Bismark
Stila penzija
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bismark
Proširila se priča kad je došao kao da je Ćurić radio u Feynoordu a ne u nekim šestoligašima. Očekujem i nadam se da će Rahimić odraditi promjenu na tom mjestu nakon što se kompletira ekipa.NerminFatic je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:02
Nejasno da se dovede Curic u omladinski i sad od Rahime cujemo da je tamo stanje “katastrofalno”!? Kako? Onda vratite Curu u Holandiju, sta ce nam?
Da si iole normalan, bilo bi mi te zao. Ovako nije, a i znam da uzivas u tome sto ti radi. Degenerice bolesni
Na stranu sta ja mislim o novim prinovama/pojacanjima, ali primjecujem hejt na svako ime koje se povezuje sa nasim klubom. Zanima me konkretno koje bi ime zadovoljilo licno tvoje apetite?MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:47Coca hvala![]()
Jedna prinova iz tima koji je ispao, druga prinova iz tima koji je zamalo ispao.
Uhljebi ih coricu kao sto je bruno.
Ovdje si 6/7 kola pa noga.
Hejtenterofuryl je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:26Na stranu sta ja mislim o novim prinovama/pojacanjima, ali primjecujem hejt na svako ime koje se povezuje sa nasim klubom. Zanima me konkretno koje bi ime zadovoljilo licno tvoje apetite?MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:47Coca hvala![]()
Jedna prinova iz tima koji je ispao, druga prinova iz tima koji je zamalo ispao.
Ovdje si 6/7 kola pa noga.
Pričao direktor o stabilizaciji tima,bar poslušaj kako treba.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:09Opet ista prica kao sve uprave. Idemo stabilizacija po 16363637 put.
“Želimo stabilizaciju kluba u svakom segmentu.![]()
Ako dodje Rus, on je isto desetka sa odlicnom tehnikom, mislim da njega planiraju na krilo, naravno ako ga general dovede. Najdrazi odlazak odvratni Mekic.
Pa ruzno je okarakterisati svakoga kao potrcka pa pljuvati po forumu. Npr. ja direktoricu kluba ne mogu podnijeti i jedva cekam da uz Bekrica napusti klub ali to ne znaci da je tjeram po forumima javnim gdje svako moze pisati pod imenom XY. Hejta se svaki igrac koji se spomene, te ovaj ispao, te ovaj jedva ostao, te ovaj ovakav onakav. Kao da u losijim ekipama prvenstva igra 20 antitalenata pa zbog toga ispadaju. Ne znam odakle igrac treba stici da bi plavi puk bio zadovoljan? Iz Bayerna? Zrinjskom da uzmemo igraca nekog od glavnih? Ne znam kako zamisljate da popunimo igracki kadar? Prodajom Jabera ostajemo na Radovcu i Karicu(koji je po pricama otpisan?) Treba nam u svakoj liniji vise igraca. Izgleda da ste zamislili da se to popuni do prozivke vrlo kvalitetnim igracima i da uigravamo za prvenstvo. Mozda bi postenije bilo sacekati pocetak prvenstva pa da vidimo kakvu ce ekipu sklopiti SD sa trenerom.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:31Hejtenterofuryl je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:26Na stranu sta ja mislim o novim prinovama/pojacanjima, ali primjecujem hejt na svako ime koje se povezuje sa nasim klubom. Zanima me konkretno koje bi ime zadovoljilo licno tvoje apetite?MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:47Coca hvala![]()
Ovdje si 6/7 kola pa noga.na svako ime koje se povezuje hmm.
Vela havle.
Sve uprave imaju svoje potrcke, razumijem te![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.