Ja koliko sam ispratio, doduse povrsno, Gattusu su obecali nekakva pojacanja koja nije dobio. Mislim da se nije sam postavio za trenera Hajduka, tako da ne razumijem neprijateljsku atmosferu, ni bilo koji dr. trener ne bi mogao trenutno vise sa Hajdukom.Rosicky je napisao/la: ↑19 mar 2025, 18:46
Ma dobro Štimac brani Jeličića jer su kumovi a i jer mrzi sve što ima veze sa upravom Hajduka.
Jeličić stvarno daje kvalitetne analize i barem 95% onog što kaže ima veze sa utakmicom ali da se to primi i bude gledano ubacuje neumjesne komentare i to stvarno ispadne debilno.
Tipa komentari na račun inteligencije Dialla i njegovog djeteta je previše i za neke kafansko-pijanske rasprave.Ljudi brane to sa onim što vide u engleskoj ali tamo pounditi "vrijeđaju" sebi ravne tj. jedni druge a ne igrače i one na terenu.
Kada se uzme u obzir Gattuso on je isto redikul svoje vrste.Želi da se priča o igri i diže prst zbog toga a kada god ga se pita nešto o igri on se žali na pritisak ili izbjegava odgovor na neki drugi način.
Sve što ima veze sa Hajdukom uvijek je retardirano pa tako i gatuso i jeličić.Kanalizacija svijeta ili što bi se reklo,Split.
1. HNL
Re: 1. HNL
embrace the chaos
Jelešković sa Rožmanom u Osijeku? Mislim da sam ga vidio na ovom videu sa prvog treninga što je Osijek objavio.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Jeste, on i onaj Gobec su došli sa njim.
Izgleda su u Osijeku pametniji od nas pa mu nisu dali da pola Domžala uvali u klub.
Na pressu direktor je rekao da od "plave cigle" nema ništa i da im treba neko "stručniji".
Uzet će KUP garant, ima Belupo na jednu utakmicu i onda vjerovatno Istru, Rijeka teško da će ići na dva fronta.
Izgleda su u Osijeku pametniji od nas pa mu nisu dali da pola Domžala uvali u klub.
Na pressu direktor je rekao da od "plave cigle" nema ništa i da im treba neko "stručniji".
Uzet će KUP garant, ima Belupo na jednu utakmicu i onda vjerovatno Istru, Rijeka teško da će ići na dva fronta.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Možda griješim, ali htio sam pitati što nikad nema ljudi na istoku stadiona u Puli sem kad dolaze Hajduk i Dinamo?
Nemaju oni neku posjetu ali cijenim da bi bar neko na tu tribinu išao.
Protiv Osijeka prazna ta tribina. Govorim o onoj preko puta kamera. To je valjda istok.
Protiv Osijeka prazna ta tribina. Govorim o onoj preko puta kamera. To je valjda istok.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Dinamo bi bas mogao izgubiti titulu ove sezone, nisu uopste ubjedljivi kao ranijih sezona. Kiksat ce oni jos do kraja, ali vidjet cemo hoce li to znati iskoristiti Rijeka ili Hajduk.
embrace the chaos
-
- Kontakt:
Kakav penal svira Spletkovicu, toliko ocigledan da nije bilo potrebe za provjerom
Rijeka zabije Dinamu i Hajduku sedam komada i onda ne može Šibenika dobiti. Tako neće uzeti titulu. Za Hajduk sad ili nikad. Ovo moraju iskoristiti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ma i proslu sezonu je djelovalo kao da ce Hajduk konacno uzeti titulu ali su prosuli prednost. Evo sad imaju 9 kola do kraja, sitna je prednost koju imaju s obzirom da vodeca 3 tima igraju izmedju sebe do kraja, Hajduku je prednost sto obje utakmice su na Poljudu i Dinamo nije vise tako siguran kao ranije, mogu kiksati bilo gdje. Drazi mi je Dinamo u hnl-u, ali za ligu bi sigurno bilo bolje da Hajduk osvoji.
embrace the chaos
Jao Dinama 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ubi Istra Dinama 3-0. Ako se ne desi kakvo čudo, Hajduk će imati +8 na 8 kola do kraja u odnosu na Dinamo. Ostaje im onda borba s Rijekom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- superFrankie
- Kontakt:
Hajduk ako ove sezone ne osvoji, nece nikad
Dinamo je prvak, reko Joško, do Božića
Istra kao i još nekoliko klubova u Hrvatskoj ima kategorije utakmica pa tako u skladu s tim određuju koje će tribine biti u funkciji i kolika će cijena ulaznica biti.Riziko je napisao/la: ↑30 mar 2025, 14:59Možda griješim, ali htio sam pitati što nikad nema ljudi na istoku stadiona u Puli sem kad dolaze Hajduk i Dinamo?
Trenutni vlasnici Istre su skontali da je isplativije spustiti cijenu ulaznice za zapad nego plačati ljudstvo za tribinu na koju će max doći 100 ljudi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Bože dragi štatus uradí Dialo.
Tjeraj **** odmah po završetku utakmice. Ne daj mu da se vrati u Split

Tjeraj **** odmah po završetku utakmice. Ne daj mu da se vrati u Split
- superFrankie
- Kontakt:
Nece nikad
Da im dadnes 20 bodova vise na pocetku prvenstva, prosuli bi i to

Da im dadnes 20 bodova vise na pocetku prvenstva, prosuli bi i to
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Alergicni na titulu jednostavno. Samo jos cekam kiks Rijeke i da Dinamo opet uzme.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
Kakav penal za Hajduk.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.