Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Alessandro Del Piero je napisao tekst na svom službenom sajtu pred meč kojeg će, noseći dres A-League All Stars tima, igrati u nedjelju protiv svog Juventusa. “Osjetim veliki entuzijazam ovih dana u Sidneju.
Mnogo stvari za uraditi, mnogo ljudi za vidjeti, zvukovi oproštaja, autogrami, stiskanje ruku, i prije svega treninzi prije meča kojeg ću igrati u nedjelju noseći dres A-League All Starsa “protiv” Juventusa: nikada nisam vjerovao u koincidencije, posebno kada govorimo o ove dvije boje koje su tako blizu, crna i bijela, moja priča, moj život. Da skratim, od 13. maja 2012. godine na Juventusovom stadionu sve se može opisati u dvije riječi: One Love.
Ne mogu biti sretniji od toga da imam šansu da se pozdravim sa svim mojim navijačima i to ne samo sa navijačima FC Sydneya koji su u me tokom ove dvije godine mog sjajnog iskustva u Australiji bodrili uz mnogo strasti, respekta i ljubavi.
Želio bih da se zahvalim svima i to ću uraditi sa mjesta kojeg najviše volim i na kojem se osjećam kao kod kuće: sa terena. Nedjelja će također biti dan kada ću pogledati nazad i vidjeti sjajan tim, kada ću shvatiti koliko je australski fudbal napredovao u svakom pogledu. Veoma sam sretan što sam u zadnje dvije godine tome doprinio i uvjeren sam da razvoj australskog fudbala neće stati.
Dakle, vidimo se u nedjelju… Čekat ću vas na stadionu a onima koji neće biti na stadionu i koji će gledati na TV-u želim reći zbogom i poslati im virtualni zagrljaj.
P.S. Znam, na drugoj strani terena i u drugim dresovima će biti Juventus… Ali da li je uopšte potrebno objašnjavati šta Juventus znači za mene?
#OneLove. Ale”
Mnogo stvari za uraditi, mnogo ljudi za vidjeti, zvukovi oproštaja, autogrami, stiskanje ruku, i prije svega treninzi prije meča kojeg ću igrati u nedjelju noseći dres A-League All Starsa “protiv” Juventusa: nikada nisam vjerovao u koincidencije, posebno kada govorimo o ove dvije boje koje su tako blizu, crna i bijela, moja priča, moj život. Da skratim, od 13. maja 2012. godine na Juventusovom stadionu sve se može opisati u dvije riječi: One Love.
Ne mogu biti sretniji od toga da imam šansu da se pozdravim sa svim mojim navijačima i to ne samo sa navijačima FC Sydneya koji su u me tokom ove dvije godine mog sjajnog iskustva u Australiji bodrili uz mnogo strasti, respekta i ljubavi.
Želio bih da se zahvalim svima i to ću uraditi sa mjesta kojeg najviše volim i na kojem se osjećam kao kod kuće: sa terena. Nedjelja će također biti dan kada ću pogledati nazad i vidjeti sjajan tim, kada ću shvatiti koliko je australski fudbal napredovao u svakom pogledu. Veoma sam sretan što sam u zadnje dvije godine tome doprinio i uvjeren sam da razvoj australskog fudbala neće stati.
Dakle, vidimo se u nedjelju… Čekat ću vas na stadionu a onima koji neće biti na stadionu i koji će gledati na TV-u želim reći zbogom i poslati im virtualni zagrljaj.
P.S. Znam, na drugoj strani terena i u drugim dresovima će biti Juventus… Ali da li je uopšte potrebno objašnjavati šta Juventus znači za mene?
#OneLove. Ale”
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Momci i djevojke pozdrav svima 
Nego zna li neko u koliko se po nasem vremenu igra ova utakmica u Australiji?

