Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sa Alegrijem se jedino Mourinho može mjeriti u Italiji, ova ostala buranije nije dostojna iste rečenice
. Na drugu stranu što obojica igraju fudbal koji većina ne želi gledati. Kratko i jasno.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Max je dobar samo kad mu je konkurencija za qurca, sad kad ima konkurenciju iako ima najjaci kadar ne moze meda, tako je bilo i 2011 kad je sa nama uzeo, imao qurac konkurenciju, a imao daleko najjacu ekipu
Special one je ipak spejs satl za Maxa i on ce to pokazati iducu sezonu kad ocekujem da se Roma bori za sami vrh uz par igraca koje ce on dovesti
Kako to da je Max za k...a 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Max Allegri je daleko najbolji trener u Italiji kao i najbolji trener rođen u Italiji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Slozit cu se oko konsultacije a ne konstatacije

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Samo je jedan konsultant ovdje

Za sta navijamo veceras, produzetke i penale ?

Iskreno obe ekipe su mi mrske, kad bi moglo da niko ne osvoji najbolje

Al hajd eto nek budu penali i nek zebre pobjede

- Beduin
- Kontakt:
Nevjerovatno da od nekoliko streamova gdje [ratim svaku tekmu niti jedan nece pokrene ovu utakmicu. U pi4ku materinu i streamovi vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ima li ko kakav link utakmice?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Čovjek osvajao titule kada su Inter i Milan bili klubovi za srednjeg doma Serie A i borili se za Ligu evrope i sad on kao neki stručnjak, preuzeo ekipu koja je 3 puta zaredom bila prvak i realno jedno 25 bodova bolja od svojih pratilaca. Pa poli ako osvoji titulu sa Milanom to je vrijednija od svake Maxove titule. A kad pričamo o aktivnim trenerima iz Italije Max se ne može mjeriti ni sa Conteom - koji mu je sve ostavio na ravni, a svoju vrijednost dokazao i u EPL i ponovo sa Internom kad je strusio dominaciju Juvea, i Mancini koji je pokoravao takodjer i Seri A i EPL i sa Italijom Evropu.
Uzivo su?,nikako ne mogu da razumijem kakva je razlika kad prenose LP i neke druge stvari sa lica mjesta gdje prijenos zvuci najnormalnije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Momak, ti si zalutao ovdje.Sport90 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 22:08Čovjek osvajao titule kada su Inter i Milan bili klubovi za srednjeg doma Serie A i borili se za Ligu evrope i sad on kao neki stručnjak, preuzeo ekipu koja je 3 puta zaredom bila prvak i realno jedno 25 bodova bolja od svojih pratilaca. Pa poli ako osvoji titulu sa Milanom to je vrijednija od svake Maxove titule. A kad pričamo o aktivnim trenerima iz Italije Max se ne može mjeriti ni sa Conteom - koji mu je sve ostavio na ravni, a svoju vrijednost dokazao i u EPL i ponovo sa Internom kad je strusio dominaciju Juvea, i Mancini koji je pokoravao takodjer i Seri A i EPL i sa Italijom Evropu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Slozi ga Duci ko metar drva.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.