Ima autobus unfks i ideš ko gospodin.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 06:01Ima li neko ko ide u zenicu da me poveze placam gorivo i pivu naravno?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Jest al.ne primaju uplate danas. **** zakasnio..
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
-
- Kontakt:
IGRAJTE ZA VEDRANA !!!
Dobro se sjetiti sta su nam priredili na zadnja 2 gostovanja dole i isto uzvratiti danas
Nadam se da igraci znaju sta je ciniti,muda moraju pokazati danas
Dobro se sjetiti sta su nam priredili na zadnja 2 gostovanja dole i isto uzvratiti danas
Nadam se da igraci znaju sta je ciniti,muda moraju pokazati danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
danas...
Džafić Mulahusejnović Ikić
Mustafić Čirjak Varešanović
Tomašević Drobarov Đokanović Vršajević
Dizdarević
?
Dizdarević
?
Sumnjam da Mustafić ima snage i za 45 minbordobijeli4 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 10:57danas...
Dizdarević
?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas, da se ljiljani vijore!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
“Nisam zadoovoljan kako smo definisali taj fair-play. Kod nas i dalje ćivi ideja da treba izbaciti loptu kad igrač leži na zemlji, a kod nas igrači jako puno simuliraju. Kad onda trebate opdigrati neku evropsku utakmicu onda dođete u situaciju da ekipe naše lagano gube… Ja ovom prilikom kažem – Sloga više nijednom neće izbaciti loptu iz igre. Danas je dva puta bilo potrebe za ulaskom masera u teren, a sigurno je ušlo sedam-osam puta. Mi smo ekipa koja se ne bavi tim stvarima, ali smeta mi to u našoj ligi”.
Trener Sloge...
Ne znam koja je tekma bila, Zrinjski je igrao protiv nekoga i ljudi završili napad, a papak se ostao previjati.
Valjda skontamo da kada ideš u kontru i trebaš zabiti gol da nema fair play-a, valjda...
Trener Sloge...
Ne znam koja je tekma bila, Zrinjski je igrao protiv nekoga i ljudi završili napad, a papak se ostao previjati.
Valjda skontamo da kada ideš u kontru i trebaš zabiti gol da nema fair play-a, valjda...
Pa mi trčimo kontru na grbavici 4 na 4, Suljić izbacuje, u Mostaru se Musa povrijedi, zrinjski regularno igra dalje. Ne treba je izbacit osim ako nije lom nečega, povredu glave svakako sudija prekineSenner je napisao/la: ↑11 sep 2022, 11:28“Nisam zadoovoljan kako smo definisali taj fair-play. Kod nas i dalje ćivi ideja da treba izbaciti loptu kad igrač leži na zemlji, a kod nas igrači jako puno simuliraju. Kad onda trebate opdigrati neku evropsku utakmicu onda dođete u situaciju da ekipe naše lagano gube… Ja ovom prilikom kažem – Sloga više nijednom neće izbaciti loptu iz igre. Danas je dva puta bilo potrebe za ulaskom masera u teren, a sigurno je ušlo sedam-osam puta. Mi smo ekipa koja se ne bavi tim stvarima, ali smeta mi to u našoj ligi”.
Trener Sloge...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Feđa Dudić je, nakon utakmice Pod Bijelim brijegom, rekao da je izgubljen za duži period, a oprečne informacije su govorile da je jesenji dio završen za bočnog fudbalera Sarajeva. Ipak, nakon urađenih pretraga, sutanovljeno je o kakvoj se povredi radi, te je Nigerijac počeo sa terapijama.
Kako smo uspjeli saznati on bi se u puni trenažni proces mogao vratiti odmah nakon reprezentativne pauze i biti na raspolaganju stručnom štabu Bordo tima u punom kapacitetu.
Izvor: S P O R T 1.
Kako smo uspjeli saznati on bi se u puni trenažni proces mogao vratiti odmah nakon reprezentativne pauze i biti na raspolaganju stručnom štabu Bordo tima u punom kapacitetu.
