Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 15:16

[youtube][/youtube]
Da ga hoce bogdom barem dva :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 17 nov 2009, 15:17

u evropi se sada najostrije kaznjavaju rasisticki povici ;) sudija prekida utakmicu odma tako da neka budala izusti slucajno :evil:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 15:17

Ovo sto prde za nekvalitetan teren treba ih odmah u startu posijeci.
Pet reprezentacija je igralo u ovim kvalifikacijama zajedno sa Spanijom koja je velesila i za Portugal.
I sad se oni nasli pametni :roll:
Uostalom i nasi igraci igraju na tom istom terenu.
Ziva istina je da ,,hrdzavom ku-rcu svaka dlaka smeta,, :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 15:17

e sad neka vide nase tv kuce kako se reaguje njihove odma sve javljaju dok nase sute nisu nista prikazali sta se desavalo u portugalu

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 15:20

Bajramović: Navijači su naša velika šansa, u Zenici uvijek nešto dobroga napravimo

REPREZENTATIVNI veznjak BiH Zlatan Bajramović prokomentirao je lisabonsku utakmicu, a zatim i procijenio šanse Ćirinih Zmajeva u uzvratnoj utakmici u Zenici. Bajramović je prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija gledao s klupe, a žuti kartoni Rahimića i Muratovića u toj utakmici znače da će veznjak Eintrachta u revanšu biti u prvoj momčadi.

"Stvorili smo dosta dobrih situacija pred portugalskim golom, nevjerojatno je da nismo postigli gol. Međutim, ono što je dobro je da protivniku nismo dozvolili toliko šansi koliko smo se plašili. Dosta smo ih dobro zaustavili. Na početku su bili veoma opasni, kada su nas stisli, bilo je mučno. Teško im je prići. Imaju dosta tvrd bedem na sredini terena, ali na kraju meča smo vidjeli da, kada im se približimo golu, u obrani imaju dosta rupa i da njihovim defenzivcima ne treba mnogo za paniku", rekao je Zlatan Bajramović za Dnevni Avaz.

"Pokušavali smo kratkim pasovima i iz jedne takve greške primili smo gol. Zato je možda i bolje što su Spahić i njegove kolege iz obrane često nabijali loptu Džeki i Ibiševiću. Problem nije u nabijanju, nego u tome što su oni te lopte teško primali. Duge lopte su nešto što u revanšu treba još više raditi", dodao je.

Minimalan poraz u Lisabonu i nije nešto dobar rezultat, smatra Bajramović...

"Ne mogu se oteti dojmu da Portugalci imaju značajnu prednost. Zbog toga, moramo biti oprezni, ne smijemo im dopustiti da zabiju gol i dotuku nas. Navijači su naša velika šansa. Idealan rasplet bio bi kada bismo ih iznenadili na početku, dok se još ne naviknu na pritisak. U Zenici se uvijek nešto napravi tko god da je protivnik", rekao je za kraj reprezentativni veznjak.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 15:20

jocker123 je napisao/la:
Ada je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci :roll: , nek ih je sdid ako mogu a nedodju :oops: , a sve neke patriote!
ragnik je bio i protiv turske,kako sam ja cuo on navija za BiH ;)
Navijao bi i ti da ti je u tvojoj kancelariji ,,sekretarica i poslovodza,, u toj ekipi :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 17 nov 2009, 15:20

Jackie_Chan je napisao/la:
deni_23 je napisao/la: "BiH reprezentacija u Lisabonu je dočekana vrlo toplo pa smo se nadali istom tretmanu kada dođemo u goste.
Čuj :|
Isti su tretman sigurno dobili. Sta placu vise :twisted:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 15:20

Portugalsko osiguranje u BiH unijelo dva pištolja

Prema informacijama koje smo dobili iz Granične policije BiH, oni su od primili najavu i zahtjev Ministarstva vanjskih poslova za izdavanje privremenih dozvola za nošenje oružja pripadnika osiguranja fudbalske reprezentacije Portugala.

"U skladu sa standardnom procedurom i sa svojim nadležnostima Jedinica granične policije Aerodrom Sarajevo je izdala dvije privremene dozvole za nošenje oružja pripadnicima Portugalske specijalne policijske jedinice Odjela za ličnu sigurnost, za period njihovog boravka u našoj zemlji", izjavili su za Sarajevo-x.com iz Granične policije BiH.

Prema informacijama kojima raspolažemo, sa reprezentativcima Portugala stiglo je i brojno osiguranje od 20 članova koji se brinu za sigurnost gostujućih fudbalera. Pored njih, za sigurnost portugalskih fudbalskih zvijezda brine se i MUP ZDK. Fudbaleri Portugala, njihovo osiguranje te brojne delegacije Fudbalskog saveza te zemlje smješteni su u hotel Zenica.

Podsjećamo da su portugalski mediji javili da su njihovi reprezentativci sinoć po dolasku na Sarajevski aerodrom vrijeđani, verbalno napadani, pa čak i pljuvani.

Prema najavama dijela navijača reprezentacije, gostujući igrači mogli bi imati besanu noć.

