BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Valencia
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Valencia » 19 apr 2012, 18:28

HzBvB je napisao/la:Po meni dovodjenje Reus-a ako ne bude para za Kagawino produzenje je GLUPOST ! ( druga je prica da Kagawa nece da ostane i tako to, nesto sto uprava nije pogla predvidjeti...onda je ok )
To je to.

Antone

Bajern nema sta traziti pored MU i Celzija.

Celzi nije idealna opcija za Kagavu. Oni igraju 4-3-3 sto mislim ne odgovara Kagavi. Vidjet cemo.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 apr 2012, 19:08

slika

Ajmo stuć' još ove tri do kraja pa da postavimo novi rekord Bundeslige od 81 bod u sezoni :!:
Kad bi ovo uspjeli bila bi ovo historijska sezona za nas u Bundesligi ako već to sad nije... :?

P.S. Na oficijalnoj stranici Man City-a objavili interesovanje BvB-a i FcB-a za Džeku :!:

Puno se to spominje da bi bila samo šuplja priča. :?

:idea: Možda Kagawa u City a mi mlatnemo Džeku :?: :!:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 19 apr 2012, 19:43

Semir bvb je napisao/la:slika

Ajmo stuć' još ove tri do kraja pa da postavimo novi rekord Bundeslige od 81 bod u sezoni :!:
Kad bi ovo uspjeli bila bi ovo historijska sezona za nas u Bundesligi ako već to sad nije... :?

P.S. Na oficijalnoj stranici Man City-a objavili interesovanje BvB-a i FcB-a za Džeku :!:

Puno se to spominje da bi bila samo šuplja priča. :?

:idea: Možda Kagawa u City a mi mlatnemo Džeku :?: :!:
moj sema što ne bi bilo,šinju vezati do 2016-e a ubrati kloca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: onda bi jednostavno orali terenom :D :D :D :D :D

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 19 apr 2012, 20:27

HzBvB je napisao/la:Ako se odluci za odlazak , ja mu mogu reci samo HVALA TI ZA SVE !

Ako hoce da ide, evo mu jedna prigodna :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Ja sam mislio kad ode sahin da cemo da opadnemo. Da cemo momacki grohnuti, jer nam se na njemu zasnivala igra. A mi obaramo rekorde, mozemo osvojiti najvise bodova u historiji Bundeslige i sta sve ne...
Ako Shinji ode, naci cemo drugog. Mozda i boljeg. Ko zna sta Klopp ima na umu. Kad se on ne sekira (ni za sahina prosle sezone ni za Kagawu sada), sto bih se ja sekirao. Prosle godine titula, ove godine titula, cak ove godine i prebacaj jer smo dogurali i do finala kupa. Prosto opusteno, laganini uzivanje 8-)

Ako misli da moze bolje, neka ide. Halal mu bilo. Samo da ne zavrsi ko onaj jedan prije njega, sto ga spomenuh ranije u postu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 19 apr 2012, 20:29

u subotu nas očekuje derbi kola, derbi dvije Borussie... očekujem i nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici, i nek pobjedi bolji... i samo da znate da mi ne dolazimo spuštenih gaća, ne bi trebali olako da nas shvatite...

Kod nas će faliti zbog ozlijeda odnosno gripe Neustadter i De Camargo. Marx je već odavno otpisan zbog operacije koljena a i Reus se danas žalio na manju povredu... Nadam se da će Marco biti fit u subotu i da će da vam uvali kojega ;)

I za kraj jedna muzička numera od mene :D ;)

[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 19 apr 2012, 21:08

Pale_Companion je napisao/la:u subotu nas očekuje derbi kola, derbi dvije Borussie... očekujem i nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici, i nek pobjedi bolji...

Pale ljubavi, nemu tu nikakvog derbija. Vidis da su nas krenula silovanja ovih iz vrha tabele. Sta cu vam ja, takav vam grah pao da ste vi iduci na redu :mrgreen: . Prvu tekmu ste se izvukli sa remijem, a u subotu cete dobiti po tamburi 8-)

Salim se ja, mozda dobijete jedan bod, ali pod uslovom da nam istrenirate nekog novog Reusa ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 apr 2012, 23:51

kraljttbvb je napisao/la: Salim se ja, mozda dobijete jedan bod, ali pod uslovom da nam istrenirate nekog novog Reusa ;)
Ma kakav bod? Idemo na tri pobjede pa da postavimo novi rekord. Kad ćemo ak' ne sad kad smo tako blizu cilja?

