p.s. I dan danas Zvezdo ja sam tu...

@ Bagrcavi , hahahahahahahahhahahaaaaa

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
[youtube][/youtube]Tribalian je napisao/la:To @ Legendo care![]()
p.s. I dan danas Zvezdo ja sam tu...
Unisti ga pubertet (ako nije premlad za tobagrcavi je napisao/la:banovan na 7 dana zbog slike one gospođice
Ma dobar je Denga, samo nam se u zadnje vrijeme nešto uobrazio, ova cura ga valjda slomi ko će ga znatiTribalian je napisao/la:Unisti ga pubertet (ako nije premlad za tobagrcavi je napisao/la:banovan na 7 dana zbog slike one gospođice) ne gleda sta postavlja na forum
Je li ovo treba da bude uvreda na račun mog časnog i poštenog grada koji je primio mnoge izbjeglice sa ovog foruma?Tribalian je napisao/la:A pre toga da im asfaltiramo putevebagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako ću to zaboraviti, obećali smo kupiti Budućnost iz Banovića i od njih napraviti balkanski Manchester City![]()
"
Gde si stacioniran i kojim povodom.123456 je napisao/la:Beogradjani eto me sutra vama.Malo da se Beograd obidje.
Dolazim samo na dan.Prijatelj ide nekim poslom pa se ja prislepo.Da vidim koliko se Beograd promjenio od 87 godine i mog JNA sluzbovanjaDevil je napisao/la:Gde si stacioniran i kojim povodom.123456 je napisao/la:Beogradjani eto me sutra vama.Malo da se Beograd obidje.
Ja sutram moram na neku politicku tribinu,a tako mi se ne ide,no kada im vec uzimam kes sto ih promovisem u kampanji onda moram sacuvati obraz za neka buduca vremena.
Devil je napisao/la: Gde si stacioniran i kojim povodom.
Ja sutram moram na neku politicku tribinu,a tako mi se ne ide,no kada im vec uzimam kes sto ih promovisem u kampanji onda moram sacuvati obraz za neka buduca vremena.
Pazi se ti dobro šta tamo radiš, vidiš šta piše kod Devila u lokaciji123456 je napisao/la:Dolazim samo na dan.Prijatelj ide nekim poslom pa se ja prislepo.Da vidim koliko se Beograd promjenio od 87 godine i mog JNA sluzbovanjaDevil je napisao/la:Gde si stacioniran i kojim povodom.123456 je napisao/la:Beogradjani eto me sutra vama.Malo da se Beograd obidje.
Cekamo da potvrdiNoName je napisao/la: Devile, ti si garant Naprednjak
Davno rekoh da javno ne pricam o politickim stavovima.Tribalian je napisao/la:Devil je napisao/la: Gde si stacioniran i kojim povodom.
Brate na ciju politicku tribinu ides ?Aj' reci da vidim dal' si se prodao?
![]()
@ 123456, brate,promenio se mnogo od tad,negde na bolje negde na gore ,sve zavisiUglavnom,dobrodosao prijatelju
![]()
@ Gde si Ljumane legendo banovickih kafana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.