FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 05 avg 2009, 13:59

Ma Guardiola trazi igraca koji igra stopera,ali da moze igrat kao def. vezni a Kompany je takav igracc !!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 05 avg 2009, 21:27

Ma da nije naš Rafa sklon povredama nebi on nikog tražio, ali šta čemo što je tu je........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 06 avg 2009, 09:41

Barca ima novi val mladih igraca, osim Krkica tu su jos Pedro i Jefren zatim Muniesa, Dos Santos i jos nekolicina izvrsnih mladih igraca koji na ovim pripremama po Americi dokazuju svoj kvalitet tako da će svaki čas moci da ulete i da zakrpe eventualne rupe u sastavu... Barca naizgled nema dugu klupu ali vidjet cete da itekako ima, samo su to jos ne dokazani igraci koji ce u svakoj dobijenoj prilici da ''poginu'' na terenu nebi li je opravdali...
Guardiola je po mom misljenju dobro odvagao, mada mislim da bi trebao jos jednog veznog da dovede i nista vise...

Barca ima tim za titulu a Real treba da ga napravi. Madrid treba da se otrese mnogo igraca jer vidjet cete po onoj narodnoj ''gdje je mnogo baba tu su djeca kilava'' ili mozda bolje ''tresla se gora, rodio se mis'' .

Realu predviđam mnogo nezadovoljnih igraca, losu atmosferu i mnogo loseije rezultate nego svi ocekuju ali vidjet cemo sta ce vrijeme da donese...

Ne treba nam ljudi niko osim jos jednog zadnjeg veznog koji moze igrati i ofanzivno, treba vjerovati onoj Barcinoj djeci jer su djeca fenomenalna... Tu nam treba iskusniji igrac, ne bih ni to rekao ali znam da je u zimu africki kup nacija gdje cemo na mjesec skoro ostati bez Tourea i Keite tako sto bi uz neke povrede mmoglo praviti probleme... Visca Barca!!!
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 avg 2009, 10:36

mahalas je napisao/la:Pa zato,da se nam nebi ponovila situacija od prošlog finala, ka smo jedva skrpali odbranu. Malo povrede malo kartoni ieto ti belaja.........
Ma dobro, nije naopako da se onakva situacija ponovi, da tri stopera ne mogu igrati.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 avg 2009, 13:50

Barca dobila Seattl 4-0 :D

Messi dao dva gola , Pedro i Jeffren po jedan :D

eo ko hoce da pogleda golovee
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2009, 13:51

Marquez povreda 15 dana pauza ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 avg 2009, 14:01

miky_hz je napisao/la:Marquez povreda 15 dana pauza ;)
On je bio povrijedjen i dosta utakmica u zavrsnici prvenstva i LP-a .. Oporavio se tek kad se sve zavrsilo i sad opet povreda ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 avg 2009, 14:16

Barca bi mogla dovesti jos 2 igraca !! i misli se da ce to bit 2 od ova 3 igracaa -- Mata,Macherano i Chingrinskiy :D

Za Matu ce sacekat do sutra,jer njegov agent ima sastanak sa celnicima Valencie u vezi ugovora pa ce vidjet sta ce bitt

Mascherano je prioritet, tako kazu al et..

Chingrinskiy bi se i mogao dovest,Shakhtar je ispao iz Lige prvaka pa zatoo a za njega nece dat vise od 15 mil.

Blaugrana

Mes Que Un Club

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 06 avg 2009, 14:30

kakav mascherano kakav mata i changrinsky

barca ce dovesti cesc-a zivi bili pa vidjeli
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 avg 2009, 14:31

Pa ono, mislim da bi bilo jako dobro da Barca dovede Mascherana. :mrgreen: Treba da malo ojacaju defanzivu na sredini, a i da malo oslabe defanzivu Liverpoola. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2009, 14:49

Trasimaco je napisao/la:Pa ono, mislim da bi bilo jako dobro da Barca dovede Mascherana. :mrgreen: Treba da malo ojacaju defanzivu na sredini, a i da malo oslabe defanzivu Liverpoola. :mrgreen:
Neka hvala,i ovako nam je ekipa puna "patuljaka" jos nam samo on fali,proslu sezonu smo vecinu golova primali nakon kornera,prekida i sl,zbog toga sto imamo dosta malih igraca,jos kad bi on doso to bi bilo cirkus,aBd od toga nece biti nista,jer na toj poziciji imamo 3-4 igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 avg 2009, 16:14

respo je napisao/la:kakav mascherano kakav mata i changrinsky

ove godine ga sigurno nece dovesti 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 06 avg 2009, 16:15

