13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Svaka reprezentacija u ovom produzenom terminu(9 dana) igra prijateljske utakmice,neke prije kvalifikacionih,neke poslije,neke i prije i poslije.
Mi ni prije ni poslije.
Vjerovatno cuvaju termine za prijateljske u junu,na kraju sezone,u vrijeme odmora,u vrijeme kad ne mozes naci ozbiljnog protivnika da ga zlatom placas,negdje na dalekom istoku.E upravo je to idealno za nas,kad nece niko hocemo mi,samo jedno pola miliona,od toga pola zvanicno,pola nezvanicno,ispod stola.
A sto ce to opet unijeti svadje i zlu krv u reprezentaciju koga boli q.
Munibe vrati se.
Mi ni prije ni poslije.
Vjerovatno cuvaju termine za prijateljske u junu,na kraju sezone,u vrijeme odmora,u vrijeme kad ne mozes naci ozbiljnog protivnika da ga zlatom placas,negdje na dalekom istoku.E upravo je to idealno za nas,kad nece niko hocemo mi,samo jedno pola miliona,od toga pola zvanicno,pola nezvanicno,ispod stola.
A sto ce to opet unijeti svadje i zlu krv u reprezentaciju koga boli q.
Munibe vrati se.
Ma kakvi, dobijamo ih uz ekstra igru. Ovo je ona utakmica koju cemo svi barem jos jednom reprizu gledati..Goalgetter je napisao/la:Rezultat 1:1, strijelci Mitroglu i Hajrovic. Skromna prognoza za sutra.
Jel tacno da se Visca povrijedio?
-
samoposmatram
- Kontakt:
I ja sam se nesto sinoc mislio kako bi volio vise vidjeti Cocalica u ekipi. Ali ako cemo po zasulgama. Sunjic bi trebao biti prije njega i Zukanovica. Proslu utakmicu je odigrao na zavidnom nivou.kobe24 je napisao/la:Ja ocekujem isti ovakav sastav, iako bih prije stavio Cocalica npr. umjesto Ervina, jer me ovaj uzasno nervira u zadnje vrijeme, a Edin je po meni maestralno odradio Japan i zasluzuje sansu. Isto tako, volio bih vidjeti Cimirota umjesto Jajala i dvoumio bih se izmedju Susica i Milicevica, iako bih vjerovatno dao prednost ovom drugom.samoposmatram je napisao/la:-------------------------- Dzeko -------------------
- Milicevic ----------------------------- Hajrovic -
----------------- Lulic ---------- Pjanic ------------
------------------------ Jajalo ---------------------
- Kolasinac - Zukanovic -- Spahic - Vranjes -
---------------------- Begovic --------------------
Igraci koji se vracaju nakon bolesti.
Znali se tko su ostalih 7 na klupi?
Nebi mi smetala odbrana Cocalic-Sunjic.
Generalno nam fali defenzivno odgovornih igraca u ofenzivnom dijelu igre. Susic, Hajrovic, Pjanic i Dzeko su tipovi igraca za koje ekipa treba da se lomi. Znaci da bi imao jednog od njih na terenu, moras imati 9 koji ce "vodu nositi" da bi imali koristi od njih. A kad ih vise stavis u prvih 11 to vec prelazi u korist protivniku.
-
samoposmatram
- Kontakt:
18 igraca se moze prijaviti za kvalifikacijske utakmice. Koliko sam ja upucen. Pa me zanima tko je sve odpao.Pivopija je napisao/la:Kako mislis 7?samoposmatram je napisao/la: Znali se tko su ostalih 7 na klupi?
Nasi pisu da je na posljednjem treningu povrijedio stopalo..Urbinato je napisao/la:Jel tacno da se Visca povrijedio?
- robertkosar
- Kontakt:
E je... ti novinarska g... Cuj Visca se povredio i sad svi trebamo plakat. Pa ako repka zavisi od Visce odoh ja prvi a prugu da me voz zgazi. Fujj zbog ovakvih naslova mi se gadi novinarstvo kuknjavaautogol je napisao/la:Nasi pisu da je na posljednjem treningu povrijedio stopalo..Urbinato je napisao/la:Jel tacno da se Visca povrijedio?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Neću ništa analizirati niti raspravljati ali imam osjećaj da ćemo dobiti 0-2, Džeko i Pjanke (slobodnjak). Imamo dobru ekipu i sasvim realne šanse da dobijemo u toj neprijatnoj Grčkoj. 
Biće gusto biće 1:2

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
0:0 ili 1:1 i svi zadovoljni
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Navodno sastav ; Begovic- vranjes zukanovic spahic kolasinac- lulic medunjanin pjanic stevanovic- ibisevic dzeko
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne bih se iznenadio ako vidimo Stevanovica u prvih 11, zbog njegove motorike i pozrtvovanosti, defanzivno mnogo odgovoran igrac, tkac, neumoran...a da Hajrovica cuva za drugo poluvrijeme kako bismo pokusali iskoristiti njegovu svjezinu.
Nadam se da to nece biti 442.
Kao i uvijek, subjektivan, hlupam rezultat 1:3(4)
Nadam se da to nece biti 442.
Kao i uvijek, subjektivan, hlupam rezultat 1:3(4)
- Principatus
- Kontakt:
Nadam se da Mesa nece doci na ideju da ponovo pravi neke specijalne eksperimente.
-----------------------Begovic------------------------
---Vranjes------Spahic---Zukanovic----Kolasinac
-------------------Pjanic--Jajalo--------------------
-------Hajrovic------Milicevic---------------Lulic-----
------------------------Dzeko---------------------------
-----------------------Begovic------------------------
---Vranjes------Spahic---Zukanovic----Kolasinac
-------------------Pjanic--Jajalo--------------------
-------Hajrovic------Milicevic---------------Lulic-----
------------------------Dzeko---------------------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
vranjes, kolasinac, lulic, jajalo, đuric i medunjanin imaju kartone. Treba to ocistiti veceras jer je gibraltar sljedeca utakmica.
Ne zakuhaji !bhfanatic14 je napisao/la:Navodno sastav ; Begovic- vranjes zukanovic spahic kolasinac- lulic medunjanin pjanic stevanovic- ibisevic dzeko
- AndreWilliams
- Kontakt:
Otkud vam taj 442. Otkud Stevanovic! Daj izvor!
Potpisujem Principatusov sastav. To je to!!
Potpisujem Principatusov sastav. To je to!!
- Goalgetter
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Cuj ovog...to je lave sastav prema zadnjim informacijama... ima i pise na jednim Portalu neznam dal se smije ovdje stavit ?FliX je napisao/la:Ne zakuhaji !bhfanatic14 je napisao/la:Navodno sastav ; Begovic- vranjes zukanovic spahic kolasinac- lulic medunjanin pjanic stevanovic- ibisevic dzeko
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la:Navodno sastav ; Begovic- vranjes zukanovic spahic kolasinac- lulic medunjanin pjanic stevanovic- ibisevic dzeko

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, moreno123, perun i 76 gostiju.