Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Joj ismijah se, manijaci komentaricu Vukoticu slike da dodje u Zelju, a on svaki lajka haha znaci ono uzmite me, vas sam 
Mislim da je on najveca zelja vecine navijaca Zeljeznicara. Ne moze nista postaviti,a da nema bar 2-3 komentara da dodje u Zelju. [emoji38] [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Realno Vukota je jedan od najboljih stopera lige, a vjerujem da ne bi imao ništa protiv da Krupu zamijeni Željom, ništa čudno. Vjerovatno ne znate, Vukotic je bio na pragu dolaska u MDK početkom prošle sezone, Ibro je procijenio da nam ne treba jer je bio kraj prijelaznog roka a imali smo 4 stopera u tom trenutku. Šteta velika...
Jedno su želje, a drugo mogućnosti, Vukotić ima ugovor do ljeta 2019. godine tako da se i Krupa nešto pita.FoSte95 je napisao/la:Joj ismijah se, manijaci komentaricu Vukoticu slike da dodje u Zelju, a on svaki lajka haha znaci ono uzmite me, vas sam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobre kvote danas, moglo bi se zarizikat
Nad tobom sunce najljepše sja
Čelik je super kec
Kod mene je već pao na 1,50Quinlan je napisao/la:Čelik je super kec
Premalo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
danas starta proces gašenja slobode.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sta je baka igro? Svaka dobija?Rigoletto je napisao/la:danas starta proces gašenja slobode.
Ako Celik dobije izmiksani sastav SB da li to znaci da je i njima SB prodao? Ili su ipak samo pustili
Hocel se oglasiti Jajce
PL BiH
PL BiH
Ja više vjerujem u x2 u Zenici, svi su uslovi tu da se desi iznenađenje.pinoglavi je napisao/la:Ako Celik dobije izmiksani sastav SB da li to znaci da je i njima SB prodao? Ili su ipak samo pustiliHocel se oglasiti Jajce
![]()
PL BiH
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dabogda ih ovi juniori i rezerve dobili i poslali gdje zasluzuju. Ali teško mažu se arbitri.pinoglavi je napisao/la:Ako Celik dobije izmiksani sastav SB da li to znaci da je i njima SB prodao? Ili su ipak samo pustiliHocel se oglasiti Jajce
![]()
PL BiH
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Dabogda ih ovi juniori i rezerve dobili i poslali gdje zasluzuju. Ali teško mažu se arbitri.[/quotmaxmore je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Ako Celik dobije izmiksani sastav SB da li to znaci da je i njima SB prodao? Ili su ipak samo pustiliHocel se oglasiti Jajce
![]()
PL BiH
Ma ovako nesto Ce biti: Soldo, Brekalo, Nikic, Milicevic, Corluka, Sivric, Ivankovic, Kozul, Repić, Maric i Cabraja
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Onda je sve pet i ok naravno, jer ide njima u prilog. Vec sljedece kolo ce biti "PRODAJA"...pinoglavi je napisao/la:Ako Celik dobije izmiksani sastav SB da li to znaci da je i njima SB prodao? Ili su ipak samo pustiliHocel se oglasiti Jajce
![]()
PL BiH
NK Široki Brijeg
Drzava gdje si retard ako ne mislis da je proslogodisnji sampion koji se grcevito bori da odbrani titulu, pustio davljeniku 3 boda kod kuce. Da sve to prikrije dali su otkaz treneru, jbg da ne bude ofirno
Mislili su zavarati ali prosjecni balkanski navijaci, inace izuzetno mudri, se nisu dali prevariti
Siroki naravno pustio prvu tekmu, ne mora se to ni napominjati, ipak s rezultatima nakon te utakmice se vidi da su u strasnoj formi docekali nastavak polusezone i sve ispod pobjede od 3 komada nad Jajcanima bi se smatralo pustenom utakmicom. Inace utakmice u kojima je Siroki demonstrirao neustrasivu silu nakon prodane utakmice protiv Jajca su: jedva izvlacenje remija na Pecari protiv Radnika, onda pregazeni na Kosevu, i 0-0 protiv Olimpica na Pecari.
Ulog naravno nikakav, tek borba izmedju lige za prvaka i lige za opstanak.
Od svega mislim da je vrhunac misljenje da je Siroki pustio i Vitezu samo ovi nisu mogli dati gol za pobjedu
Da se razumijemo imam isto misljenje o svim navijacima koji vjeruju u ovakve teorije zavjere bez obzira za koji klub navijaju. Prema nekim navijacima Slobode prije revansa su pisali da se steli kup Mladosti, sad ide prica da se steli SB-u
Naravno univerzum je kontra Slobode da ne izadje u Europu 
Siroki naravno pustio prvu tekmu, ne mora se to ni napominjati, ipak s rezultatima nakon te utakmice se vidi da su u strasnoj formi docekali nastavak polusezone i sve ispod pobjede od 3 komada nad Jajcanima bi se smatralo pustenom utakmicom. Inace utakmice u kojima je Siroki demonstrirao neustrasivu silu nakon prodane utakmice protiv Jajca su: jedva izvlacenje remija na Pecari protiv Radnika, onda pregazeni na Kosevu, i 0-0 protiv Olimpica na Pecari.
Od svega mislim da je vrhunac misljenje da je Siroki pustio i Vitezu samo ovi nisu mogli dati gol za pobjedu
Da se razumijemo imam isto misljenje o svim navijacima koji vjeruju u ovakve teorije zavjere bez obzira za koji klub navijaju. Prema nekim navijacima Slobode prije revansa su pisali da se steli kup Mladosti, sad ide prica da se steli SB-u
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 apr 2017, 16:03, ukupno mijenjano 2 puta.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Umro sam kad sam pročitao upis zeničkog navijača na fejsu, gdje navijač ŠB pita u kojem su sastavu otišli u Zenicu: "igraju vam svi, šupci jedni".

Hayley <3
lansirajte ih u drugu ligu, sretno!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Prošle godine ste vi prodali kup Radniku kako Sarajevo ili Željo ne bi mogli ići u Europupinoglavi je napisao/la:Drzava gdje si retard ako ne mislis da je proslogodisnji sampion koji se grcevito bori da odbrani titulu, pustio davljeniku 3 boda kod kuce. Da sve to prikrije dali su otkaz treneru, jbg da ne bude ofirnoMislili su zavarati ali prosjecni balkanski navijaci, inace izuzetno mudri, se nisu dali prevariti
Da se razumijemo imam isto misljenje o svim navijacima koji vjeruju u ovakve teorije zavjere bez obzira za koji klub navijaju. Prema nekim navijacima Slobode prije revansa su pisali da se steli kup Mladosti, sad ide prica da se steli SB-uNaravno univerzum je kontra Slobode da ne izadje u Europu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel onaj Amerikanac Slobodin sada vlada ovom Slogom?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Što?Rooney88 je napisao/la:Jel onaj Amerikanac Slobodin sada vlada ovom Slogom?
Da dovede Zlatana?
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.