FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Saurman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Saurman » 25 maj 2011, 22:30

Nisam davao ni gram šansi FK Černobilu zasluženo smo ih isprašili :lol: Amar Osim
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 25 maj 2011, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 25 maj 2011, 22:30

Cestitam Zelji na osvojenom KUP-u, dosao je u prave ruke, zelim vam da nas dostojno predstavite u Evropi. I zelim da se ogradim od primitivaca iz nasih redova, ako vam ista znaci, ja nisam psovao oba Osima, nisam uzvikivao "Ja mrzim samo Zelju i Sarajevo". Moja etika mi to jednostavno nedozvoljava. Priznajem samo ono sto se dogadjalo na terenu, a tamo je Zeljo bio daleko bolji i jos jednom vam cestitam.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 maj 2011, 22:32

Lazo je ko herkules ,odbijaju se od njega ko lopta od zid,necu komentarisati njihove navijace nema potrebe bili su ispod nivoa.
Ori se Bp Zeljina pjesma morao sdam smanjit tv ozbiljno.Onaj komentator je toliko odvratan ,on nema blage veze...
Razvalili i ponizili smo ih samo tako,onaj vodza im je iz kamenog doba,papak neki drogirani.

AMAR AMAR OSIM OSIM
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 maj 2011, 22:33

nick je napisao/la:
deset je napisao/la:E sad mi objasnite ovu danas igru i onu protiv Borca.Nešto mi nije jasno.nikad vas nisam vidio u boljem izdanju.Sve čestitke samo molim vas ne pametujte puno jer. Željo je morao biti i prvak, ali tu se nešto mutilo sa igračima opasno,

zato sto je borac jaci 10 puta, kad im vidis zadnju linijju jasno ti je sto su 13 golova primili...
Jaci je Borac moj **** prijatelju, pa jaci sve vi od njih!! Pa vi se njih imali u Banja Luci bez 5 standardnih igraca, a oni vam dadnu gol na golmanovu gresku. Tada krene niz brdo sve!! Fazon je sto oni igraju igru staru vec 20 god!! A to je primi i nabi, pa sta bude!! Nas problem je sto Zelji svaki mec se stvara nepotreben pritisak! Pa sami sebi ubijemo a mec nije ni poceo!!! TO je nasa najveca mana!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 25 maj 2011, 22:34

svaka cast na cestitkama i to su pravi navijaci CELIKA,i u porazu trba biti velik i dostojanstven.
VOLIM TE ZELJO

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 maj 2011, 22:34

Cestitke za kao suzu cistu titulu osvajaca kupa !

i kad ja kazem da je ona osimova "sve je to u pet deka" sto bi vi rekli ubleha, vi meni ne vjerujete :)

Veceras se vidjela ocigledna i znacajna razlika u kvaliteti izmedju zeljeznicara i celika !

Tako da liga i nije bas u pet deka jer opet celik u toj ligi je pristojan klub !

jos jednom cestitke!
zamjenili smo trofeje od prosle godine :)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 maj 2011, 22:35

Cestitke komsinice zasluzeno ste pobijedil i osvojili onaj vam osim zlata vrijedi kad iz onakvih igraca uz samo par dobrih pojedinaca napravi ekipi svaka cast ,nazalost moj je klub primjer kako los trener moze dobru ekipu upropastit
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 25 maj 2011, 22:35

Mogli ste dobiti 5000 karata,ali na sjever B.P moze stati 2000 hiljade.To koliko ste dobili karti to je cula kazala,pa danas su ljudi na forumu pisali da ima i 30 autobusa :lol: Jedino sto se stobom mogu sloziti je to da nije moja briga,ali od INVAZIJE nije bilo nista. :idea:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 maj 2011, 22:35

Crni gavran je napisao/la:Cestitam Zelji na osvojenom KUP-u, dosao je u prave ruke, zelim vam da nas dostojno predstavite u Evropi. I zelim da se ogradim od primitivaca iz nasih redova, ako vam ista znaci, ja nisam psovao oba Osima, nisam uzvikivao "Ja mrzim samo Zelju i Sarajevo". Moja etika mi to jednostavno nedozvoljava. Priznajem samo ono sto se dogadjalo na terenu, a tamo je Zeljo bio daleko bolji i jos jednom vam cestitam.
Svaka cast za to care
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 25 maj 2011, 22:35

Capt_Billy je napisao/la:
Sanchez_8 je napisao/la:Svaka cast Zelji na kupu ali navijaci su presmjesni ispali pjevajuci bar 10 minuta tokom tekme 7 jegera . Na pocetku je bila fina zaj.ebancija ali sad znaci nidje veze !
Ajde ba vise pusite **** svi koji u vezi navijanja kenaju!! Imate Kosevo, pa tamo navijajte sta hocete!! Sta sada nema mane u igri pa nasli kenjati ko je i kako je tko pjevao!!!! Robijasi meni za 10 navijalji, mi za 10!!! O ispadima necu pricati jer to nije sport!! Nego fakat, dosta vise tko je ili kako je trebao navijati!! Svatko ima svoje furke i gotovo!!!!

