Publika po obicaju protiv Damira, odnosno uz protivnika. Da igra na Zetri, naso bi se neko da navija za protivnika.
Damir

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma samo da zdrav zavrsi sjajnu sezonuQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:00boga mi nece mu lako bit s baezom, mada se sad vec dobro poznaju![]()
Reće jedan teniski fan, niko nije tri puta, Baez ima 2:0Samozdravlje je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:29Ma samo da zdrav zavrsi sjajnu sezonuQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:00boga mi nece mu lako bit s baezom, mada se sad vec dobro poznaju![]()
Tri meca 22,3 k$, vise nego titula CH.100. Kad sve vidis ko igra Chllenger-e
da bi ostali ili usli u top100, moze biti ponosan. Gro bodova je osvoio na ATP turnirima. Bilo bi dobro da igraju utorak, radi ova 2 meca
Baez jeste favorit, ali i Damir je digao formu i samopouzdanje u odnosu na Santiago. Tesko je ovakvog Damira dobiti 2x![]()
Neka njega u drustvu i pobjedjuje Mensika, Martineza, Kecmanovica, Bonzia, Bautista i sl. Nije sramota izgubiti od Tiafo-a, Beaz-a i
Norri-a. i sl. Bosanski ponos Damir Dzumhur![]()
![]()
![]()
![]()
Nemam pojma. Ja pratim i brojim winere iz bhekhend paralela
Shminka hejta malog Baeza iz nekog razloga. I prosli put je pisao da ga sigurno prolazi pa znamo kako zavrsi. Nadam se da ce ovaj put biti upravu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:00boga mi nece mu lako bit s baezom, mada se sad vec dobro poznaju![]()
Od AO , 3 bhkhend paralele wineri, 3 mu VAR ukrao. Naravno prijateljska rasprava sa sudijom
Bit ce tesko, bit ce 0:2. Damir da igra na Grbavici bio bi gost.
Damir Džumhur postaje i nogometaš, naći će se na listi igrača Saobraćajca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.