Stoposto.Senner je napisao/la: ↑11 sep 2022, 11:28“Nisam zadoovoljan kako smo definisali taj fair-play. Kod nas i dalje ćivi ideja da treba izbaciti loptu kad igrač leži na zemlji, a kod nas igrači jako puno simuliraju. Kad onda trebate opdigrati neku evropsku utakmicu onda dođete u situaciju da ekipe naše lagano gube… Ja ovom prilikom kažem – Sloga više nijednom neće izbaciti loptu iz igre. Danas je dva puta bilo potrebe za ulaskom masera u teren, a sigurno je ušlo sedam-osam puta. Mi smo ekipa koja se ne bavi tim stvarima, ali smeta mi to u našoj ligi”.
Trener Sloge...
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidjelo se to jučerGhost67 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 12:55Feđa Dudić je, nakon utakmice Pod Bijelim brijegom, rekao da je izgubljen za duži period, a oprečne informacije su govorile da je jesenji dio završen za bočnog fudbalera Sarajeva. Ipak, nakon urađenih pretraga, sutanovljeno je o kakvoj se povredi radi, te je Nigerijac počeo sa terapijama.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma znamo mi @Zagore da si ti bolesnik od navijaca, niko to ne spori, ali buraz opra ga i ti malo previse...Niko nije zadovoljan,vise ubijeni u pojam nego razocarani,ali nekad se mora nesto i istrpiti,pa na kraju ocijeniti i poduzimati korake...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:25Ako je neko nervozan,razocaran i ogorcen momentalno to znaci da je simpatizer? Jednostavno mi je muka od Fedjinih nebuloza,od primanja petardi i njegovog hvalisanja,spominjanja Veleza i hebenog Goska kao da je vodio Real Madrid,i na ovom pressu je spomenuo opet i Velez i Gosk neka neko kretenu objasni da mi nismo ni Velez ni Gosk. Stvarno nemam volje na forumu dokazivat moju vezanost za klub u svakom pogledu.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!
Sta sad uraditi,tjerati Fedju?
Da li je to rijesenje?
Ako jeste,evo prvi sam,ali kao sto i sam znas iz ranije vidjenog,hajra nismo imali...
Koliko je karta za zapad, ako neko moze hitno odgovorit
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6 KM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Na kraju ispade ovo win-win za nas. Musa se vraca aBd uskoro, a dobili smo Vrsajevica koji je odlican backup.MortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:09Vidjelo se to jučerGhost67 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 12:55Feđa Dudić je, nakon utakmice Pod Bijelim brijegom, rekao da je izgubljen za duži period, a oprečne informacije su govorile da je jesenji dio završen za bočnog fudbalera Sarajeva. Ipak, nakon urađenih pretraga, sutanovljeno je o kakvoj se povredi radi, te je Nigerijac počeo sa terapijama.
Izvor: S P O R T 1.![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nisam druze za smjenu to sam rekao sto puta,samo mi skace po zivcima sa ovim presovima,kukanjem,spominje Gosk i Velez svaki hebeni press,nek nesto uradi da trzne ekipu da pocne igrat a ne da mi prica kako je radio u Velezu i Gosku. Znam da perem to stoji ali samo kad se tice njegovog kukanja jer i on mene opere svake sedmice svojim izlaganjima. Idemo danss pobijediti ako Bog daVanja8 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:11Ma znamo mi @Zagore da si ti bolesnik od navijaca, niko to ne spori, ali buraz opra ga i ti malo previse...Niko nije zadovoljan,vise ubijeni u pojam nego razocarani,ali nekad se mora nesto i istrpiti,pa na kraju ocijeniti i poduzimati korake...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:25Ako je neko nervozan,razocaran i ogorcen momentalno to znaci da je simpatizer? Jednostavno mi je muka od Fedjinih nebuloza,od primanja petardi i njegovog hvalisanja,spominjanja Veleza i hebenog Goska kao da je vodio Real Madrid,i na ovom pressu je spomenuo opet i Velez i Gosk neka neko kretenu objasni da mi nismo ni Velez ni Gosk. Stvarno nemam volje na forumu dokazivat moju vezanost za klub u svakom pogledu.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!
Sta sad uraditi,tjerati Fedju?
Da li je to rijesenje?
Ako jeste,evo prvi sam,ali kao sto i sam znas iz ranije vidjenog,hajra nismo imali...