Nema sumnje da je M'gladbach najteži protivnik od preostala 3, ali padali su i "jači" i to prošle sedmice... ;) 8-)

Samo pobjeda dolazi u obzir :!: 8-)

Jedino bi bio problem ako Bayern ne dobije Werdera, jer oni igraju u 15:30 a mi u 18:30, eh onda bi mi bili već prvaci bez obzira ili bio 1 ili x ili 2. Vrlo vjerovatno je da će Bayern kiksat' jer su maksimalno skoncentrisani na Real i tada bi možda nastao problem motivacije kod nas ili bi euforija zarazila sve - osim ako svi budu fokusirani na postavljanje tog historijskog rekorda bez obzira na ostale ishode.
Da se postavi rekord i da njihova imena budu zapisana u knjigama DFL-a ili DFB-a zauvijek - to je svima cilj vjeruj mi :!:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 apr 2012, 23:57

kraljttbvb je napisao/la:Salim se ja, mozda dobijete jedan bod, ali pod uslovom da nam istrenirate nekog novog Reusa ;)
Yah, pa nam "treniranje" naplatise 18 milki. :lol: Neka, dosta. :twisted:

Ovo s kamikazom se stvarno odvuklo. :evil: A Aki javno obeca da ostaje. :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 20 apr 2012, 09:48

Ti Sema brate sve napisa sto se ja ne slazem s tim, ali eto valjda tome sluzi forum,da razmijenimo misljenja.
Kakvo hvala? Pa tek je 2 sezone kod nas a od toga je propustio jednu polusezonu! Igrao je samo 1,5 godinu i frajer bi išao? Kita
Da igrao za stan i hranu a bio jedan od glavnih krivaca za dvije titule, pogotovo za ovu drugu ! 8-)
Frajer ne bi išao ali uprava ga otjeruje , mizernom platom...u njegovim ocima to izgleda kao ponizenje!
Š.upak će bit' ako ode, jer ono što je on nama dao jest ogromno, ali opet se ne može poredit' s onim što je njemu BvB dao i omogućio.
Sad ti rece , omogucio je i on dvije titule BvB....zar nije dovoljno ?

Eh ovo mi je najzanimljivije razmisljanje !
Nudimo mu mjesto u prvom timu i duple pare, igranje LP i borbu za ligu i kup. Šta ćeš više
Nudi mu se mjesto u prvom timu , ma daaaj... :lol: :lol: lik najbolji igrac BvB-a i nudimu se ....brate nudit se moze Leithneru ili Gundoganu mjesto u prvom timu !
Rece ti i ima duplo vecu platu...kad sa strane neko cuje to zvuci kao da ti J.Lo uzima nevinost :lol: a ustvari onda ti dozvoli da joooj jednom udjes...eto tako ja vidim tu duplu platu !
Jebote on treba imat NAJVECU PLATU ili da bude jedan od tri igraca sa najvecom platom ....
Okaci tu k... te price duplo veca....

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 apr 2012, 10:03

HzBvB je napisao/la: Nudi mu se mjesto u prvom timu , ma daaaj... :lol: :lol: lik najbolji igrac BvB-a i nudimu se ....brate nudit se moze Leithneru ili Gundoganu mjesto u prvom timu !
Možda sam treb'o napisat' da mu garantujemo mjesto u prvom timu (na to sam mislio), jer to mu neće bit' baš sigurno u Chelsea-u ili Man Utd-u ili bilo kojem drugom timu.
HzBvB je napisao/la:
Š.upak će bit' ako ode, jer ono što je on nama dao jest ogromno, ali opet se ne može poredit' s onim što je njemu BvB dao i omogućio.
Sad ti rece , omogucio je i on dvije titule BvB....zar nije dovoljno ?
Pitanje je jel' on uopšte bio zaslužan za prvu titulu, jer znamo da je propustio cijeli drugi dio prošle sezone. Iako je bio dobar u prvom dijelu, ne možeš tek tako reć' da nam je donio titulu a njega uopšte nije ni bilo kad je bilo najvažnije. Bio je važan ali nije nam on donio titulu nego Barrios/ Sahin/ Gotze, što je meni još draže - jer njih sad nema a mi deremo opet. :D

Što se tiče ove sezone on je tek zaigrao kad se Gotze povrijedio, znači prije nepuna 4 mjeseca :? . Mnogi su od nas na forumu znali kritikovat Japanca u prvom dijelu sezone, jer je bio k'o rutica.
Mislim da je naša uprava i više nego fer prema njemu. Nude mu platu 3 mil, brutto :!:

Jel ti 100 % povećanje plate djeluje premalo? Bio bi među 5 najplaćenijih igrača BvB-a.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 apr 2012, 17:13

Klopp: Kad-tad i Hoeness će nam skinuti kapu
Jürgen Klopp, trener izglednoga novog-starog njemačkog nogometnog prvaka, dortmundske Borussije, očekuje da im i neskloni predsjednik Bayerna Uli Hoeness prizna da su odlična ekipa.

