FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jan 2016, 22:26

Bravo Lewy, jos jednom zahvaljujuci tebi dolazimo do vrijedna tri boda. :tokralju:

O mesarima iz Hamburga necu ni da pricam, oni su svoje lice pokazali na terenu te mi je duplo draze sto smo ih pobijedili.

Steta za Boatenga ali bi bilo cudo da smo mec zavrsili bez povrede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 jan 2016, 22:26

Bez obzira što je Lewa dao 2 gola, Coman je bio daleko najbolji igrač na terenu. Mullera ne treba vaditi iz igre, sem ako je baš neophodno.
Costi će trebati malo vremena da vrati formu, sve u svemu teška utakmica ali bitna su 3 boda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 22 jan 2016, 22:32

alonso i thiago su igrac manje na terenu, ovaj prvi je bio nesto i konkretniji. O ovom guardiolinom pulenu nemam rijeci jer nije nista ali apsolutno nista pokazao. Vidal ba mora igrati i kraj price. Skok nam je katastrofa.

Koman najbolji danas, nevjerovatni potezi njega i Coste. Unose svjezinu u nasu ekipu.
Na srecu smo danas ali eto valjda se ovo sta popravi jer smo tek poceli sezonu :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 jan 2016, 22:39

Bruno nas je iznenadio sa visokim presingom sto za nas ne bi smio biti slucaj. Veza odbrana-sredina nije postojala. Pretesko smo iznosili loptu sto sam negativno iznenadjen, dva pasa nismo mogli sastaviti. Vidi se da smo izasli iz pauze i teretane, dosta rutinskih stvari nije funkcionisalo.

Coman je brilijantan iako sam misljenja da se ne bi smio ovako forsirati u ovakvim tekmama i ovakvom terenu. Velik je rizik povreda. Costa je napravio par prodora ali su ga izolacijom i flasterlm sa 2-3 igraca neutralisali, to je trebao neko da iskoristi iz srdine terena ali nije. Lahm, Thiago, Alonso i Alaba nisu nikako funkcionisali niti individualno niti timski i razloge ovakve lose organizacijske i build up igre mozemo traziti u njihovim igrama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jan 2016, 23:09

Ja mislim da je prepona u pitanju, kod njega malo češći problem i to nerijetko bez ikakvog uticaja protivnika odnosno splet nesretnih okolnosti. Za prognoze odsustovanja treba malo pričekati, jer znaju varirati...od slučaja do slučaja. Nadati se što bržem oporavku jer je bez konkurencije naš najbolji stoper.
Ne treba puno galamiti na navodne grubosti igrača HSV-a (jer je pretežno sve bilo okej) pošto se samo na ovakav način može parirati Bayernu. Snažnim presingom, velikom odvažnošću/zalaganjem i ...ponekom frljokom :mrgreen:
Mora se priznati da su oba gola bila jeftina kao i sam penal koji je Adler skrivio.
Vom Jäger zum Gejagten

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 jan 2016, 23:26

Kilava utakmica pravo, nikakve volje, žara, ništa. Više sam očekivao jer sam mislio da su jedva čekali prvu utakmicu.
Coman najbolji, Alonso i Thiago baš loši.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 jan 2016, 01:05

Koja cast je imati ovakvog majstora za napadaca :bow: :pray:
Guardiola je od Lewe napravio cudoviste nevidjenih razmjera.
Dajte mu platu koliko hoce I sta hoce..

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 jan 2016, 08:22

Baš nas je oplelo po obrani. Nas kad stepu ozlijede koncentriraju se na jedan dio ekipe i onda nam rade na kičmi! Nimalo mi se ne sviđa ova ozlijeda Boatenga, nisam na to naviknut. Ne želim to više spominjat i još zazivat vraga...

Inaće ono što je bitnije je to da mi je sve više neugodno, pričati o Robbenu kao stammspieleru, o dovođenju zamjene za njega, o kupnji Hazarda, o davanju šanse Gotzeu, o bacanju drkice na Costu, pored ovakvog Comana! :shock:

Pa lik je stroj, bombetina, užas i pošast sa suparničke igrače. Za razliku od Coste koji mora dobit ideju da ti slomi kičmu ovaj ti ju strga kad se sjeti i ne mari na kojoj strani igra. To pod hitno treba Germanizirati i dat mu ugovor na jedno 6-8 godina.

Nedo Bog da ga ne otkupimo i da mu damo ugovor ispod 5 godina. 5 godina je minimum!!!

Lik će jako brzo prerast u megazvijezdu. Malo kad pogledam te Francuze, uskoro će imat ekipu za prvaka svijeta...