JameS je napisao/la:
respo je napisao/la:kakav mascherano kakav mata i changrinsky

ove godine ga sigurno nece dovesti 8-)
ziv bio pa vidio ;)
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 06 avg 2009, 20:42

Ma kako igramo mi na pripremama, a kako real netreba nam niko. Na el clasico možemo poslati i ovu djecu da im utrpaju 6 komada hahahahhaha
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 06 avg 2009, 21:00

mahalas je napisao/la:Ma kako igramo mi na pripremama, a kako real netreba nam niko. Na el clasico možemo poslati i ovu djecu da im utrpaju 6 komada hahahahhaha
Ma klinci se odlicno uklapaju, e to je prednost sto godinama rastu i razvijaju se u Barcinoj skoli jer im ne treba mnogo da se uklope u prvi tim! Na ovim pripremama osim vec dokazanog Krkica mnogo su se istakli Pedro, Jefren Dos Santos, Muniesa i Fontas... Djeca igaraju odlicno, nije suplja jer definitivno su dostojne rezerve onim starijim (mada i ti stariji nisu stari jer je prosjek Messija, Piquea, Krkica, Busquetsa otprilike 20 godina). Ostali su nesto stariji(mislim da Henry,Gudjonsen,Abidal,Marques i Puyol imaju oko 30 ili vise) ali sa ovim igracima nema zime za buducnost Barce bar u sledecih 7-8 godina, jos kad se vrati odbjegli sin Fabregas (idealna zamjena za Xavija) ima jos mnogo godina da nam donose osmjeh na lice...
Visca Barca . . .

Pozz svim navijacima Barce ;) ;) ;)
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 07 avg 2009, 00:39

Ma nama ne treba Cesc , imamo J.Dos Santosa , Busquetsa , V.Sancheza i ostale mlade igrace .
J.D.Santos ce naglo napredovati u ovoj godini , siguran sam u to.
Gledao sam tekmu protiv seattlea , nema neke velike razlike izmedju njega i Xavija , samo to sto Xavi ima slobodu u igri a on nema .
Omladak moze da se kaci s klubovima iz La Lige , ( ne racunajuci Real M , Valencia , Atl.Madrid , Villarreal , .)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 avg 2009, 00:58

mahalas je napisao/la:Ma kako igramo mi na pripremama, a kako real netreba nam niko. Na el clasico možemo poslati i ovu djecu da im utrpaju 6 komada hahahahhaha
doista duhovito :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 07 avg 2009, 17:02

Barcelona nudi 20 milijuna eura za Juana Matu

Juan Manuel Mata, 21-godišnji ofenzivni vezni igrač Valencije i sve češći izbor španjolskog izbornika Vicentea del Bosquea, na meti je Barcelone...

Mata je posljednjih dana učestalo pregovarao sa svojim klubom (Valencijom), no nisu uspjeli pronaći zajednički jezik. Kako navode španjolski izvori u tu priču se uključila Barcelona.

Nakon što su načuli priču o tome da se Mata nije dogovorio sa čelnicima kluba s Mestalle, Barcelona je uletjela s ponudom od 20 milijuna eura.

Makar je Manuel Llorente, predsjednik Valencije, izjavio "nismo razmatrali nikakvu ponudu za Matu, razgovaramo o tome da Mata produži ugovor", navodno ovaj prijelaz nije daleko od realizacije.

Mata je cijelu svoju profesionalnu karijeru proveo u Valenciji (od 2007. godine), a zanimljivo je reći da je u juniorskom pogonu nosio dres madridskog Reala (od 2003. do 2006. godine).

kako bi bilo dobro da predje mata

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 08 avg 2009, 02:25

fkt, ali bas fkt nije smjesno :S
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 08 avg 2009, 10:03

Tata je napisao/la:
fkt, ali bas fkt nije smjesno :S
sto nije smijesno jel to mislis da ce real nesto ucinit sa ovim nazovimo ih "zvijezdama" od tih igraca koji su dosli postujem kaku i benzemu a ovi ostali **** koji trce za parama mislis da ce njih titula sad zanimat hoce qrac oni osvojili ili ne imaju zagarantovane milione na svojim racunima
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.