Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 10 avg 2014, 12:20

Kada bi gledao samo kroz prizmu ove tekme onda bih prodao pola tima, prvenstveno Pirla i Lichta.

Lichta ja ne mogu nikako, džaba, ne volim tog igrača nikako, svaka čast na zalaganju, ali brate, limitiran mnogo, nadam se da će od Romula biti nešto i da će se bar alternirati.

Pogba 7 dana trenira i bolji od svakog na terenu, samo dokaz da se na pripremu ne možeš puno izvlačiti.

Inače, bruka je ovo, realno, u 40 minuti prvi šut protiv all star ekipe strašnog australskog prvenstva.

Moj Max, imam osjećaj da nećeš dugo, s ovom ekipom jednostvano imaš obavezu da pobjeđuješ.

Nadam se bar 4-5 izmjena u nastavku i promjena formacije. Ne može ovako više, ova predvidljivost je nesnošljiva, svako već zna napamet naše mehanizme.

5-3-2 mora izaći iz upotrebe odmah. Smiješna mi je priča da će postepeno mijenjati, sada ima priliku da to uradi, a kada se zahukta sezona pričat će da je prerizično da se to radi. :?
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 10 avg 2014, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 avg 2014, 12:21

Romulo bi mogao lako da izbaci Lichsteinera iz prve postave, samo zbog cinjenice da covjek zna zavrnut loptu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 10 avg 2014, 12:28

Ja bih vadio Pirla, a ubacio Pereyru s tim da igra iza napadača u 3-4-1-2.

Jer imaš Pirla koji ne igra i Teveza koji se mora vraćati po svaku loptu i bukvalno izgleda kao da igra iza Llorentea.

Ne treba se čuditi, ovo je trkačka ekipa u kojoj gotovo da ne postoji kreacija. Naravno da trkačima treba vremena da dođu do optimalne trkačke forme. Zato su tekme Juventusa najčešće smor gdje se protivnik pobjeđuje tako što ga trkački izdominiraš.

Mora se dovesti igrač koji ima fudbalski dar, igrač poteza, zadnjeg pasa... bez toga će biti problema. Ponavllam, teško da mogu biti optimista sa Allegrijem i ekipom koja nije osvježena.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 avg 2014, 12:30

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 10 avg 2014, 12:34

Stranac je napisao/la:Ja bih vadio Pirla, a ubacio Pereyru s tim da igra iza napadača u 3-4-1-2.

Jer imaš Pirla koji ne igra i Teveza koji se mora vraćati po svaku loptu i bukvalno izgleda kao da igra iza Llorentea.

Ne treba se čuditi, ovo je trkačka ekipa u kojoj gotovo da ne postoji kreacija. Naravno da trkačima treba vremena da dođu do optimalne trkačke forme. Zato su tekme Juventusa najčešće smor gdje se protivnik pobjeđuje tako što ga trkački izdominiraš.

Mora se dovesti igrač koji ima fudbalski dar, igrač poteza, zadnjeg pasa... bez toga će biti problema. Ponavllam, teško da mogu biti optimista sa Allegrijem i ekipom koja nije osvježena.
I ja nesto kontam koliko bi samo ovo bila bolja formacija kada bi umjesto Pirla igrao neki igrac iza dva spica. Da se razumijemo, Pirlo je maestro ali mu se nekada stvarno ne igra a ove prijeteljske su sansa da se probaju nove varijante, ne razumijem sto se forsira nesto sto se igra vec 3 godine.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 avg 2014, 12:43

masteRofPoker je napisao/la:
Stranac je napisao/la:Ja bih vadio Pirla, a ubacio Pereyru s tim da igra iza napadača u 3-4-1-2.

I ja nesto kontam koliko bi samo ovo bila bolja formacija kada bi umjesto Pirla igrao neki igrac iza dva spica. Da se razumijemo, Pirlo je maestro ali mu se nekada stvarno ne igra a ove prijeteljske su sansa da se probaju nove varijante, ne razumijem sto se forsira nesto sto se igra vec 3 godine.
Zato sto Max nema m*da da ista mijenja ;)
Il Club più titolato al mondo!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2014, 12:49

Kakav centaršut. :bow:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 10 avg 2014, 12:51

Boga mi bez veze paničite, pa naši igrači sa odmora stigli prije nekoliko dana, tek počeli trenirati, meni se ne gleda, a njima da se igra. Jbo ovo... ljudi otišli turistički i makretinški, kakve ove utakmice...

Biće to opet Scudetto aBd, jači smo od sviju i nova tiula je neminovnost.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2014, 12:54

Ovacije za Alexa. :bow:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 avg 2014, 13:03

Nema vama napretka dok pirlo ne predje na klupu,previse je ekipa zavisila od njega i vrijeme je da neko drugi preuzme odgovornost. Ni formacija se ne moze promjeniti zbog njega.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 avg 2014, 13:06

Sarajevo1946 je napisao/la:Boga mi bez veze paničite, pa naši igrači sa odmora stigli prije nekoliko dana, tek počeli trenirati, meni se ne gleda, a njima da se igra. Jbo ovo... ljudi otišli turistički i makretinški, kakve ove utakmice...

Biće to opet Scudetto aBd, jači smo od sviju i nova tiula je neminovnost.
:thumbup:

Nikad ove prijateljske nisam ni gledao nešto previše. Potpuno nebitne. Pa i prethodnih smo godina redovno gubili preko ljeta. Samo je prvenstvo bitno :kafa:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2014, 13:07

Bravo Bonucci zmaju. :bow:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 avg 2014, 13:07

Bravo kenguri, 2-1. :clap:

Suhi, nije da se ne treba lagano opraštati sa njim, ali nije on toliko problem koliko formacija, promjena formacije ne ovisi od njega, opet bi igrali sa trojicom što se danas mora igrati.

Gigant izvršio 2 nebitne izmjene, jednostavno nema karakter, harizmu, želje i hrabrosti za nove ideje.

Promjenu formacije sanjajte, neće se desiti ni ove godine.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 avg 2014, 13:15

Kako se bori Coman. :bow:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 avg 2014, 13:17

Pogba i Coman :clap: samo zbog njih cu gledat Juve slijedece sezone, ovo ostalo... ne bi ni gledao.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 avg 2014, 13:17

Pogba, najbolji naš igrač. :thumbup:

Pepe :clap:

#MaxOUT

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 10 avg 2014, 13:23

Kako se Alex smije na klupi kad ga Pepe zabi. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 avg 2014, 13:28

Pepe samo izašao iz bolnice i ponovo prekucava :clap: :D

Nista posebno, solidna predstava, ali ionako ovo nije mjerilo, samo bi volio da se igra malo i 4-3-3 ili neka druga formacija da vidimo kako to izgleda, jer valjda se to treba u pripremnim utakmicama vidjeti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 avg 2014, 13:30

10 minuta igrali 4-3-3 i preokret. :hmmmmm:

Puno indikacija iz ovog meča: obavezna promjena formacije, kvalitetan stoper potreban, više od napadača jer s povratkom Morate i davanjem šanse Comanu nam napadač ne treba.

Sigurno je da će povratak Barze i Chiella doprinijeti čvrstoći nazad jer ovo je tipična očajna Allegrieva odbrana, a kada shvatimo da je koristio Ogbonnu, Bonnya pa i Martina, sve igrači podložni kiksu, onda nije iznenađenje.

Što više koristiti Marchu umjesto Pirla na registi jer smo i lani još shvatili da moramo brže igrati i da je to čak i bolje izgledalo često s njim.

Romulo je mislim povrijeđen još pa nije igrao, vjerujem da će biti ozbiljna konkurencija za Licha limitiranog u fazi napada, Evra van forme, ali njegovo iskustvo i znanje će pomoći, pokazao je već kako se centrira na glavu Llore.

Još Vidal da se vrati uz dvojac nazad pa ćemo vidjeti. Formacija se mora mijenjati jer ovo danas je bilo loše i nema veze ni sa trenerom, sa Conteom bi isto bilo. Ali, Max mora pokazati daMu za razliku od Antonia koji nije smio/želio ili će biti bivši za godinu maksimalno.

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 avg 2014, 13:56

Plasim se ako bude igrao Bonucci u LP opet nam ne gine LE.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.