S tim da mi je Coman trn u oku jer u njemu vidim rast nekih drugih zemalja i pad švaba! :evil:

Kak je Kingsley BvB-u promakao kroz prste? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pa to je baš tip igrača za njih, jeftin, sexualan, mlad i još ga kasnije možeš prodat za velike pare? Di je bio taj scouting?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jan 2016, 11:24

Pa lik je stroj, bombetina, užas i pošast sa suparničke igrače. Za razliku od Coste koji mora dobit ideju da ti slomi kičmu ovaj ti ju strga kad se sjeti i ne mari na kojoj strani igra. To pod hitno treba Germanizirati i dat mu ugovor na jedno 6-8 godina.
Kad ste ovo doveli Neymara ili je ipak riječ o Messiju? :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 jan 2016, 11:36

@Romagnoli13 Kako ljubav brate?
Mia San Mia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2016, 11:36

Bayern confirm that Boateng suffered an adductor muscle injury. 100% out v Hoffenheim next week. More tests tomorrow
:roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 23 jan 2016, 11:39

R32 je napisao/la:@Romagnoli13 Kako ljubav brate?
Dobra knjiga, poneki film, i nešto više aktivnosti na formu su od velike pomoći u ove zimske dane, kad baš i nemam drugog posla. :)
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 23 jan 2016, 11:50

Update on @JB17Official's injury by @OrtivorOrt from @****: recovery ranges between 2 weeks to 2 months. More tests to follow
:damn:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Klare

Post Postao/la Klare » 23 jan 2016, 16:08

Sinoć i nije bilo loše, gostovanje, Labadia uvijek osokoli svoje da biju. Gdje god čovjek da je radio to su bile neprijateljski nastrojene ekipe.
Inače on voli da njegovi biju, ne može reći da je to slučajnost nego njegova naredba, ali neka i toga, malo starinske škole, a on pored linije sav raščerup'o svoj razdjeljak kao da se i on bije. :D
U jednom trenutku naš trener poš'o nešto k'o da mu prigovori, sreća ne priđe mu na distancu dohvata ruke. :mrgreen:

Ne znam za vaša očekivanja, ali ja sam spustio ljestvicu samo na Bundesligu, da se po prvi put ode do broja 4, neće mi biti krivo kao proteklih godina ako ne osvoji LP, ne znam zbog čega, valjda što osjetimo da ovaj trener nije taj. :?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 jan 2016, 21:00

mislim da će nam Juventus i taj dvomeč protiv njih bit mjerilo koliko daleko možemo u LP, mada moram priznat da smo malo razmaženi čim ne naguzimo u Bundesligi nekog 3-4 razlike odma nam ocekivanja spadaju, ne bi ja jos to tako rano otpisivo nije ni konkurencija u LP nešto nedostižno, ako pobijedimo Juve moći ćemo i Real i PSG i Barcu i svaku drugu prepreku

Klare

Post Postao/la Klare » 23 jan 2016, 21:13

Ma nije meni zbog sinoćnje utakmice, jer je bilo obavljeno baš kako treba uz sigurnu igru koliko to može biti, jer se igralo u gostima.

Nego jednostavno osjećam da ove godine nije red na nas,
a osjećaj katkad vara, doduše mene rijetko :mrgreen: , ali eto, nek ovaj put prevari.

Badstuber odavno nije uvezao ovoliko bez slobodnog vremena, izgleda da je to sanirao, a sad ostaje da se vidi može li biti gdje je bio.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 jan 2016, 00:01

Boateng citam duza pauza i to nekoliko sedmica. Znaci ne ocekujemo ga prije marta. Sa Bastruberom i Benatiom koji su tempirane bombe sto se tice povreda i Javijem koji nije stoper ulazimo u veoma bitno razdoblje. Ne valja ovo nikako. Hocel ikad stati ovo sa povredama, stvarno je frustrirajuce.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2016, 00:47

Nije nekoliko sedmica nego nekoliko mjeseci, tacnije, tri mjeseca. :facepalm:

Hoce li se ikad ove povrede smanjiti? :stop:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 jan 2016, 09:45

Tri mjeseca?, Pep na aparatima, ko ce sad raditi ono sto je radio Boa? Ako ne promjeni pristup i filozofiju bez posjeda po svaku cijenu ne vidim kako mozemo sa ovom defanzivom uraditi ista. Iskusenje i zadatak godine ce biti ovaj dvomec sa Juventusom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jan 2016, 10:14

Sad smo tek nayebali bez najboljeg stopera Evrope 3 mjeseca a igramo na tri fronta. :damn: Javi će morati biti naš oslonac u odbrani jer u Badstubera nemam povjerenje.Yebo ga dan i povrede ovo ne može biti slučajnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []