PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Ove scene su u glavi jednog prosjecnog strumfa.MortemHz je napisao/la:''Mozda.. Ali su se ugovori potpisivali dok su osnivaci kluba, ujedno i ubice drzale igracima pistolj na glavi.''
Tesko mi do zraka doci HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
![]()
![]()
Nije vam malo 90+ godina krivotvorene historije

- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Bili smo trofejniji ali nas je malo stalo!!!

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Ovo je ono kad je Domorocki bio jači od sistema, partije i torture..Memara je napisao/la:Ove scene su u glavi jednog prosjecnog strumfa.MortemHz je napisao/la:''Mozda.. Ali su se ugovori potpisivali dok su osnivaci kluba, ujedno i ubice drzale igracima pistolj na glavi.''
Tesko mi do zraka doci HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
![]()
![]()
Nije vam malo 90+ godina krivotvorene historije![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovaj debil se fakat oslanja na to da bi neko za igrace platio cijenu koju je on napisao na onoj stranici?
Mislim to su mu kao neki kriteriji, ili sta vec?
Pa da mi je upoznati tu budalu koja bi za Bekica dala milion i nesto maraka.
Zukanovicu, konju, da Bekicu izvadite sve organe i stavite ih na prodaju na crnom trzistu ne biste dobili vise od 100 hiljada maraka.
I ev ti od mene 50e mjesecno da vise ne uredjujes to sto lafo uredjujes.
Mislim to su mu kao neki kriteriji, ili sta vec?
Pa da mi je upoznati tu budalu koja bi za Bekica dala milion i nesto maraka.
Zukanovicu, konju, da Bekicu izvadite sve organe i stavite ih na prodaju na crnom trzistu ne biste dobili vise od 100 hiljada maraka.
I ev ti od mene 50e mjesecno da vise ne uredjujes to sto lafo uredjujes.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- MocMahale444
Zuka mišu de javi se objasni nam što si muflon prve klase. Stid te bilo bas si pravi pitar.
Morto malo vas je stalo a
brat ljut ko ris pa se nije znao kontrolisati. Akademija s rupicom je tu, sto se nerviraš.
Morto malo vas je stalo a
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ima li zime, Muhoni?MocMahale444 je napisao/la:Zuka mišu de javi se objasni nam što si muflon prve klase. Stid te bilo bas si pravi pitar.
Morto malo vas je stalo abrat ljut ko ris pa se nije znao kontrolisati. Akademija s rupicom je tu, sto se nerviraš.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Zima zima e pa šta. Da te pitam druže High kako ti zaluta u pitarluk. Ti imas tu filozofijuHigh je napisao/la:Ima li zime, Muhoni?MocMahale444 je napisao/la:Zuka mišu de javi se objasni nam što si muflon prve klase. Stid te bilo bas si pravi pitar.
Morto malo vas je stalo abrat ljut ko ris pa se nije znao kontrolisati. Akademija s rupicom je tu, sto se nerviraš.
Odmalehna u ezelskom opredjeljenju.MocMahale444 je napisao/la:Zima zima e pa šta. Da te pitam druže High kako ti zaluta u pitarluk. Ti imas tu filozofijuHigh je napisao/la:Ima li zime, Muhoni?MocMahale444 je napisao/la:Zuka mišu de javi se objasni nam što si muflon prve klase. Stid te bilo bas si pravi pitar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Šteta golema paša što nisi izabrao pravi put ali eto tako je kako je. Nekako ti si koliko toliko iskren, ne kao pojedini navijaci fks.
Najbitnije je ostati islamski funtamentalista i fundamentalista i ismijavati nadrihrvatske kamenjarke.MocMahale444 je napisao/la:Šteta golema paša što nisi izabrao pravi put ali eto tako je kako je. Nekako ti si koliko toliko iskren, ne kao pojedini navijaci fks.
- MocMahale444
Hahahaha lud si hljeba miHigh je napisao/la:Najbitnije je ostati islamski funtamentalista i fundamentalista i ismijavati nadrihrvatskih kamenjarki.MocMahale444 je napisao/la:Šteta golema paša što nisi izabrao pravi put ali eto tako je kako je. Nekako ti si koliko toliko iskren, ne kao pojedini navijaci fks.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Momci izgleda da propustate prelazni rok Zrinjskog, ovi ce uzeti i Ligu i kup jer rade duplo bolje od ostalih u januaru.
Dobar su tim na svim pozicijama, jos imaju vise adekvatnih zamjena. Mada ja mislim da je njima primarni cilj odbrana titule, nece moci na dva fronta.
- Zeljeznicar -
Ma necu zagor, dosta mu je Misketovzagor1987 je napisao/la:Postavi mu onu njegovi pjesmu k.... u celo vidio si kako je zapleso kad si mu postavio hahahZeljo92 je napisao/la:Nemam se ja cega bojat nego mi je svejedno ti bio na ovom forumu ili ne kad skontam. Jedan jedini hrasno ne moze protiv pravih navijaca Zeljeznicara nikakonagrdimo te cim napises laz. Nije ni cudo sto kad puno lazi napises od tuge koliko te nagrdimo ides plakat uz karlovacku pa mi onda **** sve redom
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sta su se ovo komsijama poyebali gabariti na istocnoj tribini 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Nisu se poyebali...mahsuz proširili...može nam se. Inspekcija došla i još kupila dvije desetogodišnje. Miske ih natjer'o, i to sve uz 7% kamate.Ado76 je napisao/la:Sta su se ovo komsijama poyebali gabariti na istocnoj tribini
moze nam se, **** turkish airlines, citav kuala lumpur. Kolko smo se nakrali, nemamo ih gdje potrosittuzlak1987 je napisao/la:Momci izgleda da propustate prelazni rok Zrinjskog, ovi ce uzeti i Ligu i kup jer rade duplo bolje od ostalih u januaru.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- TobeYarabi
- Kontakt:
rade pametno. u svemu kopiraju dinamo, cak imaju i svoju lokomotivu u koju salju igrace koji kod njih nemaju mjesta.tuzlak1987 je napisao/la:Momci izgleda da propustate prelazni rok Zrinjskog, ovi ce uzeti i Ligu i kup jer rade duplo bolje od ostalih u januaru.
Aferim, kad se moze sto da necarsijaba je napisao/la:Nisu se poyebali...mahsuz proširili...može nam se. Inspekcija došla i još kupila dvije desetogodišnje. Miske ih natjer'o, i to sve uz 7% kamate.Ado76 je napisao/la:Sta su se ovo komsijama poyebali gabariti na istocnoj tribini
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.