Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sta je s Ronaldom?
Valjda opet fizicki problemi
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ronaldo povreda, nista od decime
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nema ga ni na klupi. A sve je počelo dobrom starom 'izasao je iz predostroznosti'. Popisam se na medicinski tim. Ne bi cudilo da i ova danas predostroznost preraste u odsustvo od 2-3 sedmice, kao sto je to bio slucaj vise puta ove sezone.
U najboljem slucaju najbolji igrac ce doci u finale nespreman, 20 dana bez utakmice kao protiv Bayerna kad nije bio u formi.
U najboljem slucaju najbolji igrac ce doci u finale nespreman, 20 dana bez utakmice kao protiv Bayerna kad nije bio u formi.
Carlo izgleda kopirao treninge i doktore od wengera , puu
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
M nesto ne stima. Ronaldo, najizdržljiviji čovjek na planeti postao ko od papira.
I danas pisu izasao iz predostroznosti. Ako cemo se voditi ranijim iskustvom s predostroznosti ove sezone, Ronaldo je upitan za svjetsko.
I danas pisu izasao iz predostroznosti. Ako cemo se voditi ranijim iskustvom s predostroznosti ove sezone, Ronaldo je upitan za svjetsko.
Valjda je osjetio bol tokom zagrijavanje.. sto bi isao na rizik, nije lud..
godine carko , raspada segeoxx je napisao/la:M nesto ne stima. Ronaldo, najizdržljiviji čovjek na planeti postao ko od papira.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Tuga
ronaldo treba imati platu kao ovi svi zajedno puta dva, eto koliko znaci ekipi
e moj Carlo...
Uigro ih je carlo muski 
ako ne uzmemo decimu tu istu noc nek ide iz kluba
Covjek dobio ferrari u ruke i napravio ficu od njega ,sto ne mogu talijana 
Ma ne valja ovo nikako. Najbolji igrac ce u finale uci bez utakmica zadnjih 20 dan, van forme i nespreman. Ko protiv Bayerna.
Luka isto vuče povredu. Nije igrao proslu, danas isto nije na 100%.
Di Maria i Benzema imali problema, valjda ostanu zivi danas.
Pepe pod znakom pitanja za finale, Xabi je out i jos na to sve Carlo izjavi kako je Illara prvi pik za finale.
Fino...
Luka isto vuče povredu. Nije igrao proslu, danas isto nije na 100%.
Di Maria i Benzema imali problema, valjda ostanu zivi danas.
Pepe pod znakom pitanja za finale, Xabi je out i jos na to sve Carlo izjavi kako je Illara prvi pik za finale.
Fino...
pali su u formi , bez Luke , Ronalda i Xavija tesko. Ne slazem se da treba tjerat Carla , dobro vodi jbg ima uvijek uspona i padova. A i koga da dovedes ? Grijese stalnim mijenjanjem trenera treba Carla istrpitLenBias je napisao/la:ako ne uzmemo decimu tu istu noc nek ide iz kluba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Carvajal najjaci!
Zanimljivije su one humanitarne utakmice 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.