Ordagic, Skahic, Todorovic i Smajic uz Krpica kako ja vidimRokoko87 je napisao/la:
Da lI je Govedarica među ovom klapom?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
generalno su supci i prodane duse,**** majku radim i ja za pare, al ovolko neserem po cijenu otkahza.Sarajlijica1946 je napisao/la:Vidi se da ti je ostao drag srcu, nisi zaboravio nijedan nadimakSariel je napisao/la:zar niej semsudin? mifsudin?Sarajlijica1946 je napisao/la:Da je Merso mladi malo sutra bi se Kosta kurci.o u celziju
ahmetan?mirhunisan?
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne moze Krpic u istu recenicu sa Mersudinom, a ne Ivanom..Sariel je napisao/la:nisu sulejmanu krpicu ni do vrha dlacica namosnjama..Rokoko87 je napisao/la:Šemsudin Ahmetović je poslije Lendrića najbolji i najlukaviji napadač.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad ne smeta kad zavijaSariel je napisao/la: zar niej semsudin? mifsudin?
ahmetan?mirhunisan?
naravno suljo je ubica za ova dva selobera...Thetraphak1921 je napisao/la:Ne moze Krpic u istu recenicu sa Mersudinom, a ne Ivanom..Sariel je napisao/la:nisu sulejmanu krpicu ni do vrha dlacica namosnjama..Rokoko87 je napisao/la:Šemsudin Ahmetović je poslije Lendrića najbolji i najlukaviji napadač.
uostalom, sami vi ste svsta pricali o slendricu.
o noom piskutavom valeroncicu ne bih vise trosio energiju i slova...hrak pljuc. ga u usta.
- franklampard8
- Kontakt:
nije t sto on zavijanek zavija,po bosne zavija. takav nagalsak.,al sto je karkaterna pizda,lzoc,prodanadusa,picketina, pravi smrdo onaj, npaceni bosnjo,lignja dagnja, ćantara,pa mi zbog ovakvih koji su vecina iskreno ,nemamo drzavu..tuzlak1987 je napisao/la:Sad ne smeta kad zavijaSariel je napisao/la: zar niej semsudin? mifsudin?
ahmetan?mirhunisan?
picketina piskutava, savitljiva, **** li mu sunckoret i tunjo...povjetarac koji ga okrece.
fuj.
vako ce i njih izlevatit ako ga oni prije sami ne sutnu,al nece...
bona istina je da odavde igraci bjeze...ha mognu.
Ma svi su oni placenici , nema tu ljubavi, toga morate bit svjesni....
Samo gugucu dok ih bankomat ne odbije....
Samo gugucu dok ih bankomat ne odbije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kakvo je ovo sranje? pokusavas bit smijesan ? koji ti je kurc? oces da se vrijedjamo?franklampard8 je napisao/la:Zamisli tuzlak te pljune u usta :O
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bar da u ovoj ligi ima neko dobar da ostane u klubu 4-5 godina da bude djeci uzor ..
Ja sam ovom Ordagicu zahvalan do kraja zivota, sada da ode jer je pokazao da je ljudina ovaj prelazni rok iako je Ronaldo za ove sto odlaze iz Slobode.
Ja sam ovom Ordagicu zahvalan do kraja zivota, sada da ode jer je pokazao da je ljudina ovaj prelazni rok iako je Ronaldo za ove sto odlaze iz Slobode.
- FrantoBauzek
Ne moze Ibrahimovic u istu recenicu sa Edinom, a ne Mariom..Thetraphak1921 je napisao/la:Ne moze Krpic u istu recenicu sa Mersudinom, a ne Ivanom..Sariel je napisao/la:nisu sulejmanu krpicu ni do vrha dlacica namosnjama..Rokoko87 je napisao/la:Šemsudin Ahmetović je poslije Lendrića najbolji i najlukaviji napadač.
Pa naravno. To je otprilike taj omjer: Krpic-Ahmetovic-Lendric = Ibrahimovic-Dzeko-Mandzukic
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
kakva nam je ligNa statistika? znamo da je wagner najdugovjecniji igra bh pl.a
ko je najbolji strijelac,najvise golova, prsjek sa odigranim utakmicama,najvise,tekmi. i tako..
ko je najbolji strijelac,najvise golova, prsjek sa odigranim utakmicama,najvise,tekmi. i tako..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SARAJ'VO LE ALE OOOOOOOSariel je napisao/la:kakva nam je ligNa statistika? znamo da je wagner najdugovjecniji igra bh pl.a
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
PLBiHSariel je napisao/la:kakva nam je ligNa statistika? znamo da je wagner najdugovjecniji igra bh pl.a
Sulejman Krpic: 78 utakmica - 20 golova - 4 asistencije
Mersudin Ahmetovic: 57 utakmica - 22 gola - 11 asistencija
Ivan Lendric: 58 utakmica - 33 gola - 7 asistencija
Jos nesto?
PLBiHFrantoBauzek je napisao/la: Ne moze Ibrahimovic u istu recenicu sa Edinom, a ne Mariom..
Pa naravno. To je otprilike taj omjer: Krpic-Ahmetovic-Lendric = Ibrahimovic-Dzeko-Mandzukic
Dopingujte tog Ibrahimovica.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 20 jan 2017, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jel hoces da kazes da je Lendric bolji napadac od Ahmeta ?Thetraphak1921 je napisao/la:PLBiHSariel je napisao/la:kakva nam je ligNa statistika? znamo da je wagner najdugovjecniji igra bh pl.a
Jos nesto?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Veselo i kod tebe.MortemHz je napisao/la: SARAJ'VO LE ALE OOOOOOO
Tetrapače dodaj Lemdari još jednu asistenciju, divno je asistirao onu baklju u Zenici.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Daleko bolji, bez obzira sto je Mersudin odlican.. Sto?samirr je napisao/la:Jel hoces da kazes da je Lendric bolji napadac od Ahmeta ?Thetraphak1921 je napisao/la:PLBiHSariel je napisao/la:kakva nam je ligNa statistika? znamo da je wagner najdugovjecniji igra bh pl.a
Jos nesto?
Volimo ga jer nije normalan.wobly92 je napisao/la: Veselo i kod tebe.
Tetrapače dodaj Lemdari još jednu asistenciju, divno je asistirao onu baklju u Zenici.
Hiljadu puta sam rekao.. Ljudina je svjesna u kakvoj situaciji je Celik, te je brze-bolje pozurio da baklju izbaci van terena kako delegat ne bi zapazio da je ista na travnjaku, te kaznio Celik koji je ionako u finansijskoj dubiozi. Treba mu dodijeliti nagradu za humanost.
generalno top 5 strijelaca pl bh,otkako se igra zajednicka liga.sasistencije...
pobjede,poraszi,remi,
najvise odigranih utakmica, i tako..
jel se to vodi kod nas uopste...mislim da sam jednom vidio napsort1 tekst..
pobjede,poraszi,remi,
- TobeYarabi
- Kontakt:
semsudin, mersudin, sejfudin, sabahudin i nasurudinSariel je napisao/la:generalno top 5 strijelaca pl bh,otkako se igra zajednicka liga.sasistencije...
pobjede,poraszi,remi,
svi su ahmetovic
Ahmetovic je trenutno najbolji napadac lige !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.