jesil sad u fazonu: "prije dva dana ja vama reko, vi mene zajebavali, e sad vam necu ni govoritsolinas je napisao/la:nesto bi vam rekao ali nesmijem...upravo sam se informisao...nisam dosad omanuo,ali opet...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jesil sad u fazonu: "prije dva dana ja vama reko, vi mene zajebavali, e sad vam necu ni govoritsolinas je napisao/la:nesto bi vam rekao ali nesmijem...upravo sam se informisao...nisam dosad omanuo,ali opet...
J e b a n i smo a i razotkrivenisamke12345 je napisao/la:http://****/clanak/9830/azmir-h ... -pojacanje eto ko je M.S
nadam se da je takosolinas je napisao/la:steva je nas
klma1 je napisao/la:zar opet...edo07 je napisao/la:Ima da vas Satke sve pohapsi
ma de uzivam kako se balavurdija upeca..coelho41 je napisao/la:nadam se da je takosolinas je napisao/la:steva je nas![]()
a nemoj boga ti pristajat tamo na PL prepucavanjima s onim likovima što jedva čekaju nekog da ismijavaju.
dobro dosao STEVANOVIC MIROSLAVE...MIsija je napisao/la:Ja sam zadovoljan i sa opstankom u pl e ako se ukaze kakva prilika prema gornjem dijelu tabele biće super
nisi pouzdan, rekao si da će u srijedu biti na KupresuAVOKADO je napisao/la:M.S. dolazi rekoh ja vama jos u nedjelju
po cemu je to bolje, tebi bog ne moze ugodit.Chinaglia je napisao/la:Stevo je ok, al' bolje da smo doveli Ibričića
Stevanovic je daleko bolji od Ibricica...mladji,gladan uspjeha i dokazivanja da MOZE i da nije bez veze potpisao za Sevilju..KRILO....od Ibricica je brzi svjetlosnu godinu..bio je u opciji Bilbija al on nije klasicno krilo nego igra vise iza napadaca..Chinaglia je napisao/la:Stevo je ok, al' bolje da smo doveli Ibričića
idu sezonske TOP...a jos to nije medijski najjace propraceno..tek slijedi najbolje....merak je napisao/la:Kupujte sezonske dok jos mozete i ima![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.