NEGO IMA LI PROSLAVE U DOLINI CUPOVA!!!??? :D :D :D :D :D
Odvojiti najmanje 10 minuta ovako vazne utakmice za nase prilike na pjevanje neke besmislice je stvarno losa furka.

Pusi ***** i ti jer ti je to kao neki pozdrav vidim :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 maj 2011, 22:36

muamer10 je napisao/la:
KAKO SU ONDA MANIJACI DOBILI TRIBINU SA 2500 KARATA? I to je bio limitiran broj navijaca koji mogu doci u zenicu. 2/3 sjeverne tribine su bile pune. Popunjene stolice, popunjene stepenice. Ako ne 2 K onda jako blizu tome ;) I jarane popusti se zelje i ove stranice. Cijeli dan gluposti valjas, dosadan si.
Hajd ne seri, evo jedan kaze da ste dobili 2200 drugi 2500, vidite da ne znate, TA TRIBINA NE PRIMA TOLIKO, A NI VI JE NISTE ISPUNILI NI BLIZU 2K ..
Celik!3,2,2.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 25 maj 2011, 22:36

Vidjeti Amara nasmijanog nakon dodjele medalja, neprocijenjivo... :D Forza Zeljoo
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 maj 2011, 22:36

Capt_Billy je napisao/la:
nick je napisao/la:
deset je napisao/la:E sad mi objasnite ovu danas igru i onu protiv Borca.Nešto mi nije jasno.nikad vas nisam vidio u boljem izdanju.Sve čestitke samo molim vas ne pametujte puno jer. Željo je morao biti i prvak, ali tu se nešto mutilo sa igračima opasno,

zato sto je borac jaci 10 puta, kad im vidis zadnju linijju jasno ti je sto su 13 golova primili...
Jaci je Borac moj **** prijatelju, pa jaci sve vi od njih!! Pa vi se njih imali u Banja Luci bez 5 standardnih igraca, a oni vam dadnu gol na golmanovu gresku. Tada krene niz brdo sve!! Fazon je sto oni igraju igru staru vec 20 god!! A to je primi i nabi, pa sta bude!! Nas problem je sto Zelji svaki mec se stvara nepotreben pritisak! Pa sami sebi ubijemo a mec nije ni poceo!!! TO je nasa najveca mana!!!
ti veze nemas o fudbalu , uz duzno postovanje!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 25 maj 2011, 22:36

A DA ME VIDI BABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 25 maj 2011, 22:37

al jesam se ismijo, maloprije neko reče, šućur Allahu, qurac Abdulahu :lol:
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 25 maj 2011, 22:38

AllGunsBlazing je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:
KAKO SU ONDA MANIJACI DOBILI TRIBINU SA 2500 KARATA? I to je bio limitiran broj navijaca koji mogu doci u zenicu. 2/3 sjeverne tribine su bile pune. Popunjene stolice, popunjene stepenice. Ako ne 2 K onda jako blizu tome ;) I jarane popusti se zelje i ove stranice. Cijeli dan gluposti valjas, dosadan si.
Hajd ne seri, evo jedan kaze da ste dobili 2200 drugi 2500, vidite da ne znate, TA TRIBINA NE PRIMA TOLIKO, A NI VI JE NISTE ISPUNILI NI BLIZU 2K ..

koliko ima stolica ona tribina,

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 25 maj 2011, 22:38

muamer10 je napisao/la:
hvala sto si nas prosvijetlio.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 maj 2011, 22:40

Čestitke na zasluženo osvojenom kupu,.

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 25 maj 2011, 22:40

muamer10 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 25 maj 2011, 22:41

ibrakovicu SAKRI SE U MISIJU RUPU,COVJEK TE JE PONIZIO VECERAS KO MAGARCA,PO KO ZNA KOJI PUT,p.s.imamo ljepseg trenera,kakva budalastina majko moja :lol: :lol: :lol: :lol:
VOLIM TE ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Emindoks20, Hrasno15, Taree, WeekendOffender i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []