Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

10DelPiero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la 10DelPiero » 03 avg 2014, 18:08

@Pobga gledam onog Kondogbiu i sjetih se kad je trebao preci kod nas, momak je dosta slican Pogbi, kakva bi to dominacija bila na sredini :shock:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 03 avg 2014, 18:18

Njega sam jedva prezalio, nasi nisu htjeli dati 5M Rennes-u ako se ne varam tada.

Ma, Kondogbia, Verratti, bili bi mirni 10 godina, ali ne razmislja se, dzaba.

Ovo je ono sto ja ne halalim upravi i Marotti na celu. Sto za male pare mozemo uzeti klase u najavi, a ne znamo, Pereyre placamo 15 miliona, a ovi bagatela.
Mislim da ce se @stranac sloziti, svi pricaju o masno placenim igracima, a mi upravo govorimo da se za male pare moze sastaviti extra tim. Samo sto, kada treba dati 5M za Kondogbiu, ti ih das Pelusu ili Padoinu. I sta dobijes?

Sada ce Avvocato doci da mi kaze da apliciram u skaute Juventusa jer oni ne znaju. :mrgreen:

Inace, izasla je lista za Aziju. Vidal je dakako u avionu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 avg 2014, 18:39

Hahahaaha pa apliciraj :mrgreen:

Ma nemaju tu skauti previše uticaja. Mogu oni preporučiti igrača, ali na kraju opet odlučuje uprava o tome kome se može dati plata koju traži agent, i pare koje traži njegov matični klub. Lahko je nama sa Pelusom, Padoinom, Pazienzom i sličnima, kad igraju za siću. Ali će Pogba i njemu slični već u drugoj godini ugovora tražiti povećanje plate od 25% što naš klub očito ne može da prihvati u velikim količinama što bi se reklo.

Pa mislim da Padoin i takvi igrači u ugovoru ni premije nemaju :mrgreen: Il' im Marotta i to na rate isplaćuje :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 avg 2014, 18:41

Vjerovatno im da Pika karticu da u Mercatoru trose. :urnebes:

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 avg 2014, 18:42

Chicarito i Nani,ispada da veze nemaju... :shock:

Chicharito ima bolji osjecaj za gol nego ijedan nas napadac...a treba nam napadac..."ganjamo" Osvalda,Borriella...Chicarito ce zabiti trepavicama vise golova od ove dvojice..
Nani,krilo...a treba nam krilo...
Ova dvojica i jos cash..kud ces bolje ili je ipak realnost drugacija.. :hmmmmm:

Mislite da mi mozemo dovesti neke igrace koji "rasturaju" ?
Mislite da ce Vidal biti onaj stari Vidal ?

Da uzmemo samo cash,sta onda?? Dovescemo koga??
Poznavajuci politiku transfera zadnjih godina i nisam neki optimista..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 avg 2014, 18:51

Chicharita bi i ja volio kao rezervu i dzokera sa klupe, ali ovo sto si ti postavio 30 miliona i njih dvojica je smijesno.

Chicharito je tu negdje oko 10-ak miliona, a Nani propali slucaj.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 avg 2014, 19:07

Chicarito je obican traktor I balvan kojem kloc kakav je welbek uzima minute... u mexicu prva zvijezda a nekakvi ga anonimusi izbacili iz rotacije... prefuran igrac do besvijesti... u italiji takvih balvana koliko hoces... bolje onda gilardina dovesti.. a ionako napadac I nije opcija... kad vec imamo lava llorentea I morattu kojeg I ne smatram nekim igracem, al u svakom slucaju je bolji od mexicke prevare...
Nani od prije 2 god je vrh pojacanje ovaj danasnji je krepao...
Jedino RvP dolazi u obzir od igraca Uniteda za razmjenu, al nisu ni oni toliko ludi...

Dakle samo cash... I to uloziti I napraviti drama jaku ekipu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 avg 2014, 19:11

A Chicharito traktor :urnebes:

Cuj 10 miliona :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:lolno:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 avg 2014, 19:14

Pogba je napisao/la:Vjerovatno im da Pika karticu da u Mercatoru trose. :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jbt koji brend su Real i Manutd ... 100 000 ljudi im hladno na prijateljsku utakmicu dođe. Pa onda i ne treba da čudi odakle ljudima pare za transfere, osvojili nešto ili ne. Pu jbt koliko je nas Calciopoli uništio. Nećemo se oporaviti ni za 20 godina.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 03 avg 2014, 19:45

Manolas je jos u AEKu vazio za veliki potencijal. u Olympiakosu je dosta napredovao a i SP je odigrao vrhunski. treba mu transfer u veci klub da se do kraja razvije.

Kongdobia nije ni sjena onog igraca iz Seville, malo je i igrao prosle sezone. ne moze on u istu recenicu sa Pogbom i Verrattijem.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 avg 2014, 19:50

Današnjim polaskom počinje turneja koja će Juventus odvesti u Džakartu, Sidnej i Singapur, gde će se odigrati tri prijateljske utakmice sa tri domaće all-stars ekipe.

Ovo je spisak pozvanih:

Golmani:

1 Buffon, 30 Storari , 34 Rubinho, 77 Audero

Odbrana:

19 Bonucci, 16 Motta, 4 Caceres, 3 Chiellini, 5 Ogbonna, 39 Marrone, 43 Blanco

Vezni red:

26 Lichtsteiner, 2 Romulo, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 23 Vidal, 20 Padoin, 6 Pogba , 37 Pereyra, 33 Evra, 22 Asamoah, 7 Pepe, 24 Vitale

Napadači:

14 Llorente, 10 Tevez, 12 Giovinco, 11 Coman, 36 Buenacasa

Program prijateljskih utakmica:

6. avgust u 15h | Juventus vs. ISL stars, Gelora Bung Karno stadium, Džakarta
10. avgust u 11:30 | Juventus vs. A-League All stars, ANZ Stadium, Sidnej
16. avgust, u 12h | Juventus vs. Singapore all stars, National Stadium, Singapur
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 avg 2014, 19:56

Verati i Kondogbia su velike greske ove uprave, gdje se cigancilo u par miliona i izgubilo dva potencijalno sjajna igraca...

haman im je kasno doslo iz guzi.ce u glavu pa sad za igraca koji ima puno manju reputaciju (Iturbe) su davali puno ozbiljniju lovu nego sto su trebali za relavitno afirmiranog domaceg igraca Veratija...mada sumnjam u nasu ozbiljnost oko dovodjenja Iturbea, nemamo mi te pare koje je Marota navodno nudio..a i ako je stvarno nudio aminao je da ga neko pretekne sa ponudom :mrgreen:

a sto se tice cijene Vidala ( i u dogledno vrijeme Pogbe), njega devalvira to sto igra u Juventusu...da Mancester ili Bajern prodaju Vidala Barci ili Realu ili PSG-u , on bi vrijedio najmanje 80 miliona jer to su klubovi koji mogu odbiti manje-vise svaku ponudu..ali kada ga prodaje Juve ili bilo koji drugi talijanski klub, mislim da je svaka ponuda od preko 50 miliona u kesu ponuda koja se nece moci odbiti...

isti slucaj je i za Pogbu, cija realna trzisna vrijednost bi bila najmanje 100-ak miliona eura da igra u Realu, Junajtedu, PSG-u ili Bajernu...ali Juventusu neces morati platiti ni blizu toliku cijenu, posebno ako igrac zatrazi transfer zbog ambicija...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 avg 2014, 21:10

Marotta pensa a Rugani
Pa to lave, iako su Manolas i Nastasić kvalitet, skupi su za nas, a Rugani je možda i najveći talenat na čizmi na stoperu u zadnjih 10 godina, odmah ga vratiti. :thumbup:
Mada, mislim da će ga ostaviti da se kali, ali realno da je da ovoj grupi treba mlad i talentovan stoper.
E da me hoće poslušati, uvijek sam govorio kako bi bilo dobro svake ili svake druge godine ubaciti jednog mladog igrača po liniji. Toliko smo prostora imali da sami edukujemo igrače u ove 3 godine, a samo jednog smo realno forsirali, Pogbu.

Sorensen ide u Leeds izgleda.

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 03 avg 2014, 23:07

Slabo ste upućeni u vezi Kondogbie.
Lik je bio na pragu dolaska i na kraju se predomislio jer je skontao da neće igrati puno u našem veznom redu, imate izjavu igrača zašto je na kraju odbio Juve.Toliko o "greški" uprave.
By the way Chicharito je flopina mrtva.

ultrasstyle_tz je napisao/la:Verati i Kondogbia su velike greske ove uprave, gdje se cigancilo u par miliona i izgubilo dva potencijalno sjajna igraca...

Veratti takodje je odbio Juventus na kraju iako je falilo samo da Troisi prihvati posudbu sto je na kraju odbio.
Veratti sam kaze da je zapravo najblize bio Napoliu al i njih je odbio jer ne bi mogao igrati registu, dakle on je na kraju odbio oba kluba plus Troisi, morate malo vise se informisat pa onda oplest po upravi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 03 avg 2014, 23:23

Veratti odbio Juventus? Netačno.