Jurgen Klopp
Čelnik najvećeg Borussijinog rivala u više je navrata posljednjih mjeseci tvrdio da tim Jürgena Kloppa nije ništa posebno.

"Vrlo je malo stvari koje me interesiraju manje od mišljenja drugih klupskih predstavnika o mojoj ekipi. Međutim, siguran sam da će čak i Uli Hoeness skinuti kapu mojim nogometašima na onom što prikazuju na terenu. Slažem se s njegovom tezom da ništa nismo učinili u Evropi, a sve što mogu je poručiti da radimo na tome", izjavio je Klopp u petak.

Borussia je s osam bodova prednosti pred Bayernom na bod od odbrane naslova prvaka, no ove je sezone eliminirana već u grupnoj fazi takmičenja u Ligi prvaka.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 apr 2012, 18:35

slika

slika ;)

Tactically, Klopp has changed relatively little from last season. He persists with a fairly standard 4-2-3-1, with the wide players charging up to support the forward, yet dropping back level with the holding midfielders without the ball, which can make Dortmund look 4-4-1-1 or even 4-4-2 when striker Robert Lewandowski drops back and helps defend. :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 20 apr 2012, 19:34

Valencia je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Po meni dovodjenje Reus-a ako ne bude para za Kagawino produzenje je GLUPOST ! ( druga je prica da Kagawa nece da ostane i tako to, nesto sto uprava nije pogla predvidjeti...onda je ok )
To je to.

Antone

Bajern nema sta traziti pored MU i Celzija.

Celzi nije idealna opcija za Kagavu. Oni igraju 4-3-3 sto mislim ne odgovara Kagavi. Vidjet cemo.
Lova kod Kagawe za njegovu plaću uopće neće biti presudna, već kako on razmišlja u pogledu planiranja svoje daljnje karijere, tj. da li se vidi već spremnim da pređe u jači klub. Kagawa bi uz Götzea trebao biti najviše plaćen igrač u Dortmundu s ca. 3 milijuna € po sezoni (fiksni dio) + premije.
Pročitajte si članak iz SZ od Rockenhausa koji je jako blizak s BVBovim Umfeldom i sve će vam biti jasno. ;)
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 20 apr 2012, 21:55

momci,kako če biti sutra ? bombardovanje zelenih imenjaka :mrgreen: il gutava utakmica sa remijem ? ja tipujem 4 : 0 :D :D :D :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 20 apr 2012, 23:32

Ja ocekujem ne rjesen rezultat . A ocekujem i Gotzea pa barem 5 minuta ako nista vise :) ...
BvB Echte Liebe !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2012, 10:51

ma ovo se lahko dobija..uz golove Levata i Kagave.a naravno mogao bi jedan zabiti i Gece... :D
jos Rojs nek uvali jedan i dosta..al naravno nista od proslave.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 apr 2012, 12:36

Prle je napisao/la: Pročitajte si članak iz SZ od Rockenhausa koji je jako blizak s BVBovim Umfeldom i sve će vam biti jasno. ;)
mogo si bar link staviti.

Zaš se ja nisam preveč veselio kad je Gotze potpisao. Očekujem tandem prije slavlja ;) Nadam se da me neće razočarati jer želim što jači BvB kada slijedeće godine vratimo titulu u Minhen! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 21 apr 2012, 16:46

Čestitke na tituli
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 21 apr 2012, 17:24

SirAlexFerguson je napisao/la:Čestitke na tituli
Ja sam bio malo uranio jer je Bayern potpuno preokrenuo meč u Bremenu, ali titula svakako nije u pitanju
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 apr 2012, 18:02

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Kehl - Kuba, Kagawa, Perisic - Lewandowski

Subotić ponovo u prvim timu, a vidimo i da će Periša startat' . Ofanzivno od prve minute... ;)

Idemooo po titulu crno-žutiiiiii :D
slika
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 21 apr 2012, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.