Otkud tebe tu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 22 okt 2024, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jesam i nikad nisam dobio pare nazad19vendetta87 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:02Jesi ti vec jednom pisao kako si posudio nekom rodjaku pare, on ti nije vracao, pa te bilo sramota traziti pare nazad?![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Pa jesi li ga kontaktirao? Ako je neka ozbiljnija cifra trebas ga zvati svaki dan ako trebaSurreal je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:05Jesam i nikad nisam dobio pare nazad19vendetta87 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:02Jesi ti vec jednom pisao kako si posudio nekom rodjaku pare, on ti nije vracao, pa te bilo sramota traziti pare nazad?![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne nego otkud to da misliš da ostavljaš dojam lika koji ne živi s mamom. Ili misliš u fazonu ne možeš sebe banovat pa ostaje samo Alem
- JayCatwright
- Kontakt:
Ako iko ostavlja dojam da zivi mamom onda je to administrator bilo kakvog foruma.
Evo tek vidjeh šta si pisao. Momci su manje-više sve napisali, ali bih se volio osvrnuti na jedno.
Činjenica da su mu roditelji počeli praviti sprat u porodičnoj kući mi govori da postoji jedan od sljedeća dva problema:
1) da tvoj jaran nije razmišljao kako će to izgledati, pa se submisivno složio (nije gledao dugoročno)
2) da ga niko nije pitao za mišljenje.
Koji god od ovih problema bio, ukazuje na ozbiljan propust u odgoju zahvaljujući kojem je finalni produkt submisivni debil ili papučar par excellence. Kako god, to je njihov interni problem i nije na nama da ga rješavamo.
Na kraju, dobra odluka da ga odbiješ. Ako je zabio nož u srce roditeljima zbog neke fufice, zašto ne bi sutra bilo kome drugom?
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Iskreno ne bi me cudilo ni da je Gre ovaj Surrealov jaran, a da Surreal ni ne zna da ovaj ima profil na forumu
Ocigledno je decko mlad i pustio roditelje da mu se mjesaju i diktiraju gdje ce, sta ce, i kako ce. Nece ti to nijedna zena, nema je.PikachuSA je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:40Evo tek vidjeh šta si pisao. Momci su manje-više sve napisali, ali bih se volio osvrnuti na jedno.
Činjenica da su mu roditelji počeli praviti sprat u porodičnoj kući mi govori da postoji jedan od sljedeća dva problema:
1) da tvoj jaran nije razmišljao kako će to izgledati, pa se submisivno složio (nije gledao dugoročno)
Koji god od ovih problema bio, ukazuje na ozbiljan propust u odgoju zahvaljujući kojem je finalni produkt submisivni debil ili papučar par excellence. Kako god, to je njihov interni problem i nije na nama da ga rješavamo.
Na kraju, dobra odluka da ga odbiješ. Ako je zabio nož u srce roditeljima zbog neke fufice, zašto ne bi sutra bilo kome drugom?
Svaciji se roditelji mjesaju na neki nacin (prosta navika), ali coj'k kad se ozeni i osnuje svoju porodicu mora postaviti granice, roditelji moraju svatiti da je to novi segment zivota, da ga ne mogu tretirati kao da mu je 12 godina, nema vise nemoj ovo, haj ovo nego treba da im da do znanja, volim vas sve je u redu ali ja to dogovaram sa svojom zenom ne s vama. Kad zena vidi da ti to mozes i da si odlucan u tome i bilo cemu, i ona ce popustiti, sve dok si mlakonja koji ide kako vjetar puse, puhat ce ti i s njene strane. Ne kazem ima svega i svacega i razlicitih situacija ali je opcenito tako.
- Centre forward
- Kontakt:
Teško. On će se kod nekog jarana uvalit' s dečkom.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Upravo tako moj Aleme. Normalno je da se roditelji petljaju, pogotovo ako finansijski zavisiš od njih. Ali, kad su u pitanju stvari koje će utjecati na ostatak tvog života, moraš pokazati inicijativu. Komunikacija je ključ uspjeha, ja sa svojima dijelim sve svoje kratkoročne i dugoročne planove. Primjera radi, znaju da imam veliku želju otići na master vani kako bih što prije stekao finansijsku nezavisnost i dali su mi do znanja da će me podržati u tome. Mogao sam biti klimač glavom i da oni počnu planirati infrastrukturne zahvate kao što je npr. ispravljanje sprata kao ovom pomenutom momku, ali jednostavno ne želim da mi neko upravlja životom, da je ne znam ti ko. Neće ni roditelji živjeti vječno, nerealno je očekivati da ćeš imati life advisore do kraja života, šta kad ih ispratiš na drugi svijet?alemsa je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:49Ocigledno je decko mlad i pustio roditelje da mu se mjesaju i diktiraju gdje ce, sta ce, i kako ce. Nece ti to nijedna zena, nema je.PikachuSA je napisao/la: ↑22 okt 2024, 16:40Evo tek vidjeh šta si pisao. Momci su manje-više sve napisali, ali bih se volio osvrnuti na jedno.
Svaciji se roditelji mjesaju na neki nacin (prosta navika), ali coj'k kad se ozeni i osnuje svoju porodicu mora postaviti granice, roditelji moraju svatiti da je to novi segment zivota, da ga ne mogu tretirati kao da mu je 12 godina, nema vise nemoj ovo, haj ovo nego treba da im da do znanja, volim vas sve je u redu ali ja to dogovaram sa svojom zenom ne s vama. Kad zena vidi da ti to mozes i da si odlucan u tome i bilo cemu, i ona ce popustiti, sve dok si mlakonja koji ide kako vjetar puse, puhat ce ti i s njene strane. Ne kazem ima svega i svacega i razlicitih situacija ali je opcenito tako.
Nažalost, mnogi roditelji prave greške u odgoju i nesvjesno naprave debile od vlastite djece...
Zadnja izmjena: PikachuSA, dana/u 22 okt 2024, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- Marsal
- Kontakt:
Zato ja čekam da mi mati i otac umru pa da se ženim.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tipa, je.bu se s nekim sa strane i onda ti kažu da je tvoje dijete.alemsa je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:48Vecina zena su teritorijalne, to prikruvaju dok ih ne ozenis, kad se ozenis tad vecini krecu ti zenski manifetluci. Ali moras i ti zapet ili te nea nigdjeCentre forward je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:45Žene imaju prirodan talenat da razyebu sve i svašta, a kad ih pogledaš recimo u nauci, najjače što su izmislile su brisači za auto. Parafraziram, al' zbog slične rečenice sam kod jedne profesorke nekad davno na PMF-u jedva položio ispit.
Meni je jača ona da dok se nisam oženio nisam znao kako se oblači majica.
Nije nikakva mizoginija da se razumijemo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nek oni požive još dugo, a ti nemaš brige kad nađeš "insana". Trebao bi pretpostaviti zašto ti baš ja ovo pišem.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- Marsal
- Kontakt:
Malo crnog humoraMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 okt 2024, 17:25Nek oni požive još dugo, a ti nemaš brige kad nađeš "insana". Trebao bi pretpostaviti zašto ti baš ja ovo pišem.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma ne mora znaciti, imas i najmanjih sitnica, kad ste u vezi to ti ide odprilike ovako "odo s @marsalom basketa", "dobro ljubavi, javi kad zavrsis", u braku ti to vecini ide "kakav basket vamo tamo"

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], soko i 13 gostiju.