Da se stupasim.KrojcicaHills je napisao/la:klma1 je napisao/la:zar opet...edo07 je napisao/la:Ima da vas Satke sve pohapsi
![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da se stupasim.KrojcicaHills je napisao/la:klma1 je napisao/la:zar opet...edo07 je napisao/la:Ima da vas Satke sve pohapsi
![]()
![]()
fukaratz je napisao/la:ljudi ubacite sebi u glavu da cemo svaku tekmu izgubiti kad Mujkic ili Salihovic pocnunema za nijh mjesta u ozbiljnim ekipama pogotovo za malog Karlosa koji ne zna hodat kako treba
Burazengija, hocel biti jednogodisnji ugovor ili 2 godine? Ja nesto kontam, ne isplati se Azmiru takvog igraca dovesti na godinu dana.solinas je napisao/la:steva je nas
WhoopChinaglia je napisao/la:Batva, ebo te Gastozz
Nikolic celom precku dodiruje.dzekooooTz je napisao/la:
napokon i zeleni dresovii![]()
![]()
Otici ce vise od 1000 to je sigurno. Sto se tice poraza od Radnika to nema nikakve veze sa kvalitetom igraca. Samo optimizam i sto rekao staragarda SAMO BAHATO sa sezonskim!staragarda je napisao/la:idu sezonske TOP...a jos to nije medijski najjace propraceno..tek slijedi najbolje....merak je napisao/la:Kupujte sezonske dok jos mozete i ima![]()
![]()
...ako ne uvalimo 1 000 sezonskih ,p i c k e smo
![]()
![]()
![]()
![]()
solinas je napisao/la:ma koliko je negative na ovom forumu,ja nevjerujem vise sam sebi![]()
![]()
strah me pisati![]()
![]()
prije 2 mjeseca javim ovdje da pregovaramo sa njim,sad mi crnjak pisati![]()
al eto,dosao on ili ne,na dvije mu negine
KupioRUDARSKA2 je napisao/la:solinas je napisao/la:ma koliko je negative na ovom forumu,ja nevjerujem vise sam sebi![]()
![]()
strah me pisati![]()
![]()
Uz duzno postvoanje brate moj .... prije 2 MJESECA nismo znali gdje nam je glava , a sa Stevanovicem se pregovara tek cc 7 dana .... ja sam napisao da dolazi u srijedu na kupres 90% jer sam dobio info iz prve ruke i procitao neke poruke privatne iz necijeg telefona .
On ima ponudu iz Madjarske , i trenutno se tamo i nalazi ... a ovo sto ste pisali ranije o nekakvim pregovaranja sa ovim i onim su SAMO NAGADJANJA , a evo ovaj put imao si srece na "lutriji" brate .... imo si predosjecaj neki i nakon nekog vremena tj igrac i dodje u kombinaciju ....
p.s. nemojte se prepucavati tamo s onom djecom po forumima , imamo svoju temu i pisimo ovdje ... nego koliko nas ima na forumu , ajmo da se jave svi koji su kupili i koji kupe sezonske .... od sad ulazim u dialog samo s onim ko ima sezonsku . to stupa na snagu od prvog kola PL !!!
Jel prešla cifra od 200 (serijski)merak je napisao/la:KupioRUDARSKA2 je napisao/la:solinas je napisao/la:ma koliko je negative na ovom forumu,ja nevjerujem vise sam sebi![]()
![]()
strah me pisati![]()
![]()
Uz duzno postvoanje brate moj .... prije 2 MJESECA nismo znali gdje nam je glava , a sa Stevanovicem se pregovara tek cc 7 dana .... ja sam napisao da dolazi u srijedu na kupres 90% jer sam dobio info iz prve ruke i procitao neke poruke privatne iz necijeg telefona .
On ima ponudu iz Madjarske , i trenutno se tamo i nalazi ... a ovo sto ste pisali ranije o nekakvim pregovaranja sa ovim i onim su SAMO NAGADJANJA , a evo ovaj put imao si srece na "lutriji" brate .... imo si predosjecaj neki i nakon nekog vremena tj igrac i dodje u kombinaciju ....
p.s. nemojte se prepucavati tamo s onom djecom po forumima , imamo svoju temu i pisimo ovdje ... nego koliko nas ima na forumu , ajmo da se jave svi koji su kupili i koji kupe sezonske .... od sad ulazim u dialog samo s onim ko ima sezonsku . to stupa na snagu od prvog kola PL !!!
Tuzlak04 je napisao/la:Jel prešla cifra od 200 (serijski)![]()
Ja uzimam sutra kad se možda očekuje masovnija prodaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.