run and gun, imal to u rukometutimothy je napisao/la:ide ide, raspucali su seMilanista92 je napisao/la:Ma ode alzir u over ...poravili su se i drugom .. hehe

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
run and gun, imal to u rukometutimothy je napisao/la:ide ide, raspucali su seMilanista92 je napisao/la:Ma ode alzir u over ...poravili su se i drugom .. hehe
Primise 2 minuta pred kraj FT 2:1hajro je napisao/la:16:00 Cherepovec - Novokuznetsk H1 (-1,5) @ 1,85
Info: Goste JE zahvatio financijski Problem
TE Su VEC odlicne igrace rasdprodali.Antona, Robitailia, Dimitrija. Takodjer gosti imaju problema sa ozljedama. Atmosfera u klubu JE Loša ja Ostali igraci Su najavili odlazak.
Prodjecrvenocrni je napisao/la:Evo jedan triple od 16h:
Alzir - Australija 47,5 vise
Cherepovec 1
Levadiakos 1
Kvota 3.35 ovo je on-line kladara a vidim kod nas ova tri para 4,56 kvota. Velika razlika...
Ipak će Bamberg nayebati.ZeroStyle je napisao/la:Cini se da ce i onaj efes veceras ozbiljno najebati
http://handballspain2013.com/" onclick="window.open(this.href);return false;EmirSioux89 je napisao/la:Jel mi moze neko dat link da pratim golove igraca ne mogu nac nikako
ja ovog Tomica ko da sam igra cccc ohani maloamarosim je napisao/la:Euroleague
Unicaja-Real 153,5 više wwin
Granica na tipicu je skocila na 157,5,iz tog razloga cu odigrati više,svi znamo da Real moze svakome zabiti 80+ a Unicaja se nece tako lako predati na domacem terenu......
Tomić 12,5 manje
Barca ide Besiktasu bez Navarra,Mickael je upitan ali mislim da ce igrati jer im je utak vazna,Besikats solidno brani reket,Nalga i Vidmar su solidni u obrani,Tomic zna uci rano u probleme sa faulima,mijenja se sa Jawaijem,mislim da je granica malo prevelika......
NBA
James 27,5 više Brayant 31,5 više
Ocekujem showtime u LA-u u reziji dvojice glavnih ''glumaca''...Kobe odmoran i svjez i nakon dvije vezane pobjede,James polako hvata zalet,(Utah 32,G.State 25k za 30tak min)...ovo im je zadnja utak na turneji,vjerujem da ce zapeti maximalno.......
5/7AgresivnoDjubre je napisao/la:
AIK-Lulea (-4,5+) z1 1,85 (manje od 4,5 gola)
Vaxjo-AIK Skelleftea (-4,5+) z1 1,85 (manje od 4,5 gola)
Bravo BrateAgresivnoDjubre je napisao/la:5/7AgresivnoDjubre je napisao/la:
AIK-Lulea (-4,5+) z1 1,85 (manje od 4,5 gola)
Vaxjo-AIK Skelleftea (-4,5+) z1 1,85 (manje od 4,5 gola)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.