"Plan nam je da dođemo što bliže hotelu, i navijamo što glasnije cijelu noć. Mi smo grupa starijih i ozbiljnijih navijača, nije nam cilj nikakav nered, ne namjeravamo ni bacati petarde, već samo grla i dlanovi da im ne damo spavati", rekao je za naš portal jedan od navijača reprezentacije BiH koji planira ometati Portugalce u odmoru i snu.

SMRT FASIZMU!!!

99zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la 99zenicanin » 17 nov 2009, 15:21

Ljudi Portugalci nas na Youtube-u blate da je lazni snimak, ali je istiniti, imali ko da zna engleski dobro da nas odbrani:

Pogledajte 20-etu sekundu, i foto sa sajta, i sare na ona 2 busa, to je istiniti video clip.

slika

Youtube gdje Portugalska policija pokusava da zataska slucaj, time sto kazu da snimak nije iz Portugala:

http://www.youtube.com/watch?v=9H3B3zJD ... r_embedded

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 17 nov 2009, 15:23

nemam komentara.....dokle vise sve ovo vodi samo se pitam.....svi gledaju kako na nas male mogu kako hoce....a mi njima ne ttrebamo nish oni su evropa.....pa dokle vise ovo se,samo se pitam.....
nasiljem nista dobiti ne cemo to je svima jasno......
sve bi dala da mi odemo ako Bog da na SP al svi su protiv nas.....eh bash zato sho su svi protiv nas......
Boze budi molim te sutra na nasoj strani......svi vjerujemo da mozemo pa nam treba jos i malo srece.....

HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO AKO BOG DA SUTRA PO POBJEDU

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 17 nov 2009, 15:28

fifi treba jedan Platini... da to rijesi kako je rijesio u UEFI.i bise bi prostora bilo za male zemlje..
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 15:30

Dado je napisao/la:
Jackie_Chan je napisao/la:
deni_23 je napisao/la: "BiH reprezentacija u Lisabonu je dočekana vrlo toplo pa smo se nadali istom tretmanu kada dođemo u goste.
Čuj :|
Isti su tretman sigurno dobili. Sta placu vise :twisted:

nih niko ne smije da dira izgleda oni se moraju docekati sa aplauzom i cvjecem jer oni su evropski brazil :D :D :D :D
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 17 nov 2009, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 15:31

99zenicanin je napisao/la:Ljudi Portugalci nas na Youtube-u blate da je lazni snimak, ali je istiniti, imali ko da zna engleski dobro da nas odbrani:

Pogledajte 20-etu sekundu, i foto sa sajta, i sare na ona 2 busa, to je istiniti video clip.

slika

Youtube gdje Portugalska policija pokusava da zataska slucaj, time sto kazu da snimak nije iz Portugala:

http://www.youtube.com/watch?v=9H3B3zJD ... r_embedded
Jedino da se ona zgrada iza srusi pa da se zataska.
Ovako nema sanse.Vrlo je lako otkriti gdje se to zbivalo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 17 nov 2009, 15:36

Pa ne može čovjek da povjeruje kako se Portugalci prave gospodom, a to su jedni kršćanski uhljupi koji su u inkvizističkom stampedu u 15. vijeku brutalnoi pobili i protjerali dotadašnje Muslimansko stanovnoštvo Portugala. Pa sam Lisabon je bio Muslimanski(Arapski).Fakat jedni Španci se nisu žalili ni na šta , nego se ovi uhljupi nasli praviti pametni.E jesmo docekali svasta da nas razna sorta kvazi evropejaca uce pameti i kulturi. Pa mi smo za njih extra kultura

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 nov 2009, 15:36

ma treba ih sve nogama sad gazat... ko eto oni su nas fino docekali... ma smjesni su boga mi... :x :x kako jadno i pateticno... nema veze vratit cemo mi njima to sutra na terenu pa ce da placu za Afrikom!! :lol: :lol:

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 17 nov 2009, 15:36

hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice :?: :?:

nidjeveze
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze » 17 nov 2009, 15:36

joooj Bože zašto zašto??? dobijem gripu 2 dana pred utakmicu :cry: :cry: :cry: Et imam jug ako nekom treba neka javi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2009, 15:38

nidjeveze je napisao/la:joooj Bože zašto zašto??? dobijem gripu 2 dana pred utakmicu :cry: :cry: :cry: Et imam jug ako nekom treba neka javi
Jel krmeca :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 nov 2009, 15:38

zehha je napisao/la:Pa ne može čovjek da povjeruje kako se Portugalci prave gospodom, a to su jedni kršćanski uhljupi koji su u inkvizističkom stampedu u 15. vijeku brutalnoi pobili i protjerali dotadašnje Muslimansko stanovnoštvo Portugala. Pa sam Lisabon je bio Muslimanski(Arapski).Fakat jedni Španci se nisu žalili ni na šta , nego se ovi uhljupi nasli praviti pametni.E jesmo docekali svasta da nas razna sorta kvazi evropejaca uce pameti i kulturi. Pa mi smo za njih extra kultura
ma pusti to bolan... " ne valja teren, trava" itd... oni su vec poceli trazit razloge da se izvlace kad zijane 3-0 :lol: :lol:

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 15:38

jocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice :?: :?:
moguce je svasta kolika je kvota da ce bit a kolika je da nece bit

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.