Nedjelja 10.08 od 11:30h!Marvin je napisao/la:Momci i djevojke pozdrav svima
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Danke. Bit ce to emotivna utakmica... Nekako se najvise radujem kraju i razmjeni dresova kada ce Alex opet obuci crno bijele bojePadovan je napisao/la:Nedjelja 10.08 od 11:30h!Marvin je napisao/la:Momci i djevojke pozdrav svima

Kažu jeo je fish and chips, pa britanska je danas.Kvalitetno djeluje na njegovo koljeno, preporuka doktora iz Engleske.Pogba je napisao/la:Kakva je Vidalu stolica danas?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Bez obzira na gluposti koje se danima pišu o njegovom transferu, meni on ovako gledajući ga i na ovoj turneji izgleda poprilično neodlučno, kao da nije 100% siguran šta želi. I tvitovi i pojavljivanja mi ne liče na starog Vidala, ako ćemo potpuno iskreno. Da l' je to zbog ove povrede ili ima nešto više ne znam, ali po meni nije to to. Volio bih ga vidjeti na terenu uskoro.
Mislim da se radi na njegovoj prodaji jer bi do sad napisao da ostaje ili slicno.Sad ko zeli da ide on ili ga klub zeli da proda, tesko je odredit jer su im izjave mutne, a klub kaze zelimo da ostane a meni to djeluje cisto dizanje cijene i indirektna komunikacija sa kupcima.
Ma da se samo ova drama oko njega zavrsi... Imaju dva ugla iz kojih se na ovo moze gledat,subjektivni i objektivni. Subjektivni kaze nista od prodaje a objektivni da treba razmisliti.
Vidal je najbolji box to box igrac na svijetu i svi smo svjesni njegovih kvaliteta i srca koje ostavlja na terenu a koje proizilaze iskljucivo iz odlicne fizicke spreme. Povreda ili zub vremena ce to promijeniti a nije vise mlad,i imat cemo drugacijeg igraca,jer,realno Vidal nije neki kreator ili nogometni um tipa Pirla gdje umanjene fizicke sposobnosti nece drasticno uticati na njegove igre.
Vidal je najbolji box to box igrac na svijetu i svi smo svjesni njegovih kvaliteta i srca koje ostavlja na terenu a koje proizilaze iskljucivo iz odlicne fizicke spreme. Povreda ili zub vremena ce to promijeniti a nije vise mlad,i imat cemo drugacijeg igraca,jer,realno Vidal nije neki kreator ili nogometni um tipa Pirla gdje umanjene fizicke sposobnosti nece drasticno uticati na njegove igre.
slučajno juče vidim neku vijest i piše trener Juventusa Alegri.. šta je sa Konteom, zašto je otišao najbolji trener Juventusa zadnjih 7-8 godina?
još nešto vidal vam više ne treba, jako precijenjen igrač čiji je maksimum izvukao Konte, ovaj pogubljeni će ga samo upropastiti i oboriti mu cijenu
još nešto vidal vam više ne treba, jako precijenjen igrač čiji je maksimum izvukao Konte, ovaj pogubljeni će ga samo upropastiti i oboriti mu cijenu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
sta reci?DANTES je napisao/la:slučajno juče vidim neku vijest i piše trener Juventusa Alegri.. šta je sa Konteom, zašto je otišao najbolji trener Juventusa zadnjih 7-8 godina?
Sve riječi su suvišne, najbolje je šutit kad pročitas onakav post. 

.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 07 okt 2016, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Omaklo se. Pokušao je biti realan i nije imao namjeru isprovocirati nekog (vidi se po načinu pisanja, nije ono ofirno kao što su nekad interisti ili romanisti radiliGefufna je napisao/la:Je li ovaj bozanstveni komedijas poznat po glupostima ili mu se samo omaklo?

Glupo je donositi zaključke o kvalitetu nekog igrača ako ga nisi više puta gledao i detaljno proučavao njegovu igru.
Vidal je vrhunski igrač, ne bi ga mijenjao ni za Ronalda...
FJ
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Koji odron, konstatno čovjek provocira i piše gluposti od topica calciopoli do ovdje 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ču provocira? ona tema i ova tema dva su svijeta različita. i daj ne zayebavajte se za vidala... kostolomac, imao sreću da radi sa čovjekom kao što je konte čija ga je harizma i znanje držalo pod kontrolom i izvlačilo najbolje iz njega..Padovan je napisao/la:Koji odron, konstatno čovjek provocira i piše gluposti od topica calciopoli do ovdje
nego pitanje najvažnije je što je koji đavo konte otišao iz kluba? čovjek je zvijer od trenera!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.