Cestitke kosarkasima
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ako dodje Rakitic, ode nam di Maria, k'o da gledam...
Cestitke kosarkasima
Cestitke kosarkasima
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
sto je najgore i kosarkasi i fudbaleri imaju priliku izgubiti finale protiv autsajdera fakticki dok su prethodno izbacili jedne od najvecih favorita za osvajanje, koja bi to komedija bila 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Autsajdera?LenBias je napisao/la:sto je najgore i kosarkasi i fudbaleri imaju priliku izgubiti finale protiv autsajdera fakticki dok su prethodno izbacili jedne od najvecih favorita za osvajanje, koja bi to komedija bila
Koliko je Atletico autsajder pokazuje tabela Primere, kao i Maccabi. Ne bih da ovdje pricam o kosarci, ali nije da su Izraelci Galatasaray pa da se moze reci da su autsajderi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
naravno da jesu autsajderi, u fudbalu je atletiko autsajder protiv reala u svakom bozijem mecu koji su odigrali i koji ce ikad odigrati, to je jednostavno tako i promjeniti se ne moze, da ne pricamo u utakmici kao sto je finale lige prvaka, u kosarci protiv ovogodisnjeg real madrida, koji po svoj prilici i komentarima mnogih, igra najbolju kosarku koju je nas kontinent ikad vidio, naravno da je maccabi autsajder, ne znam sta je u tome cudno toliko i tesko ti za shvatiti, ne znaci da nemaju sanse dobiti ali je cinjenicno stanje da su na papiru, kod ljudi i kad se sve moguce sabere i oduzme te dvije ekipe autsajderi protiv real madrida (ili da je real madrid opasan favorit, zavisi kako uzmes)
[youtube][/youtube]

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Moreno will only move to Real Madrid
Sevilla only will transfer Alberto Moreno to Real Madrid. Although Chelsea and Liverpool are following his case, the two Spanish clubs have already reached a deal.
Marca
Vjerovatno nas koentrao napusta
Sevilla only will transfer Alberto Moreno to Real Madrid. Although Chelsea and Liverpool are following his case, the two Spanish clubs have already reached a deal.
Marca
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- tyler durden
- Kontakt:
Coentrao dobija produzenje ugovora, a Marcelo leti.suhi je napisao/la:Moreno will only move to Real Madrid
Marca
Moreno je extra igra,a za Marcela uzeti dobru lovu .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma marcelo se nije spominjao u nikakvim kombinacijama za transfer,tako da su sanse nikakve za to,puno je duze u klubu
- tyler durden
- Kontakt:
Moreno je odlican u ofanzivi, a u defanzivi je ko Marcelo.
Mislim da ništa od njega.Coentrao je zaslužio ostanak iako ga mrzim dok je Marcelo ipak core igrač ekipe.suhi je napisao/la:Moreno will only move to Real Madrid
Marca
Samo Rakitića dovest
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Coentrao je zasluzio ostanak i da bude prvi bek,al nece biti,ne vidim razlog zasto bi igrao svaku 2 - 3 tekmu kad negdje moze igrati svaku .
Moreno je neki dan ispadao samo tako protiv Benfice...
Sta je sa Pepeom
Sta je sa Pepeom
Nista, ka'e tesko da ce se stici oporaviti do finala. Makar tu mislim nece biti problema, istina, Varane uskace kao vruc krompir tu, ali mislim da ce on posteno odigrati svoju ulogu u finalu.
Marksizam u skole!
Pepe je zasluzio finale LP, sve ove godine ujeda vuk
bice on spreman, nadam se.
Slazem se. Jes' da je jedno vrijeme bio psihicki poremecen, ali s druge strane, patoloska ljubav prema Madridu mu se nikada nije mogla osporiti. Volio bih da zaigra, ali eto, pise se vrlo tesko.
[youtube][/youtube]
Nije znao sta ce od sebe nakon gola
[youtube][/youtube]
Nije znao sta ce od sebe nakon gola
Marksizam u skole!
Casillas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Khedira, Di María; Bale, Cristiano y Benzema 
Alonsa cuva za finale
Alonsa cuva za finale
ove sezone je varane igrac manje na terenu
Mozda.... ovo tim za finalesuhi je napisao/la:Casillas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Khedira, Di María; Bale, Cristiano y Benzema
Alonsa cuva za finale
Zasto ? Sasvim dobro odigrao ono sto je igrao,sto se tice "kikseva" manje ih je imao od rame i pepeaLenBias je napisao/la:ove sezone je varane igrac manje na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.