Pescara tražila 12 miliona, Marotta cigančio, Ancelotti iskoristio situaciju i doveo ga u PSG. Pescara naravno uzela keš, što je sasvim normalno.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Juventino koji sad košta skoro troduplo i svakako je greška uprave. Ali to je prošlo vrijeme, što se baviti time, kad ta ista uprava i danas griješi. Bavimo se sadašnošću. ;)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 03 avg 2014, 23:25

Pogledaj izjave Verattia, ako on laže lažem i ja.Troisi je blokirao transfer jedno vrijeme a na kraju Veratti je odbio dalji razgovor, te Napoli se uključio onda odbio njih, PSG kesirao i vise nije bilo rasprave.Straight from the horse's mouth.

Isto tako za Kondogbiu, ima izjava da nas je odbio zbog zelje da vise igra, ako oni lazu lazem i ja.

p.s. plus ako ćemo realno niko od vas ne bi dao 12 miliona za igraca iz Serie B, plus koji je nedokazan na visem nivou, nego sad in hindsight kao svi su znali da je Veratti igracina a zapravo niko nije nego smo čuli da je talentovan, samo je PSG bio dovoljno lud da u takvoj situaciji da 12 miliona za talenta iz Serie B, danas se pljuje ako se da 15 miliona za etabliranog igraca iz Serie A a kad se kao eto trebalo dati 12 miliona za talenta iz Serie B onda smo to eto trebali kesirat, manite licemjerja i generala poslije bitke.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 04 avg 2014, 01:09

Sissoko je napisao/la:Pogledaj izjave Verattia, ako on laže lažem i ja.Troisi je blokirao transfer jedno vrijeme a na kraju Veratti je odbio dalji razgovor, te Napoli se uključio onda odbio njih, PSG kesirao i vise nije bilo rasprave.Straight from the horse's mouth.

Isto tako za Kondogbiu, ima izjava da nas je odbio zbog zelje da vise igra, ako oni lazu lazem i ja.

p.s. plus ako ćemo realno niko od vas ne bi dao 12 miliona za igraca iz Serie B, plus koji je nedokazan na visem nivou, nego sad in hindsight kao svi su znali da je Veratti igracina a zapravo niko nije nego smo čuli da je talentovan, samo je PSG bio dovoljno lud da u takvoj situaciji da 12 miliona za talenta iz Serie B, danas se pljuje ako se da 15 miliona za etabliranog igraca iz Serie A a kad se kao eto trebalo dati 12 miliona za talenta iz Serie B onda smo to eto trebali kesirat, manite licemjerja i generala poslije bitke.
U pravu si 100% sto se tice Veratia
Gledajuci njegove izjave ne bi nikad rekao da je neki navijac Juventusa
Sto se tice cijene,petnaestak miliona je realno gledajuci previse za jednog igraca koji je Seriu A samo gledo na Tv ekranima :)
E,sad se nasli strucnjaci da kazu da je Marota cigancio,pa normalno da ce cigancit,nema para za bacanje,a kupuje macka u zavezanoj vreci :hmmmm:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 avg 2014, 01:58

Pogba je napisao/la:Njega sam jedva prezalio, nasi nisu htjeli dati 5M Rennes-u ako se ne varam tada.

Ma, Kondogbia, Verratti, bili bi mirni 10 godina, ali ne razmislja se, dzaba.

Ovo je ono sto ja ne halalim upravi i Marotti na celu. Sto za male pare mozemo uzeti klase u najavi, a ne znamo, Pereyre placamo 15 miliona, a ovi bagatela.
Mislim da ce se @stranac sloziti, svi pricaju o masno placenim igracima, a mi upravo govorimo da se za male pare moze sastaviti extra tim. Samo sto, kada treba dati 5M za Kondogbiu, ti ih das Pelusu ili Padoinu. I sta dobijes?

Sada ce Avvocato doci da mi kaze da apliciram u skaute Juventusa jer oni ne znaju. :mrgreen:

Inace, izasla je lista za Aziju. Vidal je dakako u avionu.
Kondogbia je bio velikih 16miliona, a Verratti oko 15, ne znam kakav to igrac sa 18,19,20 godina moras da budes da Celo isrkca te pare?! Jos, oba igraca nisu pokazala odredjenu klasu, za prvog da ne pricam, drugi tu i tamo! I ne znam od kud Pereyre ispade 15? pa on i da bude kao Kwadwo ne moze ispasti preko 10 !
Max Allegri

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 04 avg 2014, 02:03

Veratti je bio pred potpisom za Napoli. Sve je bilo dogovoreno ali je veliki strucnjak Mazzari odbio i rekao da mu ne treba takav veznjak.
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2014, 11:06

a jbg sam Vidic je rekao kad su ga pitali za razlike izmedju Engleske i Italije, da se u Engleskoj puno vise ulaze i puno vise paznje posvecuje radu sa mladjim igracima...

gledaj paradoksa, najbogatija liga a opet daleko vise radi sa mladim, umjesto da ovi sirotani tako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.