Da ga hoce bogdom barem dva

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Navijao bi i ti da ti je u tvojoj kancelariji ,,sekretarica i poslovodza,, u toj ekipijocker123 je napisao/la:ragnik je bio i protiv turske,kako sam ja cuo on navija za BiHAda je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci, nek ih je sdid ako mogu a nedodju
, a sve neke patriote!
Isti su tretman sigurno dobili. Sta placu viseJackie_Chan je napisao/la:Čujdeni_23 je napisao/la: "BiH reprezentacija u Lisabonu je dočekana vrlo toplo pa smo se nadali istom tretmanu kada dođemo u goste.
Dado je napisao/la:Isti su tretman sigurno dobili. Sta placu viseJackie_Chan je napisao/la:Čujdeni_23 je napisao/la: "BiH reprezentacija u Lisabonu je dočekana vrlo toplo pa smo se nadali istom tretmanu kada dođemo u goste.
Jedino da se ona zgrada iza srusi pa da se zataska.99zenicanin je napisao/la:Ljudi Portugalci nas na Youtube-u blate da je lazni snimak, ali je istiniti, imali ko da zna engleski dobro da nas odbrani:
Pogledajte 20-etu sekundu, i foto sa sajta, i sare na ona 2 busa, to je istiniti video clip.
Youtube gdje Portugalska policija pokusava da zataska slucaj, time sto kazu da snimak nije iz Portugala:
http://www.youtube.com/watch?v=9H3B3zJD ... r_embedded
Jel krmecanidjeveze je napisao/la:joooj Bože zašto zašto??? dobijem gripu 2 dana pred utakmicu![]()
![]()
Et imam jug ako nekom treba neka javi
ma pusti to bolan... " ne valja teren, trava" itd... oni su vec poceli trazit razloge da se izvlace kad zijane 3-0zehha je napisao/la:Pa ne može čovjek da povjeruje kako se Portugalci prave gospodom, a to su jedni kršćanski uhljupi koji su u inkvizističkom stampedu u 15. vijeku brutalnoi pobili i protjerali dotadašnje Muslimansko stanovnoštvo Portugala. Pa sam Lisabon je bio Muslimanski(Arapski).Fakat jedni Španci se nisu žalili ni na šta , nego se ovi uhljupi nasli praviti pametni.E jesmo docekali svasta da nas razna sorta kvazi evropejaca uce pameti i kulturi. Pa mi smo za njih extra kultura
moguce je svasta kolika je kvota da ce bit a kolika je da nece bitjocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.