion i daju im istu toliku platu. Pun račun para u banci, al ne znaju da provjere.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
BlagodarimIlCapitano je napisao/la:http://www.sportfive.com/index.php?id=385

Il Club più titolato al mondo!
Licht se sprema za klupu.
Romulo ima bolji centaršut, 8 asistencija npr. lani, 6 golova, ima značajno bolju tehniku, vjerujem da će se on i Licht mijenjati, a u 3-5-2 je Romulo bolji izbor.
[youtube][/youtube]

Romulo ima bolji centaršut, 8 asistencija npr. lani, 6 golova, ima značajno bolju tehniku, vjerujem da će se on i Licht mijenjati, a u 3-5-2 je Romulo bolji izbor.
[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Psg kaparisao di mariu..moze li cvikeras sta lavezziju?
To bi znatno popravilo ocjenu ovog mercata i imali bi 2 igraca slicnih karakteristika,on i tevez..iza ljorentea ili malog morate cuda bi cinili.
Nokia 3310
To bi znatno popravilo ocjenu ovog mercata i imali bi 2 igraca slicnih karakteristika,on i tevez..iza ljorentea ili malog morate cuda bi cinili.
Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Juventus F.C.
Grk Manolas i Nastasic su najozbiljniji kandidati za to jedno stopersko mjesto. Zadovoljan sam, mladi i kvalitetni.
Oko napadaca se ne zna nista. Vjerovatno cekaju da iskrsne neko low profile ime kao peti napadac, za rotacije.
Treba i Padoina otjerati, a ima sansi da Marrone ostane. Mada, koliko god mi bio drag, zao mi da ostane i igra na kasicicu.
Oko napadaca se ne zna nista. Vjerovatno cekaju da iskrsne neko low profile ime kao peti napadac, za rotacije.
Treba i Padoina otjerati, a ima sansi da Marrone ostane. Mada, koliko god mi bio drag, zao mi da ostane i igra na kasicicu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Juventus F.C.
Sto ce vam stoper?? Barzalji-Kielini da igraju a na klupi caseres, bonuci i ogbona, cak jednog viska imate 

Juventus F.C.
I meni je malo nejasno, + je tu i Marrone koji je priucen da igra na Bonnucievom mjestu registe u odbrani.
Ali sve su prilike da se dovodi zbog Barzaglievih godina i povreda, Barza je jos u procesu rehabilitacije i bit ce spreman tamo tek polovinom ili krajem septembra, kada i Morata, otprilike.
A i s 3-5-2 se nastavlja neko vrijeme pa je i to razlog. Prekobrojni realno.
Nije nemoguce da se Ogbonna proda za dobru cifru, mada bih ga ostavio jer je potecijalno klasan stoper, a prodao Bonnucia. Cudi me da se Barca npr. ne javlja, stoper po njihovom ukusu.
Bolje da nas iznenade nekim ofanzivcem jer odbrana sigurno nece trpiti ni ove godine bar.
Ali sve su prilike da se dovodi zbog Barzaglievih godina i povreda, Barza je jos u procesu rehabilitacije i bit ce spreman tamo tek polovinom ili krajem septembra, kada i Morata, otprilike.
A i s 3-5-2 se nastavlja neko vrijeme pa je i to razlog. Prekobrojni realno.
Nije nemoguce da se Ogbonna proda za dobru cifru, mada bih ga ostavio jer je potecijalno klasan stoper, a prodao Bonnucia. Cudi me da se Barca npr. ne javlja, stoper po njihovom ukusu.

Bolje da nas iznenade nekim ofanzivcem jer odbrana sigurno nece trpiti ni ove godine bar.
#MaxOUT
#MaxOUT
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Juventus F.C.
Zar nije Alegri trebao prec na 4-3-1-2 ili tako nešto slicno?
Manolas ce bit stopercina.
Jedan navijač Juventusa iz Grčke tvrdi da ga duže vrijeme prati još iz dana AEK-a, te ističe da je sklon greškama gore nego Bonucci, ja sam mislio da nema goreg od LeonardaCalcio7 je napisao/la:Manolas ce bit stopercina.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Nisam ga gledao specijalno, osim na mundialu gdje je bio dobar. Prica se pohvalno o njemu. Navodno nije u dobrim odnosima sa upravom Olympiacosa koji su usput i doveli stopera. Ali, cijena je problem, spekulise se oko 15 M. Necemo mi dati te pare, pretpostavljam da Marotta trazi posudbu sa obavezom otkupa ili tako nesto.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ova dvojica + 30ak milioncica...ja bi na to odmah pristao...Chicarito(26) je zvijer a Nani(27) dobar igrac a i potreban Juventusu..Njih dvojica vrijede po 16 miliona...znaci realno traziti jos 30at..Juve od Uniteda za Vidala traži novce, Chicharita i Nanija
Čileanski reprezentativac Arturo Vidal će prema pisanju italijanskih medija napustiti Juventus i pojačat će Manchester United.
Italijanski mediji danas pišu da će Vidal gotovo sigurno napustiti redove Juventusa čega su svjesni i čelnici Stare dame koji žele zauzeti što bolju poziciju prilikom razgovora sa Manchester Unitedom.
Tako italijanski mediji tvrde da Juventus osim novca u ovaj transfer želi uključiti i nekoliko fudbalera Uniteda, koji nisu u najozbiljnijim planovima Louisa van Gaala, a radi se o Chicharitu i Naniju.
Podsjetimo, Crveni vragovi su Staroj dami za Vidala ponudili 50 miliona eura, no očito je da će se torinski klub zadovoljiti i s mnajim novčanim iznosom ukoliko u transfer budu uključeni pomenuti fudbaleri.
Ovo bi bio odlican posao i za njih i za nas...
Mozemo li vjerovati ovima sa sportsport.ba

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Naravno da ne mozemo kada Juve nista ne trazi od Manchester Uniteda, a pogotovo ne grijaca klupe Chicharita, koji btw nije los igrac, za nase rotacije, a pogotovo ne bivseg igraca Nania.
Ne znam kako se ne umorite od ovih prica, milion puta ponovljeno da ostaje.
Ne znam kako se ne umorite od ovih prica, milion puta ponovljeno da ostaje.
#MaxOUT
#MaxOUT
Taj deal je utopija teska... dobijas kloca chicarita koji zapinje za linije I nanija koji nije 2 god dobru partiju pruzio...ma samo cash I to ne manje od 80mil....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...