Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
6,5 miliona i ovu novu zlatnu kopačku, pošto je onu od ranije već dao za Palestinu je l'
Don't hate what you don't understand.
A i dočekali smo ga na gospodski način kad je došo sa PortugalomTariqAli je napisao/la:Nije Ronaldo donirao ni centa za Bosnu i Srbiju. Mucko djubre.
Ma ne treba ni tako razmišljat,nije možda ni Džeko doniro ništa Japanu pa ga ja ne bi nazvo mučim djubretom.
A i ovu sliku,u slučaju da nije istinita,stvarno je neko pokvaren kad ove situacije koristi da bi neko zavolio tamo nekog igrača.. ne vidim drugi razlog pravljenja slike.
Nad tobom sunce najljepše sja
Gdje ste drugovi sta ima,kako je?
Koliko je to dana ostalo do decime?
Da bi se ljudi mogli bezveze raspravljat, eto sto. Evo kao ovaj vezni red Barce recimo.
Ronaldo jeste dobar i pomogao je svakome puno puta, al ta cifra je prevelika i nerealna.
Opet kazem, jedan je Michael Scumacher.
Ronaldo jeste dobar i pomogao je svakome puno puta, al ta cifra je prevelika i nerealna.
Opet kazem, jedan je Michael Scumacher.
Evo ima.Dzoni je napisao/la:Gdje ste drugovi sta ima,kako je?
115 sati do finala na koje se ceka 12 godine
nije da brojimo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nemoj da se razocaras ko u kosarci 
Trans je toliko ofiran da ti ne trebamo ni spominjat'.pinoglavi je napisao/la:Recite mi bar da ovaj trans nije fotošop
Ma vidi se al eto,glavni razlog zašto sumnjam je jer ne mogu shvatit čim se ljudi bave,da ovakve stvari izmišljaju..mandraX je napisao/la:Trans je toliko ofiran da ti ne trebamo ni spominjat'.pinoglavi je napisao/la:Recite mi bar da ovaj trans nije fotošop
I ne mogu da vjerujem da barcini navijači jedva čekaju reć za ovakve stvari da su photoshop i slično..
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 maj 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jeste zapeli oko slike
Evo uvjerili ste nas da je laz
Evo uvjerili ste nas da je laz
Slika jes laž i ne znam čemu više tolike polemike oko toga i lažnih donacija Cristiana Ronalda. Ljudi su se oduvijek s tim bavili, pogotovo otkako je Facebooka i lajkova i klikova koji vode na web portale.
Moraju ljudi od nečeg zaraditi, a mi ako nismo dovoljno pametni da vidimo da je slika obična "fotošopska" ni ne zaslužujemo bolje.
Moraju ljudi od nečeg zaraditi, a mi ako nismo dovoljno pametni da vidimo da je slika obična "fotošopska" ni ne zaslužujemo bolje.
Kako dati objasni 12,3 godisnji Kules 
ja bas dosao da pitam jel ima neki konkretan izvor a ne samo ova fb slika . Izgleda da sam dobio odgovor .
Ma samo pogledaj sitne detalje na slikama, tipa ponavljanje istih osoba. Mislim da ti ne treba veća potvrda od onog što vidiš očima. Uglavnom, glupost obična.Furymaker je napisao/la:ja bas dosao da pitam jel ima neki konkretan izvor a ne samo ova fb slika . Izgleda da sam dobio odgovor .
Sretan rodjendan kikseru,i iduci docekao na klupi Abd 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Na danasnji dan '98

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sretan rodjendan jednom od najveci madridista,cast mi je da sam rodjen na isti dan kao i i veliki Iker.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Grande Iker
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ramo kaze da je patetiko favorit ,ronaldo da ce igrati,a carlo da su pepe i benz upitni za finale i dalje .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
da li je ovo istina da je ronaldo doniro pare za nas i srbiju, mislim znam da nije ova cifra koja se spominje sigurno ali da nije ipak sta bilo po tom pitanju?
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 20 maj 2014, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.