BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Dobro servira ovaj Pavlovic. Ali Damir sasvim dobro izgleda
raspucao se pavlovic do 4-3, sta je reko ovo, ubi lik iz svih oruzja...i puce ko kokica samo:-)...valjda ga sad zavrsi u 2 seta.
Imam osjecaj da Luka poslije ovog gema koji je trajao 10 minuta, počinje disati na škrge
Nebi to bio Damir da od 5:2 i 30:0, na svoju servu ne napravi malo drame. Čestitke i idemo dalje skupljati bobe
ne moze on bez barem malo drame:-)
imas 6-3, 5-2, 30-0, lik se predao i ti ga vratis u mec, sreca pa ovaj profula forhend za 5-5, bilo bi svega:-)
ide dzumko ovdje do titule 'guzovace' i onda obavezno 5 dana da ne dirne rekete:-)
imas 6-3, 5-2, 30-0, lik se predao i ti ga vratis u mec, sreca pa ovaj profula forhend za 5-5, bilo bi svega:-)
ide dzumko ovdje do titule 'guzovace' i onda obavezno 5 dana da ne dirne rekete:-)
Ne bi me iznenadilo da je u iducoj rundi uplatio na protivnika i da slijedi poraz.

Otkazao turnir u Napolju,idemo se odmoriti poslije Zadra i onda idemo uživati na ATP turnirima.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Očekivanja danas?
Damir igra protiv 295. tenisera sa ATP liste. Damir je izraziti favorit ali koliko je mečeva odigrao u ovoj godini, te koliko je vremenskih zona promijenio,iznenadio me je iskreno sto je uopšte došao i do 1/4 finala. Eventualnom pobjedom ide na 66. mjesto na ATP listi. Kao i uvijek,sve možemo očekivati od Damira. Činjenica je da igra vjerovatno najbolji tenis u svojoj karijeri .
Sa druge strane Nerma hvata formu i njemu je jako bitno da u Zadru ostvari sto bolji rezultat čime bi mu se odškrinula vrata češće igranja na Challenger turnirima . Današnji protivnik je 121. Na ATP listi i peti je nosioc na turniru. Nerman na papiru u podređenom položaju ali nakon nekoliko sjajnih izdanja u Antaliji i ukoliko da svoj maksimum, lako je moguće da dobaci do 1/2 finala.
Kako god,sretno našim momcima.
Prenosi su naravno na ATP Challenger TV
Damir igra protiv 295. tenisera sa ATP liste. Damir je izraziti favorit ali koliko je mečeva odigrao u ovoj godini, te koliko je vremenskih zona promijenio,iznenadio me je iskreno sto je uopšte došao i do 1/4 finala. Eventualnom pobjedom ide na 66. mjesto na ATP listi. Kao i uvijek,sve možemo očekivati od Damira. Činjenica je da igra vjerovatno najbolji tenis u svojoj karijeri .
Sa druge strane Nerma hvata formu i njemu je jako bitno da u Zadru ostvari sto bolji rezultat čime bi mu se odškrinula vrata češće igranja na Challenger turnirima . Današnji protivnik je 121. Na ATP listi i peti je nosioc na turniru. Nerman na papiru u podređenom položaju ali nakon nekoliko sjajnih izdanja u Antaliji i ukoliko da svoj maksimum, lako je moguće da dobaci do 1/2 finala.
BosnaE
Damir mrtav-umoran rutinski rjesava Poljicka, Nerman nema sanse protiv ovog lika sto ne pamti kad je izgubio:-)
Šteta što su obadvojicu stavili u isti termin, ali lijep računar, otvoriš dva prozora jedan na monitoru, drugi na TV.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑21 mar 2025, 08:51Očekivanja danas?
koji trut je ovaj poljicak..jucer sam ga pogledao par gemova i vidio da nema krize za danas, ali da je bas ovako los hihi
sta li bratu sad smeta pa se raspravlja 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Lijepo je Damira vidjeti kako se grli sa sinom
Rutinski
Sutra sa Bornom za finale. Bice to dobar mec 

Rutinski

Sutra vjv i za titulu, ko dobije i osvaja 99,9%
Fatic igra sa likom koji je u formi 15-1 zadnjih mjesec i po dana...servira za 6-4...
Obojica naših su baš u formi u dobrom dijelu sezone...može se to kapitalizirati sad u narednom periodu...
Fatic igra sa likom koji je u formi 15-1 zadnjih mjesec i po dana...servira za 6-4...
Obojica naših su baš u formi u dobrom dijelu sezone...može se to kapitalizirati sad u narednom periodu...
ruandu je ovaj francuz poharao, nije j. afriku:-)
iznenadice me fatko ako ga dobije, bilo bi lijepo nase finale u lipoj:-)
rijesice damir i corica bez velikih problema.
presijece me kad se uhvati za noge ono na skracenoj jer sam bas malo prije toga pomislio ako odrzi ovaj defanzivni nivo tenisa u sezoni sljake, moracu mijenjati prognozu i reci da je top 50 realnost:-)
ovoliko trcati i sve vracati je bas strasno, povrede su neminovne ako ne dozira, hitno mu je potreban odmor. Neka izdrzi jos ova 2 meca i laganica wellness.
Šteta što Nerman nije iskoristio servis za set
Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 21 mar 2025, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nema nerman igru za royera nazalost..
Da Damke ima njegov servis bio bi top 20 igrac hladno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.