FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo ti jos nesto pozitivnije dogovrili ste sa malim Cimerotom i trebo bi ovih dan dva potpisat za vas...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
To je stara vijest (sem za medije
). Gojko je fakticki ima par dana nas igrac.

Da ali klub u kom je ponikao trazice odstetu za treniranje u mladjim kategorijama jer je mladji od 23 godineAdiRajvosa je napisao/la:To je stara vijest (sem za medije). Gojko je fakticki ima par dana nas igrac.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Da, ali samo ako prije toga nije imao profesionalni ugovor.pile87 je napisao/la:Da ali klub u kom je ponikao trazice odstetu za treniranje u mladjim kategorijama jer je mladji od 23 godineAdiRajvosa je napisao/la:To je stara vijest (sem za medije). Gojko je fakticki ima par dana nas igrac.
mislim jedva cekaju. To ti je nova vijest!
Nema veze je l' imao sa maticnim klubom profesionalni ugovor, a vjerovatno i da jest imao (al' to i nije ono bitno), vi ce te svakako morati platiti oko 70000KM, ako ne i vise, jer ne znam koliko je momak dugo u Leotaru.....
Uglavnom sigurno ispod 70000KM nece biti......
Nije ni Dzeko imao profesionalni ugovor pa nasi lihvari pristali na 40000KM na ime naknada za treniranje, a mogli su traziti preko 100000KM s obzirom da je jako dugo bio u omladinskom timu ( a i malo skluplje naknada kosta za inozemne klubove).....
Uglavnom ako skuckate te pare, bice dobro po vas, jer ce te onda kasnije moci zaraditi nesto na momku, samo bojim se da ne bacite uzalud pare, s obzirom kako u zadnje vrijeme prodajete igrace......
Nije ni Dzeko imao profesionalni ugovor pa nasi lihvari pristali na 40000KM na ime naknada za treniranje, a mogli su traziti preko 100000KM s obzirom da je jako dugo bio u omladinskom timu ( a i malo skluplje naknada kosta za inozemne klubove).....
Uglavnom ako skuckate te pare, bice dobro po vas, jer ce te onda kasnije moci zaraditi nesto na momku, samo bojim se da ne bacite uzalud pare, s obzirom kako u zadnje vrijeme prodajete igrace......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Burberry46
- Kontakt:
Ja ovde dušebriznika ,braco mila.

-
- Kontakt:
jako puno gluposti i netačnih informacija u jednom postu. Svaka čast. RMrMuscle je napisao/la:Nema veze je l' imao sa maticnim klubom profesionalni ugovor, a vjerovatno i da jest imao (al' to i nije ono bitno), vi ce te svakako morati platiti oko 70000KM, ako ne i vise, jer ne znam koliko je momak dugo u Leotaru.....
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
Sve ces ubrzo saznati..... Leotar vam moze blokirati pocetak iduce sezone u PL, ako im ne budete platili naknadu ili ako se sa njima dogovorite da im manje platite, al' ne vjerujem da su tolika telad pa da na to pristanu.....veteran II je napisao/la:jako puno gluposti i netačnih informacija u jednom postu. Svaka čast. RMrMuscle je napisao/la:Nema veze je l' imao sa maticnim klubom profesionalni ugovor, a vjerovatno i da jest imao (al' to i nije ono bitno), vi ce te svakako morati platiti oko 70000KM, ako ne i vise, jer ne znam koliko je momak dugo u Leotaru.....
I da, nije jos dosao.... Kad vasi za ovo saznaju mozda i odustaju, jer nema vise u nasoj ligi mufte kao prije....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
MrMuscle je napisao/la:Sve ces ubrzo saznati..... Leotar vam moze blokirati pocetak iduce sezone u PL, ako im ne budete platili naknadu ili ako se sa njima dogovorite da im manje platite, al' ne vjerujem da su tolika telad pa da na to pristanu.....veteran II je napisao/la:jako puno gluposti i netačnih informacija u jednom postu. Svaka čast. RMrMuscle je napisao/la:Nema veze je l' imao sa maticnim klubom profesionalni ugovor, a vjerovatno i da jest imao (al' to i nije ono bitno), vi ce te svakako morati platiti oko 70000KM, ako ne i vise, jer ne znam koliko je momak dugo u Leotaru.....
I da, nije jos dosao.... Kad vasi za ovo saznaju mozda i odustaju, jer nema vise u nasoj ligi mufte kao prije....
Daj malo popusti covjece.

Gojko Cimirot novi igrač Sarajeva
Dosadašnji fudbaler Leotara i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Gojko Cimirot potpisao je danas ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Nije poznato koliko će se veznjak zadržati na Koševu na koje stiže bez odštete jer mu je ugovor s trebinjskim klubom istekao.
Cimirot je sinoć odigrao svih 90 minuta za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine i bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu.
Proteklu sezonu s dosta uspjeha nosio je dres Leotara u kojem je bio najbolji igrač.
Nastupao je i za Mladost Gacko.
Rođen je 19. decembra 1992. godine.
Dosadašnji fudbaler Leotara i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Gojko Cimirot potpisao je danas ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Nije poznato koliko će se veznjak zadržati na Koševu na koje stiže bez odštete jer mu je ugovor s trebinjskim klubom istekao.
Cimirot je sinoć odigrao svih 90 minuta za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine i bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu.
Proteklu sezonu s dosta uspjeha nosio je dres Leotara u kojem je bio najbolji igrač.
Nastupao je i za Mladost Gacko.
Rođen je 19. decembra 1992. godine.
Istina je za Cimirota. Prije sat vremena je potpisao ugovor s nama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High ja tebi vjerujem ako ti tako kazes onda je uredu...High je napisao/la:Istina je za Cimirota. Prije sat vremena je potpisao ugovor s nama.

Naravno da pozdravim bracu @hilmu, sekac i sve pitare....

Nakon 7 dana putovanja opet sam tu.... i naravno sve radi tuzlaka samo otiso...

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Strasan potencijal 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Samo da pitam poslije ovih pojacanja jel napadate titulu ?? 

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Danas bi se trebalo znati ide li Hadžić u Izrael ili će ostati na Koševu. Što se ostalih tiče, trebalo bi šta konkretnije popričati sa Vuletom. On nas ne bi trebao odbiti. Kol'ko sam čuo, blizu je Koševa.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znali ko na koliko je potpiso? Hvala. 

-
- Kontakt:
Joj DevilS-a kralja na tri profila piše, pravi cirkus bi nastao, kada bi se zayebao, pa sam sebe citirao. 

Sta bolan ba pricas ti vise kakvi profili bio sam banovan 7 dana?plavetniloo je napisao/la:Joj DevilS-a kralja na tri profila piše, pravi cirkus bi nastao, kada bi se zayebao, pa sam sebe citirao.

Sine popusti ti mene znaci veze nemas sta pises.

Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 12 jun 2013, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A i lijep je valaHigh je napisao/la:Danas bi se trebalo znati ide li Hadžić u Izrael ili će ostati na Koševu. Što se ostalih tiče, trebalo bi šta konkretnije popričati sa Vuletom. On nas ne bi trebao odbiti. Kol'ko sam čuo, blizu je Koševa.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, mire971, nedimmmm1337, Rule_hz i 32 gosta.