FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nema rasprave-sve smo vidjeli na terenu,a bogami i na tribinama-ZELJO VOLE TE MANIJACI-

VOLIM TE ZELJO
2200 smo dobili karata koliko ja znamibrakadabra je napisao/la:Ja mislim da je bilo 3AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je kapacitet stadiona 15000 od toga 10000 spada na istok i zapad, a na jug 3000, sjever 2000 jer ima semafor i ono za komentatore, znaci nema teorije da ih je bilo 2000 da ga ****..1921 je napisao/la:Bilo je preko 2000 ljudi jer je bilo nasih navijaca preko one ograde.. od transa curva sud pa na lijevo..
VATROMET JE VEC POCEO!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Drago mi je zbog čelika što je dobio licencu.........jako drago........
ja mislim da je sudija šiljio za željurobovi88 je napisao/la:Čestitke ...
Mada mislim da je prodana
AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je kapacitet stadiona 15000 od toga 10000 spada na istok i zapad, a na jug 3000, sjever 2000 jer ima semafor i ono za komentatore, znaci nema teorije da ih je bilo 2000 da ga ****..1921 je napisao/la:Bilo je preko 2000 ljudi jer je bilo nasih navijaca preko one ograde.. od transa curva sud pa na lijevo..
VATROMET JE VEC POCEO!
Ali uglavnom vise nego vas na Grbavici jel se slazes??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Capt_Billy
- Kontakt:
kakve ti pjevas zvezdine i pitarske pjesme prijatelju!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!!Neuville je napisao/la:Titula, titula, slaviće se titulaaaaaaaaaaaaa
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Odlično navijanje večeras.
Čestitke Želji na pobjedi.
Čestitke Želji na pobjedi.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ti kazem kako je, ne mozete dobiti 2200 karata jer sjever toliko ne prima, a vi nista ispunili citav sjever vec samo centralni dio i do stepenica znaci nema teorije..1921 je napisao/la: 2200 smo dobili karata koliko ja znam
edit: mi smo na Grbavici ispunili koliko ste nam dali
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 25 maj 2011, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
hehehee veceras su dobili tonu nagrada pored te dobili su i novi pozivni 033 heheeDANDY je napisao/la:Drago mi je zbog čelika što je dobio licencu.........jako drago........![]()
![]()
![]()
Svaka cast Zelji na kupu ali navijaci su presmjesni ispali pjevajuci bar 10 minuta tokom tekme 7 jegera . Na pocetku je bila fina zaj.ebancija ali sad znaci nidje veze !
- slavko njegus
- Kontakt:
Pozdrav iz Zenice svim manijacima.. dernek uveliko traje... OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ja mislim da je dandy došao na svoje
@Capt_Billy
moram malo

@Capt_Billy
moram malo

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Čestitke Želji,i hvala!!!! 
Hvala vam na europi.
to je zajebancija, nasmije se raja, pa nisu roboti...Sanchez_8 je napisao/la:Svaka cast Zelji na kupu ali navijaci su presmjesni ispali pjevajuci bar 10 minuta tokom tekme 7 jegera . Na pocetku je bila fina zaj.ebancija ali sad znaci nidje veze !
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ti kazem kako je, ne mozete dobiti 2200 karata jer sjever toliko ne prima, a vi nista ispunili citav sjever vec samo centralni dio i do stepenica znaci nema teorije..1921 je napisao/la: 2200 smo dobili karata koliko ja znam
edit: mi smo na Grbavici ispunili koliko ste nam dali![]()
Kod Manijaka ti je uvjek (X 2)
Zadnja izmjena: ami, dana/u 25 maj 2011, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
10-tak min igrao, al bez icega konkretnog.ĆeMa je napisao/la:koliko je odigrao i jeli imao priliku, ista ??aS_Roma je napisao/la:jestĆeMa je napisao/la:da pitam...da li je ulazio ramic u igru kod zelje
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ajde ba vise pusite **** svi koji u vezi navijanja kenaju!! Imate Kosevo, pa tamo navijajte sta hocete!! Sta sada nema mane u igri pa nasli kenjati ko je i kako je tko pjevao!!!! Robijasi meni za 10 navijalji, mi za 10!!! O ispadima necu pricati jer to nije sport!! Nego fakat, dosta vise tko je ili kako je trebao navijati!! Svatko ima svoje furke i gotovo!!!!Sanchez_8 je napisao/la:Svaka cast Zelji na kupu ali navijaci su presmjesni ispali pjevajuci bar 10 minuta tokom tekme 7 jegera . Na pocetku je bila fina zaj.ebancija ali sad znaci nidje veze !
NEGO IMA LI PROSLAVE U DOLINI CUPOVA!!!???
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Ovjerena u četiri primjerka... LoLDANDY je napisao/la:Drago mi je zbog čelika što je dobio licencu.........jako drago........![]()
![]()
![]()
Amar Osim 6:0 Abdulah Ibraković
Izjava jednog od funkcionera Čelika prije utakmice:
"IBRAKOVIĆ JE I BOLJI I PAMETNIJI I LJEPŠI OD AMARA OSIMA"
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Momci,ignorisite ove hajvane sto su se prifatili prebrojavanja...nase je da slavimo,a njihovo je da SKLAPAJU KISOBRANE

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.