@legenda i ja sam joj to mislio reć

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam mislio da je ovaj mali makar malo ozbiljniji@neno nećeš valjda u Goražde kod njegovih
E sadneno#4 je napisao/la:Vidis kako je ovaj legenda naivan. Moras sva vrata uvijek da drzis otvorena moj legenda![]()
![]()
Ko zna sta ce sutra da se desi?
Pa što nisi rekao, ne smije se Zisko tako vrijeđatiLBJ MVP je napisao/la:
@legenda i ja sam joj to mislio reć
Kaku??HZ_ilidzaa je napisao/la:Đe' ste rajaLegendo , eto otvorio sam ti fabriku u mahali
"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.
Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala.
Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prstena si onako damski uzela posljednji komad masnog somuna, njime si pokupila posljednji komad pljeske i slasno i s uzivanjem si ih stavila u usta. Nakon toga si graciozno vilicom pokupila nesto luka i pridruzila ga pljeski i somunu u procesu zvakanja i prezivanja.
Usta su ti se pomicala kako si zvakala, pratio sam svaki pokret misica na tvom licu dok si punih usta pokusavala da sazvaces pogolem komad sa pljuvackom razblazene i izmijesane pljeske, somuna i luka.
U tome je zazvonio tvoj mobitel, zvono je bila nova melodija cecinog hita. Javila si se onako elegantno i punih usta nekome nepoznatom ko nije donio jesen u sjevernu sobu rekla "Haloooo"...tvoje drugarice, sve u kombinaciji pink i bijele cizme, utegnuto i sa izbacenim dekolteom...
Nisam imao hrabrosti da ti pridjem, i nadam se da cu te ovako naci. Pretpostavljam da ne koristis internet, ali mozda neki tvoj komsija ima pa ce te mozda prepoznati. Ja sam celav, nosio sam crnu utegnutu body majicu sa zlatnim lancem preko i utrpanu u farmerke. Na nogama sam imao crne spicoke cipele. NA desnoj ruci imam srebrnu narukvicu od nane rahmetli, a na desnom ramenu tetovazu sa onom zicom. Na stolu mi je bio mobitel najnovija Nokia 5746i sa kamerom 2 megapiksela i kljucevi od BMW-a, 1988 godiste, benzinac. Nadam se da ces me se sjetiti. NE mogu te nazvati nemam kredita.
Što ću bit ozbiljanneno#4 je napisao/la:Ja sam mislio da je ovaj mali makar malo ozbiljniji@neno nećeš valjda u Goražde kod njegovih![]()
![]()
Ja samo mogu u Gorazde kod Redze, i nikako drugacije![]()
Evo spomenuću joj sutra(valjda imam časPa što nisi rekao, ne smije se Zisko tako vrijeđati
Zagrebali ih svijuHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa prevent bolanSalim se , ali vecina kombija u preventu su ti moj tako da cuvaj da mi ko ne zagrebe kombije
![]()
Pa znas sta je kombi ebo ga tilegenda reala je napisao/la:Zagrebali ih svijuHZ_ilidzaa je napisao/la:Pa prevent bolanSalim se , ali vecina kombija u preventu su ti moj tako da cuvaj da mi ko ne zagrebe kombije
![]()
dabogda
![]()
A kaki kombiji![]()
Znam jbt, kamion je teretno voziloHZ_ilidzaa je napisao/la: Pa znas sta je kombi ebo ga tiTeretno vozilo , voze iz gorazda za njemacku i obrnuto
Kako se to odmah sve raspita i kroz par dana nema kombijalegenda reala je napisao/la:Znam jbt, kamion je teretno voziloHZ_ilidzaa je napisao/la: Pa znas sta je kombi ebo ga tiTeretno vozilo , voze iz gorazda za njemacku i obrnuto
![]()
Pa tako mi objasni, a ne kombiji su moji![]()
Koje su marke, kolko košta jedan, koliko ih imaš???
ee racku jaraneLBJ MVP je napisao/la:Kako se to odmah sve raspita i kroz par dana nema kombijalegenda reala je napisao/la:Znam jbt, kamion je teretno voziloHZ_ilidzaa je napisao/la: Pa znas sta je kombi ebo ga tiTeretno vozilo , voze iz gorazda za njemacku i obrnuto
![]()
Pa tako mi objasni, a ne kombiji su moji![]()
Koje su marke, kolko košta jedan, koliko ih imaš???
Eh to se cijeni , sutra se javi u prevent imat ces privelegiju da vozis viljuskara i da utovaras robu u kombilegenda reala je napisao/la:Ma nisam vam ja od tog posla, šta vam je
HZ_ilidzaa je napisao/la:Eh to se cijeni , sutra se javi u prevent imat ces privelegiju da vozis viljuskara i da utovaras robu u kombilegenda reala je napisao/la:Ma nisam vam ja od tog posla, šta vam je![]()
Kad god mognešlegenda reala je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Eh to se cijeni , sutra se javi u prevent imat ces privelegiju da vozis viljuskara i da utovaras robu u kombilegenda reala je napisao/la:Ma nisam vam ja od tog posla, šta vam je![]()
![]()
![]()
![]()
U kolko da dođem![]()
![]()
A imate li bagera i to bi ja volio voziti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.